Hellgate: London - újabb képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

psishock
MMO-k...
rettentô hangulatosak, fenntartják az érdeklôdést a folyamatos megújulásukkal, rettentô sok (akár folyamatosan változó) ismerôsök listája, odaragasztanak a gép elé... alig tudnék rossz tulajdonságot sorolni róluk, nem is fogok hozzá inkább.
(nem térek ki az anyagi részére sem, mert ezt a szórakozást is, mint MINDENT meg kell fizetni. Ilyen világra születtünk, szóval ez eleve benne van 😊

...de -túl- sok idôt vesznek el az életembôl. SRO-t teszteltem 1 hónapon át de abban a hónapban rajta kívül más nem is volt (beleértve az alapvetô dolgokat is mint néha az evést mondjuk 😉, ha nem is játszottam, akkor is arra gondoltam 😊. "Csinálgatni" meg nem lehet. Vagy belefeletkezik az ember rendesen, vagy neki sem kezd. A közép út ebbôl a részbôl nálam nem létezik. Szeretnék a haverokkal is találkozni, beszélgetni, kávézni velük (ide lehet a barátnôket is érteni 😊, netán programozi, zenét írni, rajzolni vagy modellezni (2D-3D), privi munkát se rossz ha vállal az ember néha a rendes mellé, , néha nem árt kontaktálni a körülödtet élô családtagokkal sem, esetleg elgondolkozni, hogy mit is kezdenék az életem hátralevô részével, és ha mondjuk nem tetszik a pillanatnyi felállás akkor azon hogyan is akarok változtatni.

Szóval CSAK ezért minden MMO-nak felôlem: tnx, but no tnx, nem férnek az életembe 😉

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Zomil
én még hozzáirnám Okt 27. Guild Wars: Nightfall nekem ez is fontos dátum 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

psishock
Az érdekességek listája a közeljövôböl, ha minden jól megy nem változik a lista 😉

Szeptember 26. : El Matador (talán érdemes lesz ránézni)

Október 1. : HellgateLondon XD
Október 1. : Broken Sword: Angel of Death (mayb érdemes)
Október 2. : Unreal Tournament 2007 XD
Október 17. : Neverwinter Nights 2 XD
Október 17. : Sam and Max: Season 1: Culture Shock XD (remélem nem vágják ezt is halálosan unalmasra mint álltalába a régi cuccok "felújításánál" szokták...)
Október 24. : Dark Messiah of Might and Magic XD
Október 24. : F.E.A.R. Extraction Point XD
Október 31. : Need for Speed - Carbon XD

November 20. : Gothic III XD (azért jöhetett volna ez is már akkor októberben, hogy együtt legyen a "csapat")

Az október egy -különösen- finom hónap lesz, de úgyis miután a kezem között lesz a Hellgate, nem fogok ránézni egyik másik gammára sem az elkövetkezô...khmmm...évben XD (talán így is lenne, ha nem sûritettek volna be ennyi mindent arra a hónapra 😉

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

NEOreg3
véleteln generált pályák<#finom>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hármas képen pisztoly+pajzs, asszem ez lesz az én módszerem <#gun>

Ezt a játékot még megnézem, mert talán még nyújthat vmi olyat, amit az eddigiek nem. Persze a talán mögött kétkedés is van, bár ha karácsonynál tovább húzzák, lehet már a nevére sem fogok emlékezni. Ki tudja. Roper bátyánk remélem nem a when it's done pártolója...
BiG G
a második képen azok az árnyékok atyám <#wilting>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux