28
-
Battles #28 Minek vesznek nekik mindenféle médialejátszós telefont mért nem egy egyszerű szineskijelzőset azt csá! -
#27 Sok szemét kisgyrek telefonal rohangászik nekem is van vagy 5 db:D -
Morden23 #26 Vagy a híradó, vagy apuék beszélgetései, vagy csak kimegy az utcára.
Megint be kellett vetni valami remek témát, mostanság már kezd leáldozni a számítógépjátékok agresszivitásra neveő hatásán való filozofálás.
Amikor én voltam kisiskolás, mindenki a "játékterembe járó" kiskomákat szidta, hogy ezekből lesznek a bűnözők, meg a "kábítószeresek". Aztán aki azóta bűnöző, vagy kábítószeres lett, az sem a játéktermezés miatt tette mindezt.
Ha egy gyerek olyan retardált, esetleg annyira tragikusan szocializálódott (azaz nem igazán), ne adj ég ilyen jófajta szülei vannak, hogy brahiból akar szétverni valakit, mert így funny videót lehetne postolni a neten, annak már ez tökmindegy. Ha nem ezért, akkor másért tenné. -
MJhunx0 #25 Hmm ennyi erővel akkor ne nézzen TV-t sem mert ott is vannak ilyen rajzfilmek vagy rendes filmek PL! ami durva kicsit, vagy ép horrol. -
#24 Munch, szerintem a HTF kevésbé gáz mint az hogy 8 uves kissrác sűrű káromkodások közepette sérthetetlenné tevő cheattel cél nélkül, élvezkedve mészárolja az embereket GTA San andreas-ban. -
#23 Ez (verés-videók gyűjtése) olyan mint anno a dugicigizés a budiban. Mégis fel tudtunk nőni, és mégsem lett egy haverom se láncdohányos. Én meg nem is dohányzom, pedig sokat sutyiztam az általánosban a rötyin :) -
#22 Életkor: 14 alatt :-c -
#21 a züllött kis csemeték :-x -
aaaaa #20 A világ más részein meg a háborúkban naponta százával halnak meg gyerekek , másik tízezer csak naponta látja, ahogy lemészárolják a szomszédait, még másik millió egyszerűen csak éhenhal, vagy felfordul valmi betegségben, de hát a telefonon lévő video,az ám a világraszóló probléma. -
Ford Prefect #19 Egy normális gyerek igenis tudja, hogy másokat ok nélkül megverni nem szabad, ehhez semmiféle társadalmi normára nincs szükség. A családi háttér szerepe pedig jelentéktelen. -
#18 Minek egy kis hülyének teló egyáltalán?
Már van aki annak is vesz, aki most megy általános elsőbe. Elolvasni nem tud a kijelzőn semmit, de nembaj. Aki meg már elolvassa, az csak arra használja, hogy hülyeségeket hangrögzítsen, fotózzon, aztán nyúzza az anyját feltöltő kártyáért, mert hét alatt lebeszéli.
Verekedős video? 5 éves kiskölyök Happy tree friends-et kunyerál állandóan. Hiába közlöm vele, hogy nem neki való, már magától beírja google-ba. :( -
Shadow_THH #17 "Elszomorító és aggodalomra ad okot ugyanakkor, hogy a 6 és 14 év közötti csemetéknek már a 8 százaléka látott verést bemutató videót vagy videókat és 6 százalékuk már tárolt is hosszabb ideig ilyen filmeket a mobiltelefonján." oks
...de én miért nem írok soha olyat a mobil fórumba hogy meg vagyok elégedve a cikkel ? :D -
sathinel #16 Lol itt is a felhasználó a barom nem az eszköz) Egyébként ha lessz gyerekem én is veszek neki mobilt, hogy bármikor tudjon hívni ha gond van, vagy én tudjak vele beszélni hogy minden rendben van-e. Ja és a szülőknek, iskolának nincs felelőssége hogy mit csinál a gyerekük?
Nevelni már nem kell csak büntetni.......
Az meg elég beteges hogy egy tanár aki naponként a gyerekekkel van nem tud semmit rólluk. oktatónak szerintemazok felelnek meg mit pl budhizmusban vagy más valláskban, akiket nem csak az érdekel hogy a pénzükért ledolgozzák a meghatározott időt. -
tomo #15 de ugy tunik vannak, akik nem tudjak. mint a mellekelt abra is mutatja.
egyebkent van az allatvilagban oncelu eroszak. -
romero83 #14 Én már kiskoromban is tudtam, hogy ha valakit szétvernek az egyáltalán nem vicces. Pedig senki nem világosított fel rá.
Még az állatvilág nagyobbik része is tudja, hogy csak önvédelemből és táplálék szerzés céljából kell a másikat bántani. -
tomo #13 gyerekeknek fejletlen a személyiséguk, es nem alkalmazkodtak még teljes mertekben a tarsadalmi normaákhoz ( pl hogy nem verunk meg senkit poenbol ).
számukra egy ilyen videó rossz irányba hat, hisz azt hiszik ez vicces dolog.
aztan elobb utobb kitalalja, hogy o i csinal ilyen videot, es megver valakit ezert.
na ezen gondolatmenetet követve itelte el oket a birosag, mintegy utmutatást adva nekik a helyes irányba. megelozendo a folosleges eroszakot.
szal ilyen videoert szerintem teljesen jogos a buntetes, eleg szomoru, hogy a szulei helyett egy birosagnak kell nevelni a hulyegyereket. -
#12 Nekem mep opnt olyan telefonom van ami nem tud semmi extrát, csak hívni, meg sms-t írni. A többi funkció az meg már olyan hogy használni se érdemes. Amugy siemens m50i ről beszéltem =) -
#11 Fordítva, ilyen videó van, mert valakit megvertek (és egy másikvalaki felvette - ha nincs mobil, verekedés akkor is van, csak nem kerül nyilvánosságra)
Ha nekem valaha lesz gyerekem és találok ilyen videót a telefonján, elbeszélgetek vele, viszont ha pénzért tölt csengőhangot a Jambáról akkor eltöröm a karját. Szerintem ezek a fizetős mobiltartalmak sokkal károsabbak mint bármi más. -
#10 mesemondó szolgálat is erre épül :O -
wmatyi #9 Itt nem arról van szó, hogy mit töltenek le...
... hanem valakit megvertek azért, hogy ilyen videó legyen... -
Feriboy #8 a szülők felelősségéről miért nem esik szó? sztem elég lenne ha néha belenézne a mobiljába oszt ha talál vmi nem oda illőt akkor annak megfelelően intézkedik a szülő.
bár én nem vagyok szakavatott, még van jó pár évem :D -
brueni #7 bevallom, hogy már engem se nagyon 6 meg, ha a híradóban azt halloom, hogy lelőtték ezt vagy azt.
10-ből 8 hír errőé szól.
na meg ez, hogy büntetés egy videó tárolásáért. ez közröhej. mindenki kap emilben mindenféle baromságot. letöltöm megnézem, vagy kitörlöm, v agy nem, vagy továbbküldöm. ezért meg kell hurcolni az embert?
a kérdésre meg hogy miért?
... mert ott volt ...
az emberi természet alapvető eleme a kiváncsiság, meg az, hogy gondolkodunk. és szívjuk magunkba az infót. rosszat, jót egyaránt. de a negatív reklám is reklám, azt szokták mondani. tanulni mindenből lehet, ha mást nem azt, hogy mit nem szabad, hogyan nem szabad.
és most senki ne gondoljon jegesmedvére.
ugye hogy gondoltál. az agyadat nem lehet becsapni. info be, ki. két perc múlva már nem emlékszel erre a hozzászólásra.
persze, ha van olyan marha aki letárolja.... -
aaaaa #6 Pont ezt mondom, hogy a horror, a híradó elfogadott, de egy ilyen hülyeség nem. Pedig hányszor ment a híradó a legbrutálisabb jelenettekkel, csak 12 éves karikával...
Garantáltan több leki sérülést okoz a gyerkeknek a hatóságok által okzott megfélemlítés , bíróság, kihallgatások, és hogy bűnösként kezelik, elveszik a telefonját, stb. mint az, hogy megnéz egy ilyen 100x200 pixeles vackot, ebben biztos lehet bárki !
Meg különben is, milyen magyarázatott tudná rá adni, miért nézte meg ?
Érdekelte , letöltötte, megnézte. Ha tetszett is neki (mert véletlenül nem normális), és van olyan hülye, hogy ezt bevallja , még diliházba is zárják, ha nincs szerencséje...
Most hogy mobilon néz ilyet, vagy az inteneten szerintem tök mindegy...
A legjobb volna , ha sehol nem nézne ilyeneket, de ez a módszer, hogy megtiltjuk a telefont, kb. annyit ér, mint amikor kitalálták ,hogy csak életlen fogazott késeket adjanak az éttermekben az emberek kezébe, nehogy leszúrkálják egymást...
-
#5 Nem kel úgy nézni rájuk, de azért a horrorfilm nem igazán táplál beléd jó ösztönöket. Észre sem veszi a "horrorfilmes" és szépen lassan már nem fogja érdekelni az, hogy lelőttek egy embert, amint bejelntik a hiradóban, vagy ha megverték brutálisan, vagy valami. Vagy lehet hogy pont "izgul rá" Mind a kettő már nem normális állapot. Azt ne mondja senki, hogy jóra vezet a sok horror film. :) egyébként témánálmaradva, minek a sok kis suttyú gyereknek mobil? elég lenne nekik egy GPS helymeghatározó, hogy ne vesszen el. -
aaaaa #4 Attól hogy letölt valami hülye videót brahiból mert érdekli, még nem biztos, hogy egy agresszív álattá válik, és agyonveri a társait... Ilyen alapon az összes horrorfilm kedvelőre pontenciális sorozatgyilkosként kellene nézni.
A bíróságoknak is lehetne jobb dolguk, mint ilyen pitiáner semmitmodó dolgokkal terrorizálni a gyerekeket.
Az a néhány ámukfutó elmebeteg hülyegyerek akiktől rettegnek, meg sokszor mindenféle videó nézegetés nélkül is kinyírja a társait, ha bekattan... -
Szeszmester #3 Letöltöttek egy videót, ezért 3 ill. 6 nap közmunka? Ennek kicsit pletyka szaga van... -
nagykovi #2 Nagyon sok értelme lenne... -
#1 Én minden mexülető gyereknek adnék e-mail címet meg SIM kártyát.