Távkapcs - Most Adam Sandler játszik istent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos én láttam ezt a filmet és hát, hogy bevalljam a végig már nem tudtam nézni, mert enyhén szólva elég elképzelhetetlen dolgoról szól, így nem is tartom valami jó vígjátéknak. Szerintem ez túlságosan mesébe illõ történet és hát marha nagy poénok nem voltak benne szerintem.

Kártyafüggetlen mobilok nagy választékban. Cégünk komplett bolthálózattal rendelkezik: http://www.gsmstudio.hu

rohadt jó film ez is.nekem nagyon tetszett
Oziris666
Jujj az nagyon jó kis film Cage-el!Jóhogy emlegetted,leis szedem a polcrol megnézni😊

vortel
Szerintem is nagyon jó film, szeretem az ilyen stilusuakat, pl egyik legjobb film ilyen stilusban, a segitség apa lettem (aka The family man) Nicolas Cage-dzsel. az iszonyat emgható. De ez a film is rendben van, sandlernek jól állnak ezek a szerepek.

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Messze nem olyan jó mint vártam, de egyszer meg lehet nézni. Van benne pár jó poén, de a legtöbb inkább középszerû. Mûfaját tekintve valóban kicsit nehézkes és fárasztó lett. 6.5/10
adam first
Tegnap végre sikerült megnéznem a Távkapcsot.Hát mit ne mondjak szerintem nagyon jó film volt,egyszerre szórakoztató,meginditó,elgondolkodtató.Amint megjelenik DVD-n egybõl beszerzem.Ilyen filmért érdemes pénzt kiadnom.

nem volt jó film.
pause, és lefingom a fõnököt?? van aki ezen röhög?

pici SPOILER on

meg a végén a "hatalmas" fordulat - már az elején annyira egyértelmû volt...

pici SPOILER off

szóval ez inkább tömeghumor, abból is a szarabb...
kacsadugás, jajdevicces - áh, nem ragozom...
akyyy
jó film volt nagyon😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

stargatelost
Ez qrva jó film volt!!!! 😄 Adam Sandler hozta a formáját 😄 Amúgy a vége tényleg szívszorító volt, ami nem feltétlenül volt rossz 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Szerintem ritka sz*r volt, leszámítva a szomszédgyerekes poénokat, mert azok tényleg ütöttek😊

Talán mert nem "az" Istenre, hanem "egy" istenre vonatkozik?

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

http://www.porkolt.com/trailers-5287.html
ProGabe
még nem láttam így magáról a filmrõl nincs véleményem,de az biztos hogy a posztere nálam megkapta az "év legrosszabbja,amin látszik hogy 2 perc alatt dobták össze" díjat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ha Adam Sandler, akkor csak jó film lehet. <#nyes>
Nem tudom, nekem így is nagyon tetszett drámával... sõt... poénokkal sem volt gond, nálam 9es volt a 10bõl 😊

azirafael
Szerintem is jó film volt, annyira nem kellett morális mélységekbe merülni, hogy elrontsa a komédia örömét szerintem éppen ezért volt jó.

A Sátánka meg frenetikus.

ansell
Az alcímben kis betûvel írtátok Istent. Javítsátok!

aktív^^ cu@dsnk

Adam Sandler rulez.
Kurva jó volt a film!

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

AtomHeart
Akkor nezd Mr. Deeds-t :^)

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Sanyix
Golyóálló a lekjop 😊 "diznileeend" 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

😊 szerintem sandler legpocsékabb filmje volt, de hát kinek a pap.
ja, a sátánka király volt.
most volt szombaton valamelyik kertv-n, szétröhögtem magam 😄DD

Sir Quno Jedi
Jóak film, szórakozató és még tanulságos is, még ha közhelyekkel operál is. A vége meg amilyen nyálas olyan szívszorító (kövezzetek meg, de nekem bejött).

A Little Nicky is bravúros volt a maga nemében anno...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez egy jó kis film, tuti, hogy mindenki jól fog szórakozni rajta! A cikk írójának részben igaza van, bár inkább csak arról van szó, hogy egy kritikusnak mindig kell negatívumokat is találni..

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.