23
-
gyuri12 #23 akkor 100%-osan nekem való játék:D -
#22 Egyáltalán nem félelmetes,a resi1 valóban horrornak mondható volt.A 4-et viszont már inkább devil may cryos akció játéknak mondanám mint sem hororrnak.Nem félelmetes de ettől eltekintve nagyon hangulatos és akciódús játék.Ha félelemetes játékra vágysz arra ott a Silent Hill na az valóban parás játék. -
Csaba #21 Igen! Félelmetesen sokáig készül, és félelmetesen sokszor halasztják el a megjelenését. -
gyuri12 #20 még valami: tényleg annyira félelmetes ez a játék? -
gyuri12 #19 az irányításra én is kíváncsi leszek,mert néhány videót láttam róla,és elég bonyolultnak tűnt... mondjuk ha combók lesznek benne akkor nem lessz nehéz(pl dupla space :D ) -
#18 Pc-n majd kiváncsi leszek milyen grafikával,irányítással lehet majd végigtolni. GC-n csak meg kell vennem és minden jól el van találva.A többi verziórol ez nem teljesen mondható el. -
#17 Aki teheti ne PS2-ön és GC-n tolja végig, hanem PC-n, mert:
1. Teheti feljebb a felbontást.
2. Gamepadet ennél a játéknél meg kell szokni, mivel ez egy 'nédahátam shooter. -
gyuri12 #16 amúgy ez a játék tényleg félelmetes?:D:D -
#15 Adaval a Gc-s verzióban is végigviheted a játékot.Ha Ashlehre gondolsz akkor bocs. -
csomi #14 Csakhogy ps2-es verzioban a csajjal is vegigvihetted. Es kb 10 perc jatek utan mar nem is sokkal rondabb az. -
#13 Nem kötekedni akarok,de a resi4 ps2-es verziója full ronda volt a Gc-s verzióhoz képest,a Gc-s sokkal de sokkal jobb lett aki teheti Gc-n nyomja végig higyjetek nekem arra sikerült a legjobban mind grafikailag mind irányítsában. -
csomi #12 A pc-s verzionak? Ugy erted Ubisoft adja ki? Attol meg ez kurvara Capcomos jatek. -
Balázs 17 #11 az ubisoft a francia, gondolom megvették jogot -
csomi #10 Mar nem azert de a Resident miota francia jatek? -
#9 A RE4 a PS2 határait feszegette amikor megjelent, annyira színvonalas volt.
Persze egy PC-snek az 1024x768 full aa meg egyebek után biztos nem lesz olyan hű de csodás.
Ha tetszett a PC-s Cold Fear, akkor azt az élvezetet szorozd be 100-al és ez jelenti a RE4-et!
A játékélmény fenomenális és meglehetősen hosszú is (25 óra Leon-al, de ha azt akarod, hogy sztori teljesen tiszta legyen akkor +10 óra Ada Wong miatt.)
-
gyuri12 #8 sztem meg nem gáz a grafika!(amúgy erre én is azt mondanám hogy szar,de itt mindenki(majdnem mindenki) arról prédikált hogy nem a grafika a fő dolog,ezért márt nembaj ha "ronda":D) -
var #7 ki fog jönni ez már biztos, de gáz lesz a grafika -
#6 "mikoris" -
Csaba #5 Már megint elcsúsztatták... Először április, aztán szeptember. Most december. Decemberben pedig majd kinyögik, hogy jövőre... Kár érte.
-
#4 Kb. mint az Onimusha 3-nak... nem sok. -
gyuri12 #3 már csak egy demó kéne,hogy megtudjam hogy elmegy-e a gépemen(ha valaki tudja hogy mi a gépigénye az mondja már el) -
haxoror #2 YEAHYEAHYEAH!!!! -
#1 Nálam lehet fogadásokat kötni, hogy vajon hány napon át lesz legnépszerűbb topic a PC-sek körében ;-)