Szívtipró Gimi
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiho!
Nekem anno nagyon tetszett, de most 100, hogy nem fogom nézni, mert mostanában (az elmúlt 3 évben) nem nézek tévét. 😊
De lehet, hogy most már nem tetszene annyira. Mondjuk szerintem tetszene, csak nem kötne le. 😊
Nekem anno nagyon tetszett, de most 100, hogy nem fogom nézni, mert mostanában (az elmúlt 3 évben) nem nézek tévét. 😊
De lehet, hogy most már nem tetszene annyira. Mondjuk szerintem tetszene, csak nem kötne le. 😊
[/spam]™
ÉN örülök hogy újra adják. Régen is néztem aszem a 34 résztöl kezdve egészen a végéig. De a újság szerint nem az elejétöl kezdik hanem a közepe-vége résztöl.
relax relax
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
hja fazsa volt o.- csíptem réken...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
😊)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
<#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hello, mindenkinek. Szeptember 11-én indul az M1-en a Szívtipró Gimi. Én annak idején nagyon szerettem, ha vannak még ilyenek, írjanak.
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
← ElőzőOldal 2 / 2