7
-
#7 MMO-k...
rettentő hangulatosak, fenntartják az érdeklődést a folyamatos megújulásukkal, rettentő sok (akár folyamatosan változó) ismerősök listája, odaragasztanak a gép elé... alig tudnék rossz tulajdonságot sorolni róluk, nem is fogok hozzá inkább.
(nem térek ki az anyagi részére sem, mert ezt a szórakozást is, mint MINDENT meg kell fizetni. Ilyen világra születtünk, szóval ez eleve benne van :)
...de -túl- sok időt vesznek el az életemből. SRO-t teszteltem 1 hónapon át de abban a hónapban rajta kívül más nem is volt (beleértve az alapvető dolgokat is mint néha az evést mondjuk ;), ha nem is játszottam, akkor is arra gondoltam :). "Csinálgatni" meg nem lehet. Vagy belefeletkezik az ember rendesen, vagy neki sem kezd. A közép út ebből a részből nálam nem létezik. Szeretnék a haverokkal is találkozni, beszélgetni, kávézni velük (ide lehet a barátnőket is érteni :), netán programozi, zenét írni, rajzolni vagy modellezni (2D-3D), privi munkát se rossz ha vállal az ember néha a rendes mellé, , néha nem árt kontaktálni a körülödtet élő családtagokkal sem, esetleg elgondolkozni, hogy mit is kezdenék az életem hátralevő részével, és ha mondjuk nem tetszik a pillanatnyi felállás akkor azon hogyan is akarok változtatni.
Szóval CSAK ezért minden MMO-nak felőlem: tnx, but no tnx, nem férnek az életembe ;) -
#6 én még hozzáirnám Okt 27. Guild Wars: Nightfall nekem ez is fontos dátum :D -
#5 Az érdekességek listája a közeljövőböl, ha minden jól megy nem változik a lista ;)
Szeptember 26. : El Matador (talán érdemes lesz ránézni)
Október 1. : HellgateLondon XD
Október 1. : Broken Sword: Angel of Death (mayb érdemes)
Október 2. : Unreal Tournament 2007 XD
Október 17. : Neverwinter Nights 2 XD
Október 17. : Sam and Max: Season 1: Culture Shock XD (remélem nem vágják ezt is halálosan unalmasra mint álltalába a régi cuccok "felújításánál" szokták...)
Október 24. : Dark Messiah of Might and Magic XD
Október 24. : F.E.A.R. Extraction Point XD
Október 31. : Need for Speed - Carbon XD
November 20. : Gothic III XD (azért jöhetett volna ez is már akkor októberben, hogy együtt legyen a "csapat")
Az október egy -különösen- finom hónap lesz, de úgyis miután a kezem között lesz a Hellgate, nem fogok ránézni egyik másik gammára sem az elkövetkező...khmmm...évben XD (talán így is lenne, ha nem sûritettek volna be ennyi mindent arra a hónapra ;) -
#4 véleteln generált pályák -
haxoror #3 hármas képen pisztoly+pajzs, asszem ez lesz az én módszerem -
Árnyvadász #2 Ezt a játékot még megnézem, mert talán még nyújthat vmi olyat, amit az eddigiek nem. Persze a talán mögött kétkedés is van, bár ha karácsonynál tovább húzzák, lehet már a nevére sem fogok emlékezni. Ki tudja. Roper bátyánk remélem nem a when it's done pártolója... -
#1 a második képen azok az árnyékok atyám