Forgotten Hope 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banborg
szerintem csa te voltá ekkora lámi😄

DummyBoy
Na ... lámpik, gondolom manuált meg a tréningvideókat csak én néztem meg <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

singliben nyomom, hogy szokjam mi mire való, de elsõ gránáttal -16 pont. xD itt jobban kell használni a minimapot pont ezért, mint a 42-ben. 😄

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

F1, F2... stb 😊

szerintem jóra sikerült. 😊

banborg
óóó én is géppityuval céloztam😄

nekem az X-n van 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hol van benne célzóka? Én is belõttem az irányt géppityuval. :-))

huhajó gém lenne ha nem a bf2-modja lenne 😞(( leveszem az ájronszájtot semmi megnyomom megen semmi megen megnyomom erre 3-4 szer odavissza vált 😞(

tankok állatok 😊 elõször én hüjje nemtudtam hogy célzóka is van rajtuk és a géppuskával céloztam 😉) megjavítani valamit viszont egy örökkévalóság és még pontotsem ad szal engi kaszt nemsokra jó ... puskagránátnak valami ijjesminek kellene lennie a bf2-ben is hogy megnyomom a ravaszt akkor teljen el kis idõ mire lõ

tk: fin szerveren voltam .. volt egy csávó 5tk egymás után beírom neki hogy jónagybarom mire fogjam be a számat 😮 véletlen tk-zok erre egybõl kirúgnak miatta csávókámmal meg semmisem történt pedig õ rögzítettbõl lõtt 5 sajátot 'hátba' .. vannak érdekes dolgok 😊

arty: jesszus egy jó spotolóval lelehet aratni vele a termést 😊 látod a célt szal eltudod dönteni hogy lõjj vagy sem 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

CoR Zolly
Na ne hüjülj már b34 42-en nagyon különbözõek a ruhák színei. De nem errõl van szó baszki! Arról te süket, hogy ha valakit messzirõl megcélzok, nem mutatja enemy e vagy barát. Egyenruhát messzirõl felismerni nekem se megy. A fegyverek eszméletlen jó sebzése miatt, csak akkor tudom meg ki volt, amikor kiirja, tk vagy valakit lelüttem. És igen, én olyan beazelsõsorbamindenkitkinyirok tipus vagyok. Nincs türelmem megvárni mig közelebb jön. Lövök és kész. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

banborg
42ben kiirta normálisan az ellen feje felé a nevét szép szinesen ,meg ott amugyis két teljesen különbözõ szerkojuk volt az elleneknek.
De itt a közép homok szint kell megkülönböztetni a világos okkertõl bazz ,kemény egy árnyalat😄

Köszi<#eljen> most már menni fog<#vigyor2>
42ben sem lehet megjelölni az ellent. 😄 de ott is hamar rááll az ember szeme a ruha külömbségeire. ezt meg minnyá kipróbálom má végre. 😊

Akkó eldöntöd, hogy lõsz, vagy nem. :-)
Én általában lövök. :-)

DummyBoy
Na igen ... kemény az élet a fronton <#nyes>

banborg
rucikat megjegyezhetem ha egy árnyalat különbség van köztük ,és 200méterrõl tök ugyanaz a 2😊

DummyBoy
Sajnos nem tudok segíteni, neked kell megkeresni a BIOS-ban, ugyanis nem érem el az ASUS oldalait, szóval nem tudok manualt leszedni a lapodhoz ...

CPU Thermal Throttling - ilyesmit keress ... általában default 50% szokott lenni ... mehet gyorsan Disabled-re ...

Igen, nem egy rambos gém, de nekem bejön. Millernek igaza van, meg kell tanulni a rucikat...

Akkor nem vagyok egyedül a TK-kal<#hehe>a kistérképen nem mindig jelenik meg , ha van szintkülömbség sztem, de lehet vak vagyok 😊 este folyt . köv .

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

tanulj meg látni b34, nem csak úgy eszetlenül lõdözni. 😄

Hogy van ez a lag beállítás a toolboxba?

Nem tudjátok hogy van-e stat hozzá? Már van egy sárga csillagom ami szürke <#buck>
Ezt a "kúlenkvájetet" megtaláltam a biosban és tényleg jobb lett egy picivel, de ezta "termál trottlingot" nem találom, merre keressem? ASUS M2N-E az alaplap és X2 a proci
oké oké
velem is elõferdült már tk <#confused>
most már inkább nem is lövök 😄

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Wreck86
akkor nincs név? na ez reális,de akkor tessék naponta átnézni a szembenálló felek uniformisait😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

banborg
én szarrá tk-ztam magam, egyszerûen nem lehet megkülönböztetni ellent a sajáttól😊

DummyBoy
Engem nem szoktak TK-zni a csapattársak ... csak nagyon ritkán <#hehe>

Mondjuk szegén C.Tou-t elég gyakran kiszedem véletlenül <#hehe>

CoR Zolly
Igy van. Megyek elõre mint a hüjegyrek, ahogy szoktam, hát nem egy csapattárs tk-z le? Pedi a minimappon lehet látni, kb hol vannak a barátok.
Fegyverek sebzése, mint már mondottam, isteni! Egy lövés és bumm hecsát. Semmi "porzás". Ha javítják azt az igen szarul látható enemyk látását, még gyó lehet. De igy nekem ez nem játék.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

most jöttem egy antik xy szerverrõl ahol a 15 halálomból 10 tk volt 😞
sajnos ez minden szerveren így van...
egyebkent bejövõs a dolog csak k..va idegesítõ

Sztem kurvajó. Egyetlen bajom, hogy bf2 alá csinálták és az esetek 80%-ban csak porzik az ellen, pedig nincs 20 méternél messzebb...
Felraktam és megy, nem frissítettem semmit. :-)

haversvábbogár
á én voltam láma a kódot nem szereti ha ciripeljük<#crazya><#eljen>

vagy 42? <#email>

haversvábbogár
azt akurva csak kb 389 giga szabad helyem van És most tûccsem re újra anyját.b34

CoR Zolly
Több mint valószínü, nem tudja kicsomagolni oda a cuccot. Hely hiány, sérült file, rossz jelszó stb stb.

haversvábbogár
én most bénázok vele :szépen elkezdem kicsomagolni mondjuk az asztalra kirakja az ikonját mire vége a kicsomagolásnak el is tünik az ikonja <#szomoru1>most akkor mivan?

CoR Zolly
Kézi fegyverek sebzése isteni. Jármívek sebzése angyali. Ennek ellenére szvsz számomra kenszöl. Sok a tk az enemy megjelõse végett, bugos a zumolás,jármübõl ki-be szállás akadozik, Poje ezerszer jobb.

DummyBoy
Nnnna, gyógyreggelt all!

Fasza a cucc!!! Akinek ájemdéje van az qrva gyorsan kaccsójja kia a termál trottlingot meg a kúlenkvájetet, mert az a szerencsétlen azt gondolta. hogy BF2 közben nem kell nekem ekkora terljesítmény, ezért kicsit visszavette a proci szorzóját ...

Nemkicsit szopok vele egy ideje ... qrvamacs!

banborg
thenksz!<#worship>

Menj fel a www.evenbalance.com-ra és ott a Battlfeield 2-nél szedd le a pbsetup-ot.Elindítod,ha kell beállítod a BF2-õt és hagyod hogy rákeressen a frissítésre.

banborg
pb-t hogy a gecibe a legegyszerübb frissiteni?
me kidobál a rohadék

nekem mán megoldódott 😊 a hüjje pbsetup kifagyott állapotban frissítette magát :S émmeg nemtudtam hogy valójában megy az 😊

banborg
nah kipróbátam és gyerebe a dolog😄

BoxerHUN
Az én esetemben a szerver oldali klens volt rossz, és nem az enyém...

The Seventh first. 7th Cavalry Regiment [bf2 105k] [bf2 106k] [bf2 108k] [bf2 127k] [bf2 130k] [bf2 132k] [bf2 134k] [CoD4 5k] [CoD4 7k] [CoD4 8k] [Modi #9778 R.I.P.]

banborg
köszi a kódt!

Wreck86
csupa pozitív jelentés😄

amúgy az álatalános megoldást: mindent,ismétlem:mindent tegyetek fel amit csak kér! 😊 (általában bejön)

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

wazze agyvérzést kapok 😞(( hogy kell pb clienst újratelepíteni?? agyonvágta az fh2 a cliensemet már a pbsetup.exe is kifagy és nem csinál semmitsem 😞

háesz .. micsoda-micsoda <#heureka><#hehe>

DummyBoy
Király ... megy, 800x600 mediumon szaggatok mint állat ...

Asszem összetöröm a gépemet ... x2 + 8800 GTS ... valami nagyon nem klappol ... széjjelbasz az ideg!!!!

a 'b'=b -- '3'=+ (shift+3) -- '4'=! (shidt+4)

neszeneked magyarázat 😄DDD

Mr_no_NaMe
ez micsoda?
bakvarnyu
basszus hát ez lélegzetelállító ahogy kinéz meg minden.