Forgotten Hope 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Panzer III N
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(Ez is jó nem?)😊
(hogy érezd, hogy tudok újítani 😄)
Várni kell, nem reménytelen!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Anno eccer egy átmulatott éccaka után felszálltam a reggel 6-os , Lakitelek felé tartó vonatra Szolnokon, és megkértem a kallert, hogy ébresszen fel Lakiteleken, mert át kell szállnom, és ott úgyis sokat áll a vonat ...
Jön a kaller, ébreszt: "Fiatalember, ébredjen fel ... mindjárt Szolnokon vagyunk ..." o.O ... nézek rá bambán ... Szolnokon???? Onnan indult a vonat ... Ja, csak a drága elfelejtett idõben szólni ezért elmentem Lakitelek, Kecskemét, Lakitelek, Szolnok körútra közben ... (Vagy valami hasonlót magyarázott utánna szemlesütve ...)
Máskor ezt úgy jáccották el hogy ugyancsak Szolnok - Lakitelek útvonalon, hogy felébresztett a kaller, majd megkérdezte, hová utazok ...
Mondom neki: Lakitelek ... Erre Õ, akkor jobb lesz ha leszállok Újszászon, mert utánna csak a Nyugatiban tudok ... Nézek megint mint a hülye ... Az pedig qrvára más vonalon van, és józanon reggel tuti jó vonatra szálltam!!! ... Szóval rutinos vonatonalvamagyarországbejárós vagyok 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ebben hogyan kell Sniperrel zúmolni? És hol lehet hozzá letölteni a belsõ szerverkeresõt? Vagy csak azért nincs mert Gf2 MX 200-asom van?
<#idiota>#idiota>
(Feláldozom magam a jó ügy érdekében 😊 )
És egy kis on ... valami infó hogy
?
<#idiota>#idiota> <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Figyeld a hirdetéseket!
Csak neked, bár ez nem bontatlan 😞 !
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Én csak tescoban néztem ott 11000 aszem....
Szal Milyen boltokban van olcsón?
Megyek megveszem...
de bf2õt sztem érdekes megvenni mindenképpen, márcsak a modok miatt is, meg ha már 1 éve játszol vele, az a 7rongy nemhiszem, hogy nemnagyon érné meg érte 😊
Kis tanács kéne...
1 éve játszogatok a bf2 vel (warez) de még mindíg ez az a játék amit nem tudok megunni...
Töbször meg akartam venni, de inkább nem költöttem rá..
Most megint meg akarom venni, hogy tudjak veletek is játszani..
anno a Hordából is azért kellett mennem mert eredeti kellett...
Csak nem akarok úgy járni, hogy megveszem oszt rá egy hónapra kijön egy hasonló, jobb gamma oszt ezt meg hanyagolja mindenki...
Szóval a kérdésem az lenne, hogy tudtok-e olyan játékról, ami a közeljövõben jön ki, és nagyon ütõsnek látszik?
Mert inkább akkor várok a pénzköltéssel...
meg 42 alá is volt battlefield 1918, azis jópofa volt...léghajó roxx 😄
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Bedford 3:
AEC Mk I:

"bambusz náááááád majomkenyéééérfaaaaa kókuszdió ... szavannááááák fekete nõõõõõõk óóó-óóóó afrika ..." <#taps>#taps>