23
  • gyuri12
    akkor 100%-osan nekem való játék:D
  • adam first
    Egyáltalán nem félelmetes,a resi1 valóban horrornak mondható volt.A 4-et viszont már inkább devil may cryos akció játéknak mondanám mint sem hororrnak.Nem félelmetes de ettől eltekintve nagyon hangulatos és akciódús játék.Ha félelemetes játékra vágysz arra ott a Silent Hill na az valóban parás játék.
  • Csaba
    Igen! Félelmetesen sokáig készül, és félelmetesen sokszor halasztják el a megjelenését.
  • gyuri12
    még valami: tényleg annyira félelmetes ez a játék?
  • gyuri12
    az irányításra én is kíváncsi leszek,mert néhány videót láttam róla,és elég bonyolultnak tűnt... mondjuk ha combók lesznek benne akkor nem lessz nehéz(pl dupla space :D )
  • adam first
    Pc-n majd kiváncsi leszek milyen grafikával,irányítással lehet majd végigtolni. GC-n csak meg kell vennem és minden jól el van találva.A többi verziórol ez nem teljesen mondható el.
  • Tinman #17
    Aki teheti ne PS2-ön és GC-n tolja végig, hanem PC-n, mert:

1. Teheti feljebb a felbontást.
    2. Gamepadet ennél a játéknél meg kell szokni, mivel ez egy 'nédahátam shooter.
  • gyuri12
    amúgy ez a játék tényleg félelmetes?:D:D
  • adam first
    Adaval a Gc-s verzióban is végigviheted a játékot.Ha Ashlehre gondolsz akkor bocs.
  • csomi
    Csakhogy ps2-es verzioban a csajjal is vegigvihetted. Es kb 10 perc jatek utan mar nem is sokkal rondabb az.
  • adam first
    Nem kötekedni akarok,de a resi4 ps2-es verziója full ronda volt a Gc-s verzióhoz képest,a Gc-s sokkal de sokkal jobb lett aki teheti Gc-n nyomja végig higyjetek nekem arra sikerült a legjobban mind grafikailag mind irányítsában.
  • csomi
    A pc-s verzionak? Ugy erted Ubisoft adja ki? Attol meg ez kurvara Capcomos jatek.
  • Balázs 17
    az ubisoft a francia, gondolom megvették jogot
  • csomi
    Mar nem azert de a Resident miota francia jatek?
  • Tinman #9
    A RE4 a PS2 határait feszegette amikor megjelent, annyira színvonalas volt.
    Persze egy PC-snek az 1024x768 full aa meg egyebek után biztos nem lesz olyan hű de csodás.
    Ha tetszett a PC-s Cold Fear, akkor azt az élvezetet szorozd be 100-al és ez jelenti a RE4-et!
    A játékélmény fenomenális és meglehetősen hosszú is (25 óra Leon-al, de ha azt akarod, hogy sztori teljesen tiszta legyen akkor +10 óra Ada Wong miatt.)

• gyuri12
    sztem meg nem gáz a grafika!(amúgy erre én is azt mondanám hogy szar,de itt mindenki(majdnem mindenki) arról prédikált hogy nem a grafika a fő dolog,ezért márt nembaj ha "ronda":D)
  • var
    ki fog jönni ez már biztos, de gáz lesz a grafika
  • bertino
    "mikoris"
  • Csaba
    Már megint elcsúsztatták... Először április, aztán szeptember. Most december. Decemberben pedig majd kinyögik, hogy jövőre... Kár érte.
  • Tinman #4
    Kb. mint az Onimusha 3-nak... nem sok.
  • gyuri12
    már csak egy demó kéne,hogy megtudjam hogy elmegy-e a gépemen(ha valaki tudja hogy mi a gépigénye az mondja már el)
  • haxoror
    YEAHYEAHYEAH!!!!
  • Tinman #1
    Nálam lehet fogadásokat kötni, hogy vajon hány napon át lesz legnépszerűbb topic a PC-sek körében ;-)