Archív hírek a Google hírkeresőjében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg MadMind-re hajaz az a gondolat hogy majdnem 5 zõdet kérnek EGY DB cikk netes megmutatásáért. Persze nem így van, ez havidíj: http://www.nytimes.com/products/timesselect/whatis.html Ajánlom mindenkinek a New York Times ingyenes napi hírlevelét, (szinte az egész lap + filmek a sztorikrõl) http://www.nytimes.com/gst/regi.html. Minden jelentõs amcsi lap szinte teljes egésze ingyen olvasható a neten - van az oldalon 1 max 2 reklám, ennyi az egész, de a papírváltozatban is van. Egyébként naponta sajnálom magunkat, mennyire mûködnek még bennünk (a legfiatalabb korosztálynak is akaratlanul átadva) a kelet-közép-eurázsiai reflexek, hozzáállások és félelmek. Nem minden nációt vesznek le a vezetõi naponta mint minket. Ez csak afrikában, ázsiában, délamerikában, meg még egy ideig itt jellemzõ. Node abbahagyom mielõtt offpolit lesz. Mégegyszer: olvassatok US lapokat, kinyílik a világ, csökken a szorongás. Szép napot mindenkinek. -És hallgassatok Gesztire: akkor szúrsz ki legjobban magaddal, ha közönyös (vagy elvakult) vagy saját országod dolgaival kapcsolatban. Rúgjon már ki valaki...:-)
Eleg jo, peldaul 2480 cikk van 1919-bol, amiben szerepel Budapest <#wow1>#wow1>
Nagy resze sajnos nem ingyenes 😞
Nagy resze sajnos nem ingyenes 😞
18. század vége az 1790-es évek tudtommal. méégis az évszám 1850 :S:S:S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem, a Time az hetilap, de a New York Times kicsit vaskosabb, mint a hazai napilapok, több mint száz oldalas. Ráadásul elõbbi elemzõ, vaskos cikkek vannak (sok oldalasak), addig utóbbi hírlap, tehát egy 15 soros szösszenet is külön cikknek számít.
Én azt nem értem, hogy cikkenként mért kell 5 dollárt fizetni, pláne, hogy az 1900 elõtti cikkek, már nem jogdíjkötelesek.
Lehet hogy a 300.000 dokumentum ennyi oldalt jelent és akkor oldalanként lehet akár mennyi cikk is<#wink>#wink>
Nem értem, a New York Times 1981 óta 2 millió hír, a Time 1923 óta csak 300 ezer? a Time csak havilap, vagy mi?
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Hû, és a Mai Nap címû újság fent lesz valamikor? anno 1996-ban szerepeltem a címlapján a Szigettel kapcsoltaban😊 De rég vadászom azt a lapszámot....