24
  • krisztianp16
    Jó kis játék:)Még most is..:D
  • Kecső Róbert
    hy! Valaki segítsen! Hiába akarom telepíteni fifa 07 fríssítéseket sohasem sikerül azt írja ki hogy:old file not found, meg egy hosszú szöveget.Nem tudom mit csináljak létszi segítsetek. Az e-mail címem:[email protected]
    előre is kössz.
  • BadBoy999
    Valakinek megvan a fifa 07 mobil-ra ?? akinek meg van az tegye felide . előre is köszi
  • CJ576
    Hi all!!
    Valaki tudna nekem segíteni?
    Telepítés közben valami ilyesmit ír ki: Hiba data/gui/assest.big
  • dirty dogg
    valaki olyan merev háttal szeretne rúgni, mint az az első képen látszik...dobna olyan hátast, hogy öröm lenne nézni.
    pes-nek mikor jön a következő része?
  • DjDano
    biztos hogy nem ilyen lesz, annél a fifa 2006 is 1000x szebb....
  • _Vegeta_
    "Azóta a Konami-sorozata egyértelműen elfoglalta a focis játékok trónját és kérdéses, hogy a FIFA 2007 meg tudja-e szorongatni a PES következő részét."
    Azert ilyet nem kene irni, no comment cikkiro. :D
  • rumos
    a fifa 2004 óta ugyanúgy néznek ki a játékosok, ezt sennki nem veszi észre az EA-nél? meg a játékmenet is tük uagyanaz, uncsi.
    a PES nehezebb, de sokkal közelebb áll egy focimeccshez.
  • taciboy
    demó mikor lesz? ja, meg tényleg igaz, hogy magyar kommentár is lesz benne? mert az nagyon megdobná!
  • fv82
    maradok a fifa99-nél szerintem örökre :(
  • Cleawer
    "Software used: Adobe Photoshop CS Windows"
    sztem ez Pda-ra van ,vagy vmi mobilra
  • Peti0011
    ilyen raty?
    most nem azért de jobbr számittottam
  • Genesis87
    Ezek photoshoppal késült gagyi képek. Legalábbis én erős blure effektet vélek felfedezni mindegyik képen és 1-1 emberről leradírozták az elmosást, hogy előtérbe kerüljön. Ennyi a véleményem.
  • csorfab
    Az M$ az XBoxával együtt bekaphatja...
  • vg
    Talán a PSP verzióból vannak a képek...
  • Sorted System
    Ez elképesztő gagyin néz ki......a grafika pocsék.....Ezek visszafejlődnek?Mert úgy érzem igen.
    Ez v.mi retro grafika akar lenni ?

• Marvin
    Másik játékost le lehet majd fejelni benne?
  • NEOreg3
    hogy néz ez ki úristen?
  • retek683
    nem változik semmit ez a game má vagy 5 éve csak a gépigénye nő má semmi
  • Balázs 17
    mintha valami viaszbábú lenne az ember, én maradok a pes-nél, fifa sose fogja azt a játékélmény visszaadni, mint a pes
    ja és ahogy néztem a fifa07 videket, elég érdekes egy ívei vannak a labdáknak
    fifa07=shit
    pes6=überpowaaa
  • akyyy
    látszik h a nézők el vannak homályosítva
  • gyuri12
    hát ez már tényleg ocsmány:\
  • lazsi
    MS lefizette konamit meg ea-t ezért a fifa07 meg a pes6 ps2es grafikával jelenik meg pcre meg ps3ra. Nextgen grafika egyedül X360on lessz. Hát ez van pénz beszél... Mindenesetre van x360am és azon má a WC2006 is brutálisan nézett ki a pcs verzióhoz képest. Mintha nem ugyan aza két játék lenne. ÉS tényleg nem ugyan az mert a pc verzió sajna csak egy ps2 port.
  • ScarY MAN
    fuuuu :D na ez is mutatja hogy mit varhatunk a grafikatol :D
    bar ha a jatekon valamicsket tudnak javitani akkor lexarom a grafot :D