Valencia CF
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Mindenesetre érdekesek lesznek a nagycsapatok rangadói.
a barca meg majd ott pislog a 3.-4. helyen :D
ReaL MaDRid x siempre
de látom Cantalejo megint dolgozott...<#levele>#levele>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Madrid, Vicente Calderón stadion, 57.000 nézõ, v: Cantalejo
Atlético Madrid: Leo Franco - Valera (Maxi Rodríguez 68'), Pablo, Perea, Antonio López - Jurado (Galletti 46'), Luccin, Costinha, Petrov - Fernando Torres, Mista (Agüero 46')
Valencia CF: Cañizares - Miguel, Ayala, Albiol, Moretti - Angulo, Silva (Regueiro 66'), Marchena, Edu, Vicente (Gavilán 81') - Villa (Jorge López 88')
gólszerzõ: 0-1: Villa 7'
sárga lap: Miguel, Cañizares, Albiol ill. Costinha, Fernando Torres
kiállítva: Moretti 65' ill. Fernando Torres 75'
én azt hittem hogy legaláb 10-15 között vannak....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
6szoros bajnok:1941-42,1943-44,1946-47,1970-71,2001-02,2003-04
6szoros kupagyöztes:1941,1949,1954,1967,1979,1999
2szeres BL döntõs:2000,2001
1szeres KEK gyõztes: 1980
3szoros UEFA kupa gyõztes:1962,1963,2004
Címer:
Mez:
Hivatalos honlap:http://www.valenciacf.es/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Igy jó???<#idiota>#idiota>
REAL MADRID
Sztem is esélyesek a bajnoki címre....
(Mellesleg az oszt. társam - aki talán a legnagyobb Barca fan akit láttam - szerint a Barca most nem sok mindent fog nyerni...talán bajnokságot)
a celtával játszott a barca :)
ReaL MaDRid x siempre
Ami elönye és egyben hátránya is a csapatnak hogy nincs igazi kiemelkedõ nagy "sztár" a csapatban mint a másik két nagy riválisnál igy nem egy emberre hárul a teher mikor rosszul megy a csapatnak.
#acm
a valencia viszont nagyon megerõsödött ami a játékosállományt illeti.
a betis ellen ugyan csak egy 2-1re volt elég,amit prudukáltak,de sok új szerzemény nem is játszott,asszem páran sérültek is voltak.
sztem jó csapat lesz,csak össze kell szokniuk,és ha nem sikerül majd csapatot kovácsolni a valenciából,akkor viszont az a realnak,barcanak jó.persze a sevilla is nagyon erõs,nem beszélve a villarealról és az osasunáról,de okozhat még meglepetést a levante is...
ReaL MaDRid x siempre
Na csakhogy tényszerüke legyünk 1forduló:
Valencia - Betis 2:1
Idõpont: 2006. 08. 26. 22:00
Helyszín: Mestalla, Valencia
Nézõszám: 50.000
Valencia: Canizares - Moretti, Albiol, Navarro, Angulo - Vicente (Gavilán 90'), Edu (Marchena 88'), Albelda, Silva - Villa, Morientes (Regueiro 81')
Betis: Doblas - Romero, Juanito, Nano (Vega 86'), Rivera - Óscar López, Assuncao, Miguel Ángel (Capi 80'), Maldonado - Xisco, Dani (Fernando 87')
Gólszerzõk: Morientes (32' <1-0>1-0>), Albiol (60' <2-1>2-1>) ill. Xisco (52' <1-1>1-1>
Sárgalaposok: Navarro, Edu, Villa ill. Óscar López, Rivera, Miguel Ángel
de ugye tudod, hogy a második forduló :) (csak az ,,elején" szó miatt kérdezem)
Szombaton 21.45-kor Atletico Madrid-Valencia élõben a Sport1- en! Hú micsoda derbi egybõl az elején!
Az idei igazolások több mint jól sikerültek Morientes a csatársorban a rosszul sikerült Liverpooli kitérõ után szerintem itt maradandót fog alkotni föleg mert egy olyan csatártársa lesz mint Villa. Joaquín végül itt kötött ki õ jó megoldás a jobb oldalra amivel már évek óta problémák voltak.Del Horno pedig a védelmet teszi még stabilabbá ami azzal hogy Ayala maradt igy is elég erõs. Az idén mindenképp bajnokesélyesként kell számolni a Valenciaval és ne felejtsük azt sem hogy a Bl-ben is ott vannak egy nem túl nehéz csoportban ahonnan ha úgy nézzük kötelezõ a továbbjutás.
A játékoskeret:
1. Cañizares
2. Miguel
3. Del Horno
4. Ayala
5. Marchena
6. Albelda
7. Villa
8. Baraja
9. Morientes
10. Angulo
11. Regueiro
12. Tavano
13. Mora
14. Vicente
15. Joaquín
16. Hugo Viana
17. David Navarro
18. Jorge López
19. Gavilán
20. Albiol
21. Silva
22. Edu
23. Curro Torres
24. Moretti
25. Butelle