19
-
Lee732 #19 Mark Hamil-t az űrbe! -
#18 Engem is kivihetne magával. -
Cat #17 Egy igazi, egy hetes űrállomáson töltött űrutazás 20 millió dollár, azaz kb. 4,5 milliárd forint. Ez csak egy pár perces "űrugrás", olyan, amit az X-Prizeon győztes SpaceShipOne végrehajtott. Olvasd el a cikkbe lévő linket (http://www.sg.hu/cikkek/34044/egy_uj_urkorszak_szuletese). -
lextat #16 Riker , Picard kapitány 1.-tisztje biztos felmenne !
-
#15 LOL csak 45 milka! Azt hittem sokkal drágább egy űrutazás úgy kb 5 milliárd Ft! vagy ez nem is igazi űrutazás? -
Godefroy #14 Igaza van!
Minek utazni az űrbe vagy máshová?!
amióta van net én nem járok már sehova, minek itt mindent láthatok!
-
Ecology #13 Talán nem Kirk-et kellene felvinni hanem Pickard-ot! Ő talán örűlne is neki! :-) LoL -
#12 Mivel az Enterprise-on volt mesterséges gravitáció, Kirk joggal berzenkedik! Majd ha megoldják neki a minimális kényelmet, felmegy! :D -
FLECK #11 Meg annak már nem kell a pénz. -
#10 45 misiért? még Te is az övét... -
#9 45 millióért vissza is zabálnád, nem? :D -
#8 LOL nemtudom mit parázik. Ez szuborbitális repülés, szóval nem is olyan veszélyes, itt nem 7,6 km/seccel kell visszatérni a légkörbe mint egy igazi űrrepülésnél, hanem jóval kevesebbről :)
A legveszélyesebb részt így ki is hagyja :)
Amúgy én is szintén szívesen lehánynám magam ha ingyen felvinnének :) -
W B #7 jol fogalmazta meg -
#6 Nomeg agy 75 éves sztár már nem nagyon finomkodik, hanem kimondja amit gondol... :D -
#5 Ne felejtsük el, hogy 75 éves. A legtöbben ennyi idősen a WC-re is sietősen csoszognak, a repülőn felszálláskor a szivükhöz kapnak, nemhogy X+1 g terhelésnek teszik ki a szervezetüket oda-vissza (az ő esetében az szó szerint veszélyességi pótlék, hiszen ha engednék is felszállni, könnyen lehet hogy belehalna az utazásba) -
echo #4 Én szivesen lehánynám magam akár lefelé és fölfelé menet is, ha ingyen felvinnének :) -
TH448 #3 Azért kicsit kultúráltabban is megfogalmazhatta volna. :D:D -
#1 Tökigaza van (USA fejjel), ő egy reklám az Entreprise-t építő cégnek és azért bizony fizetni szoktak, de keményen ám! Ez nem a Trek idealista világa... :D