Svéd választási kampány hackerakciókkal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hacker != hekker
l2p n00b lol
l2p n00b lol
Oh. Åhhh. Itt svédországban nagy kampány van... Èrdekes... remek ne találjon aki kihasznált. Csak hackerrel támadt. Igaz hogy töltök nem bünösek... Csak megnéz filmet aztán törölj winchester-böl... Eddig. Tisztában vok.... Ha irtál cd-re akkor illegiás. Igy van ide.<#nezze>#nezze>
ACER ASPIRE 5021 WLMI,AMD TURION 64 ML26 1.6 GHZ, 1GB SO-DIM DDR 333MHZ,80GB és 320 GB EXTERNAL VINCSI,ATI MOBILITY RAEDON X700 PRO 128MB, BLUETOOTH, IR.... STB 4
Nálunk ilyet a Fidesz csinált... <#idiota>#idiota>
Hogy melyik szubkultúra hogy nevezi magát, az igen hidegen hagy.
Hacker: web-es betörõ. Cracker: program feltörõ, vagy betörés alkalmával módosító.
Mit nem értesz ezen <#ticking>#ticking>?
Hacker: web-es betörõ. Cracker: program feltörõ, vagy betörés alkalmával módosító.
Mit nem értesz ezen <#ticking>#ticking>?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"...A hekkerek bûnözõk..."
Köpd ki a fogalmazásgátlót, vagy tanuld meg a szavak jelentését mielõtt használod.
Köpd ki a fogalmazásgátlót, vagy tanuld meg a szavak jelentését mielõtt használod.
Mekkorát mosolyognék, ha a kalózpárt azzal kezdene kampányolni, hogy: Mi csak letöltünk, nem hekkelünk! A hekkerek bûnözõk, mi nem!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
politika harc a hatalomért pff