21
ti mien szerver-hostingokat ismertek, vélemények-tapasztalatok, árak!
-
shootman #21 Én egy szerveremet helyeztem el, és a honlapom is az itteni gépek egyikén fut, és megvagyok elégedve a szolgáltatásokkal, ezért az árért, jó szolgáltatásokat kapok, ha éjjel 3kor kértem egy resetet, ip konzol-t, megcsinálták. nem is féltem a gépem, szünetmentes tápok hada található meg, hűtés is korrekt :)
jah amúgy a szervernet.hu -ra gondolok, én személy szerint ezt ajánlom :) -
Mojlepque #20 én a ServerWorld Hostingnál helyeztem el a szerverem, és az eddigieknél a legolcsóbb és messzemenőkig a legjobb is.
Persze nem nagy vállalatról, hanem egyéni vállalkozásról van szó, de elég ha az oldalát végig böngészve nézitek meg a statisztikáit, avagy bal alsó sarokban olvassátok, hogy mennyi gamehoszting, webhoszting és egyéb cucc van náluk. szóval ServerWolrd Hosting -
spirit95 #19 lighthosting a legjobb:-) keress rá a google-ba. -
dzsozefo #18 vannak fejlemények, akciók, olcsobb hostingok, tárhelyek? -
#17 Bizony. ;) én se azért kacagtam... :D -
#16 Jelenleg úgy tunik, hogy a Datanet a legjobb a piacon, a Váci úti szervertermük már be is telt. -
F1re #15 amugy en ismertem par servert ami onnan ment nem hulyeseg :D -
#14 :D -
#13 Vidd be egyetemre :P -
Shadow_THH #12 ez nemigaz mert nem volt pénzem :(8 -
#11 kellett volna ezt egy hónapja tenned :-c -
Shadow_THH #10 -
#9 Web hosting és szerver hosting szolgáltatók (és domain regisztráció). -
#8 Interware jó hely?! Hát külföldi sávszélből alig akad nekik:) Nekünk ott volt bent a serverünk fél évig de valami siralmas volt a külföldi sáv...Most DataNetnél van és tökéletesen megy a külföld 50-60Mbiten. Az ilyen olcsó 10.000 Ft-os szolgáltatókkal vigyázzatok, mert az egy dolog hogy nem kaptok külföldi sávot de soxor a belföld is ingadozik, a server terem körülményeiről nem is beszélve :)
Szóval csak okosan mielőtt 1 évre elkötelezitek magatokat. -
Denniske #7 www.cfm.hu
100mbit 10.000 ft. -
#6 Interware
nagyon jó hely
[nem egyszer volt már ott] -
#5 Amiről te beszélsz, az a webhosting.
A topiknyitó meg a szerverhostingra kérdezett rá. Utóbbinak az a lényege, hogy te viszel be egy szervert, és a sávszélességet, muködési körülményeket, áramot biztosítja a szolgáltató. -
Phat Smoker #4 klikk ;-) -
#3 én se"mien"t nemsimerek ám :) -
Shadow_THH #2 ez jó topik ha nem megy át reklámba
én is épp keresek egy olyan hostingot ami nagyobb kb 10 gigás tárhelyet biztosít és gyors -
dzsozefo #1 Sziasztok! Kiváncsian várom, TI mien szerver hostingokat ismertek és mi a tapasztalatotok, illetve mi a véleményetek, észrevétel és az áraik! ;)