Screensaver hiba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a windows?
Mi az a windows?
már most elnézést kérek a tudatlanságomért, de nagyon nem értek hozzá...
szóval az van odaírva a meghajó mellé a rendszervisszaállítás ablakban, hogy
"felfüggesztve".
Mi az a windows?
most már van 275MB a c-n, de még mindig nem engedi hogy egy rendszer visszaállítást csináljak...
mi a teendõm?
Köszi
de tudtok abban segíteni egy weboldallal hogy hogyan szerezhetném meg a call of juarezt
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
ennél csak a mobiltelefonra írt "képernyõvédõ" a jobb...
Mi az a windows?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
vagy bootcd rõl.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
végigfuttattam ezt a jefosfx-t, de nem történt semmi, nem küldött hibát sem...végigfutott aztán kész! és még mindig semmi hely a gépen...
valami nagy sz.rt szedtem össze...😞
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ha segítség kell: Vírus topik
ha nem az lenne a baj, akkor én nyomnék egy rendszer visszaállítást a scs feltelepítése elõttre ...
http://epica.nl
vagy format.
és utána vírusíró hogy máshol ne maradjon
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
mit csináljak szerinted?
Szeretném valakinek a segítségét kérni!
Elõször is sajna teljesen amatõr vagyok és ezáltal letöltöttem egy nekem tetszõ 3D-s képernyõkímélõt, amit késõbb kitöröltem mert hibát jelentett a gép.
Azóta a C-n valami folyamatosan lefoglalja a helyet és így nem mûködik néhány program. Már végig futtattam a rendszerkarbantartót és hiába lesz belõle újra egy kis hely pár perc múlva ismét 8MB lesz elérhetõ.
Mit csináljak ilyen esetben? Még annyit hogy megkerestem egy két screensaver-bõl maradt fájlt, ami rajta maradt, majd töröltem.
Lehet hogy újra kell rakni a gépet a lúzerségem miatt???
Elõre is köszi