Forgotten Hope 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Forgotten Hope 2 update:

LRDG Chevrolet 30cwt:

Vickers .303:

Lewis .303 Mk:

Webley Mk VI revolver:

800*600

1024*768

1600*1200

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
Ne vázzá, huzz a poje topikba, hirek vannak ott.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

kBagyula
Wááááá 😄DDDD

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

TS Zolly
Igy is szarul nézel ki.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Rusid
Baró 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

schrank
elég szarul néznék ki nyúl formájában <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nyul vagy te POE-zni Schranky!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

schrank
én meg azzal a transzport ásólapáttal foglak kiszedni abból a szarból <#mf2> de csak ha nem lesz olyan .... mint a poe2 <#confused>

joebacsi
énis szeretem a panzerIIIasokat...olyan jó érzés mikor kíésrik a tigrincsemet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson

Panzer III N

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Rusid
Oszt Panzer III-as lesz-e. Kö nekem az a taliga úgy megkedveltem.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Kovács legény
csinik

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Panzer 4 F1 és F2:

joebacsi
najó, esetedben még elmegy 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Te meg a fogad!
(Ez is jó nem?)😊

joebacsi
pirosat kiköpöd ma még!
(hogy érezd, hogy tudok újítani 😄)

Te vagy a <#lama> kis<#kocsog>

Cream78
Hát beszerzem valahonnan oszt kész....

Beers
Nekünk sikerült zsír újat venni!
Várni kell, nem reménytelen!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
már a demojakor meg kellett volna venned mert látszott rajta hogy le fogja nyomni a 42-õt meg a vietet egyszerre ami a 2142-rõl pillanatnyilag nem mondható el úgy hogy szerintem a következõ bf-ig még kell aludni kb 365-öt <#nezze>

Cream78
Használt bf2 hm....
Evvel csak az a baj visszaélhetnek vele...
lehet megveszem original..

DummyBoy
Ez qrvára nem vicces !!! <#hehe>

Anno eccer egy átmulatott éccaka után felszálltam a reggel 6-os , Lakitelek felé tartó vonatra Szolnokon, és megkértem a kallert, hogy ébresszen fel Lakiteleken, mert át kell szállnom, és ott úgyis sokat áll a vonat ...

Jön a kaller, ébreszt: "Fiatalember, ébredjen fel ... mindjárt Szolnokon vagyunk ..." o.O ... nézek rá bambán ... Szolnokon???? Onnan indult a vonat ... Ja, csak a drága elfelejtett idõben szólni ezért elmentem Lakitelek, Kecskemét, Lakitelek, Szolnok körútra közben ... (Vagy valami hasonlót magyarázott utánna szemlesütve ...)

Máskor ezt úgy jáccották el hogy ugyancsak Szolnok - Lakitelek útvonalon, hogy felébresztett a kaller, majd megkérdezte, hová utazok ...
Mondom neki: Lakitelek ... Erre Õ, akkor jobb lesz ha leszállok Újszászon, mert utánna csak a Nyugatiban tudok ... Nézek megint mint a hülye ... Az pedig qrvára más vonalon van, és józanon reggel tuti jó vonatra szálltam!!! ... Szóval rutinos vonatonalvamagyarországbejárós vagyok 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bakvarnyu
sztem meg varjal vele par hetet.
most, hogy kijott a 2142 lehet, hogy lemegy majd a bf2 ara.

schrank
majd akkor vigyorogj a legközelebb wien külvárosában ébredsz fel a vonaton taliról hazafelé <#mf2>

DummyBoy
Jóreggelt ... van már 500 hsz?

Ebben hogyan kell Sniperrel zúmolni? És hol lehet hozzá letölteni a belsõ szerverkeresõt? Vagy csak azért nincs mert Gf2 MX 200-asom van?

<#idiota>

(Feláldozom magam a jó ügy érdekében 😊 )

És egy kis on ... valami infó hogy ?

<#idiota> <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

schrank
az ARMA-val a dzsó csak viccelt az nem embernek való "játék" <#ejnye1><#nezze><#vigyor5>

Beers
Cimbinek most vettünk 7,5k-ért bontatlant!
Figyeld a hirdetéseket!
Csak neked, bár ez nem bontatlan 😞 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Cream78
7 Rongy hol?
Én csak tescoban néztem ott 11000 aszem....
Szal Milyen boltokban van olcsón?
Megyek megveszem...

joebacsi
ja 😊
de bf2õt sztem érdekes megvenni mindenképpen, márcsak a modok miatt is, meg ha már 1 éve játszol vele, az a 7rongy nemhiszem, hogy nemnagyon érné meg érte 😊

Beers

Cream78
Na akkor dobok egy hszt ide látom kell nektek...
Kis tanács kéne...
1 éve játszogatok a bf2 vel (warez) de még mindíg ez az a játék amit nem tudok megunni...
Töbször meg akartam venni, de inkább nem költöttem rá..
Most megint meg akarom venni, hogy tudjak veletek is játszani..
anno a Hordából is azért kellett mennem mert eredeti kellett...
Csak nem akarok úgy járni, hogy megveszem oszt rá egy hónapra kijön egy hasonló, jobb gamma oszt ezt meg hanyagolja mindenki...

Szóval a kérdésem az lenne, hogy tudtok-e olyan játékról, ami a közeljövõben jön ki, és nagyon ütõsnek látszik?
Mert inkább akkor várok a pénzköltéssel...

joebacsi
fh2 <#lama>

Ezmiez a topik???<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

joebacsi
de, a bfek elõdje a codename: eagle

meg 42 alá is volt battlefield 1918, azis jópofa volt...léghajó roxx 😄

kBagyula
egyíbkínt valami I. vh.-s gémet kéne már hegeszteni valakinek. olyan még nem volt.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
😊) úúú, mijjez a forgotten hope?

Yan
tegnapi bf2-öt ide kellett volna küldeni!
(+1)
😉

&#165; xfire: kistekila

schrank
tudod a dolgod <#vigyor5>

uHs Gerzson
Csak a fejlesztõk, mert tudják mi lesz a koporsod <#mf1>

TS Zolly
Szerintem nyalizzon neked az összegömböjödött sündisznó! <#mf1>

schrank
te most nekem nyalizol a transzport képekkel <#mf1>

uHs Gerzson
Forgotten Hope 2 update:

Bedford 3:

AEC Mk I:

schrank
nem kopárabb mint egy gulf of oman ....
"bambusz náááááád majomkenyéééérfaaaaa kókuszdió ... szavannááááák fekete nõõõõõõk óóó-óóóó afrika ..." <#taps>

bakvarnyu
Ez jó, a kopár sivatagos pályákon legalább nem fog szaggatni.

TS Zolly
Fõleg szekrény nélkül. 😛

schrank
makáko nélkül nem érne semmit <#hehe>

Bencsi
meg makákó!

\"Tényleg csúnya lány volt.Az arca Louis Amstrong hangjára emlékeztetett\"

schrank
lesznek négerek is <#ticking>

TS Zolly
Igy van, csak észak afrika lesz eleinte.

Én úgy tudom, hogy az elsõ releaseben csak Afrika lesz. Ezért látsz csak olyan screenshotokat.