Screensaver hiba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schwarz
lehet lassan nem ártana ráereszteni egy vírusirtót meg egy spyware keresõt, lehetõleg a legfrissebb adatbázissal...

Mi az a windows?

a másik...az hogy lehet, hogy a billentyûzet nyelvezetét nem tudom átállítani magyarra valamint, nem tudok háttérképet beállítani valamint a gyorsíndítást sem engedi...gondolom dolgozik a vírus...
Tupac...és töröljem a bat fájlokat?
Palinko
nemolvastam végig a topicot,szóval bocsesz,ha vótmá. de ilyen van,hogy teleírja a hardodat egy kis progi.sok könyvtárat nyit meg ilyenek. ez a "név".bat kiterjesztésben található..
Schwarz
akko kevés a 275 mega, de ha sikerül is engedélyezni, már nem tudsz sehova se visszaállítani, mivel még a screensaver feltelepítése elõtt nem mûködött és nem készült visszaállítási pont

Mi az a windows?

hi...
már most elnézést kérek a tudatlanságomért, de nagyon nem értek hozzá...
szóval az van odaírva a meghajó mellé a rendszervisszaállítás ablakban, hogy
"felfüggesztve".
Schwarz
miért nem engedi? mi a baja? engedélyezve van egyáltalán a visszaállítás? van visszaállítási pont egyáltalán amit vissza lehet tölteni?

Mi az a windows?

hali megint!
most már van 275MB a c-n, de még mindig nem engedi hogy egy rendszer visszaállítást csináljak...
mi a teendõm?

Köszi
szerintem is felesleges, a windowsban van elég
de tudtok abban segíteni egy weboldallal hogy hogyan szerezhetném meg a call of juarezt

whiskeyman
Nagyon igaza van a kollégának! Sztem is felesleges a screensaver.Én annyit szoktam hogy LCD monitor kikapcs, össz-vissz 4mp amíg bekapcsol, oszt csõ!

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Schwarz
összes screensavert kiirtani, meg azt is aki kitalálta... minek? monitor kikapcs és kész, fõleg LCD-nél, fénycsõ élettartama nyilván fontosabb, mint vlami csicsás szar amit úgyse látsz, mert ugye azért indul el, mert nem vagy a gépnél... láttam már notebookon képvédõt nemegyet <#idiota>
ennél csak a mobiltelefonra írt "képernyõvédõ" a jobb...

Mi az a windows?

Sadist
és kifizeted

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Úgy hogy bemész a boltba, leveszed a polcról is kifizeted.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a call of juarezt hogy szerezzem meg

12346
szvsz még mindig format. kár toldozni-foltozni.

PíszLávJuniti
másik rendszerrõl ellenõrizd a vírust.
vagy bootcd rõl.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

köszi...
végigfuttattam ezt a jefosfx-t, de nem történt semmi, nem küldött hibát sem...végigfutott aztán kész! és még mindig semmi hely a gépen...
valami nagy sz.rt szedtem össze...😞
http://www.sophos.com/support/cleaners/jeefosfx.exe

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

W32.Jeefo csinált nálam ilyet amikor bedurvult. Ha az, akkor véletlen se a nortonnal szedd le mert az töröl mindent, vagy egy jeefosfx nevû program, ami jól le tudja szedni.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

most próbáltam telepíteni az alább említetteket, de nem tudom, mivel nagyon kevés a hely a c-n😞
Beast Machine
Vagy panda titanium..

...vágod?

bigfoot
nod32

rendszervissza állítást már próbáltam, csak nem engedi mert nincs elegendõ hely rajta (200M😎
0ppika
Hát vírusírtást 😊
Ha segítség kell: Vírus topik
ha nem az lenne a baj, akkor én nyomnék egy rendszer visszaállítást a scs feltelepítése elõttre ...

http://epica.nl

oké és melyik vírusírtót használjam ami leszedi ezeket a fajta vírust?
PíszLávJuniti
vírusírtó.
vagy format.
és utána vírusíró hogy máshol ne maradjon

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

én is attól tartok!
mit csináljak szerinted?
PíszLávJuniti
Vírus gyanus.

Sziasztok!
Szeretném valakinek a segítségét kérni!
Elõször is sajna teljesen amatõr vagyok és ezáltal letöltöttem egy nekem tetszõ 3D-s képernyõkímélõt, amit késõbb kitöröltem mert hibát jelentett a gép.
Azóta a C-n valami folyamatosan lefoglalja a helyet és így nem mûködik néhány program. Már végig futtattam a rendszerkarbantartót és hiába lesz belõle újra egy kis hely pár perc múlva ismét 8MB lesz elérhetõ.
Mit csináljak ilyen esetben? Még annyit hogy megkerestem egy két screensaver-bõl maradt fájlt, ami rajta maradt, majd töröltem.
Lehet hogy újra kell rakni a gépet a lúzerségem miatt???

Elõre is köszi