Szerver-hosting

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én egy szerveremet helyeztem el, és a honlapom is az itteni gépek egyikén fut, és megvagyok elégedve a szolgáltatásokkal, ezért az árért, jó szolgáltatásokat kapok, ha éjjel 3kor kértem egy resetet, ip konzol-t, megcsinálták. nem is féltem a gépem, szünetmentes tápok hada található meg, hûtés is korrekt 😊
jah amúgy a szervernet.hu -ra gondolok, én személy szerint ezt ajánlom 😊
én a ServerWorld Hostingnál helyeztem el a szerverem, és az eddigieknél a legolcsóbb és messzemenõkig a legjobb is.
Persze nem nagy vállalatról, hanem egyéni vállalkozásról van szó, de elég ha az oldalát végig böngészve nézitek meg a statisztikáit, avagy bal alsó sarokban olvassátok, hogy mennyi gamehoszting, webhoszting és egyéb cucc van náluk. szóval ServerWolrd Hosting

lighthosting a legjobb:-) keress rá a google-ba.
vannak fejlemények, akciók, olcsobb hostingok, tárhelyek?

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

Munch
Bizony. 😉 én se azért kacagtam... 😄

Taranov
Jelenleg úgy tunik, hogy a Datanet a legjobb a piacon, a Váci úti szervertermük már be is telt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

amugy en ismertem par servert ami onnan ment nem hulyeseg 😄
Munch
😄

Lacc
Vidd be egyetemre 😛
ez nemigaz mert nem volt pénzem 😞8

http://www.lohere.net - a MagyarChan

eörgs
kellett volna ezt egy hónapja tenned :-c

erö

<#eljen>

xDS
Interware jó hely?! Hát külföldi sávszélbõl alig akad nekik😊 Nekünk ott volt bent a serverünk fél évig de valami siralmas volt a külföldi sáv...Most DataNetnél van és tökéletesen megy a külföld 50-60Mbiten. Az ilyen olcsó 10.000 Ft-os szolgáltatókkal vigyázzatok, mert az egy dolog hogy nem kaptok külföldi sávot de soxor a belföld is ingadozik, a server terem körülményeirõl nem is beszélve 😊

Szóval csak okosan mielõtt 1 évre elkötelezitek magatokat.

www.cfm.hu

100mbit 10.000 ft.

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

gabber_saviola
Interware

nagyon jó hely

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Amirõl te beszélsz, az a webhosting.
A topiknyitó meg a szerverhostingra kérdezett rá. Utóbbinak az a lényege, hogy te viszel be egy szervert, és a sávszélességet, muködési körülményeket, áramot biztosítja a szolgáltató.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

klikk ;-)

bazza
én se"mien"t nemsimerek ám 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ez jó topik ha nem megy át reklámba

én is épp keresek egy olyan hostingot ami nagyobb kb 10 gigás tárhelyet biztosít és gyors

Sziasztok! Kiváncsian várom, TI mien szerver hostingokat ismertek és mi a tapasztalatotok, illetve mi a véleményetek, észrevétel és az áraik! 😉<#taps>

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |