24
-
#24 Jó kis játék:)Még most is..:D -
Kecső Róbert #23 hy! Valaki segítsen! Hiába akarom telepíteni fifa 07 fríssítéseket sohasem sikerül azt írja ki hogy:old file not found, meg egy hosszú szöveget.Nem tudom mit csináljak létszi segítsetek. Az e-mail címem:[email protected]
előre is kössz. -
BadBoy999 #22 Valakinek megvan a fifa 07 mobil-ra ?? akinek meg van az tegye felide . előre is köszi
-
CJ576 #21 Hi all!!
Valaki tudna nekem segíteni?
Telepítés közben valami ilyesmit ír ki: Hiba data/gui/assest.big
-
#20 valaki olyan merev háttal szeretne rúgni, mint az az első képen látszik...dobna olyan hátast, hogy öröm lenne nézni.
pes-nek mikor jön a következő része? -
#19 biztos hogy nem ilyen lesz, annél a fifa 2006 is 1000x szebb.... -
_Vegeta_ #18 "Azóta a Konami-sorozata egyértelműen elfoglalta a focis játékok trónját és kérdéses, hogy a FIFA 2007 meg tudja-e szorongatni a PES következő részét."
Azert ilyet nem kene irni, no comment cikkiro. :D -
rumos #17 a fifa 2004 óta ugyanúgy néznek ki a játékosok, ezt sennki nem veszi észre az EA-nél? meg a játékmenet is tük uagyanaz, uncsi.
a PES nehezebb, de sokkal közelebb áll egy focimeccshez. -
taciboy #16 demó mikor lesz? ja, meg tényleg igaz, hogy magyar kommentár is lesz benne? mert az nagyon megdobná! -
#15 maradok a fifa99-nél szerintem örökre :( -
Cleawer #14 "Software used: Adobe Photoshop CS Windows"
sztem ez Pda-ra van ,vagy vmi mobilra -
#13 ilyen raty?
most nem azért de jobbr számittottam -
Genesis87 #12 Ezek photoshoppal késült gagyi képek. Legalábbis én erős blure effektet vélek felfedezni mindegyik képen és 1-1 emberről leradírozták az elmosást, hogy előtérbe kerüljön. Ennyi a véleményem. -
csorfab #11 Az M$ az XBoxával együtt bekaphatja... -
vg #10 Talán a PSP verzióból vannak a képek... -
Sorted System #9 Ez elképesztő gagyin néz ki......a grafika pocsék.....Ezek visszafejlődnek?Mert úgy érzem igen.
Ez v.mi retro grafika akar lenni ?
-
#8 Másik játékost le lehet majd fejelni benne? -
#7 hogy néz ez ki úristen? -
retek683 #6 nem változik semmit ez a game má vagy 5 éve csak a gépigénye nő má semmi -
Balázs 17 #5 mintha valami viaszbábú lenne az ember, én maradok a pes-nél, fifa sose fogja azt a játékélmény visszaadni, mint a pes
ja és ahogy néztem a fifa07 videket, elég érdekes egy ívei vannak a labdáknak
fifa07=shit
pes6=überpowaaa -
#4 látszik h a nézők el vannak homályosítva -
gyuri12 #3 hát ez már tényleg ocsmány:\ -
lazsi #2 MS lefizette konamit meg ea-t ezért a fifa07 meg a pes6 ps2es grafikával jelenik meg pcre meg ps3ra. Nextgen grafika egyedül X360on lessz. Hát ez van pénz beszél... Mindenesetre van x360am és azon má a WC2006 is brutálisan nézett ki a pcs verzióhoz képest. Mintha nem ugyan aza két játék lenne. ÉS tényleg nem ugyan az mert a pc verzió sajna csak egy ps2 port. -
#1 fuuuu :D na ez is mutatja hogy mit varhatunk a grafikatol :D
bar ha a jatekon valamicsket tudnak javitani akkor lexarom a grafot :D