19
  • Lee732
    Mark Hamil-t az űrbe!
  • BElana
    Engem is kivihetne magával.
  • Cat #17
    Egy igazi, egy hetes űrállomáson töltött űrutazás 20 millió dollár, azaz kb. 4,5 milliárd forint. Ez csak egy pár perces "űrugrás", olyan, amit az X-Prizeon győztes SpaceShipOne végrehajtott. Olvasd el a cikkbe lévő linket (http://www.sg.hu/cikkek/34044/egy_uj_urkorszak_szuletese).
  • lextat
    Riker , Picard kapitány 1.-tisztje biztos felmenne !
  • mikloss
    LOL csak 45 milka! Azt hittem sokkal drágább egy űrutazás úgy kb 5 milliárd Ft! vagy ez nem is igazi űrutazás?
  • Godefroy
    Igaza van!

Minek utazni az űrbe vagy máshová?!

amióta van net én nem járok már sehova, minek itt mindent láthatok!
  • Ecology #13
    Talán nem Kirk-et kellene felvinni hanem Pickard-ot! Ő talán örűlne is neki! :-) LoL
  • Sir Quno Jedi
    Mivel az Enterprise-on volt mesterséges gravitáció, Kirk joggal berzenkedik! Majd ha megoldják neki a minimális kényelmet, felmegy! :D
  • FLECK
    Meg annak már nem kell a pénz.
  • Agamemnon
    45 misiért? még Te is az övét...
  • Cactus
    45 millióért vissza is zabálnád, nem? :D
  • Sanyix
    LOL nemtudom mit parázik. Ez szuborbitális repülés, szóval nem is olyan veszélyes, itt nem 7,6 km/seccel kell visszatérni a légkörbe mint egy igazi űrrepülésnél, hanem jóval kevesebbről :)
    A legveszélyesebb részt így ki is hagyja :)
    Amúgy én is szintén szívesen lehánynám magam ha ingyen felvinnének :)
  • W B
    jol fogalmazta meg
  • Sir Quno Jedi
    Nomeg agy 75 éves sztár már nem nagyon finomkodik, hanem kimondja amit gondol... :D
  • mrzed001
    Ne felejtsük el, hogy 75 éves. A legtöbben ennyi idősen a WC-re is sietősen csoszognak, a repülőn felszálláskor a szivükhöz kapnak, nemhogy X+1 g terhelésnek teszik ki a szervezetüket oda-vissza (az ő esetében az szó szerint veszélyességi pótlék, hiszen ha engednék is felszállni, könnyen lehet hogy belehalna az utazásba)
  • echo
    Én szivesen lehánynám magam akár lefelé és fölfelé menet is, ha ingyen felvinnének :)
  • TH448
    Azért kicsit kultúráltabban is megfogalmazhatta volna. :D:D
  • Sir Quno Jedi
    Tökigaza van (USA fejjel), ő egy reklám az Entreprise-t építő cégnek és azért bizony fizetni szoktak, de keményen ám! Ez nem a Trek idealista világa... :D