21
-
birogeri #21 Ha nincs takargatnivalód, akkor mi a baj vele? Nem hinném, hogy a hivatalos szerveknek életcéljuk kideríteni, és bármilyen formában is publikálni, hogy te most hogy megrántanád valamelyik leányt.
Ők (ha egyáltalán figyelik) akkor olyan beszélgetést keresnek, amiben a Ferihegy vagy a Nyugati felrobbantásáról diskuráltok - és ha elkapnak egy ilyen beszélgetést, lehet hogy te vagy a rokonod menekül meg. Nem gondolod? -
CeNTeR #20 igen valami ilyesmi. Csak havernak olvasgatták vissza a beszélgetéseit a rendőrök, hogy ez a mondat mit is akart jelenteni....
Én nem magam ellen akarom uszítani az embereket, csak tanácsolni hogy óvatosabban a beszélgetésekkel, mert sosem lehet tudni -
#19 Persze, es vajon mire kivancsiak ? Hogy neha elszivtok egy jangat ???? vagy 2 grafitit csinaltatok vmi metroallomason ?:)) igen.. mindjart jonnek a kommandosok ertetek!!
Amugy meg honnan veszed, hogy ez az info errol a szamrol korrekt ? az nem erdekes mi ? de biztos, h marha fontosak lehettek a kis haverjaiddal, es az Interpool ratok van allva:))) -
CeNTeR #18 Nekem foglaltat jelez, meg egy pár haveromnak is. Úgyhogy nekünk nem-LOL -
M0rph3u5 #17 ..."rossz számot hívott" LOL -
lazly #16 Ez valoban egy telefonkozpontnak egy utasitas.
Eloszor is egyaltalan nem biztos, hogy nem valami szolgaltatast kapcsolsz be ezzel (ami mar nem biztos hogy ingyenes), hisz feltetelezzuk, hogy ilyen szolgaltatas, amit allitolag a szam takar...
A masik problema, hogy a telefonkozpont tud szoveges uzenetet kuldeni a telefonra. Pl el tud kuldeni egy 0at vagy egy 1et... :) Melyik az egyszerubb? Foglaltat jelezni meg igy ugy nem letezik a szamozni, vagy elkuldeni egy egyest vagy egy nullast.
A tortenet santit, nincs benne logika. Bocsi, nem szeretem a meseket... :) De legyen neked igazad. :D Udv! -
hanandi #15 En beleneztem az oldalba. Mit mondjak doltem a rohogestol.
A kedvencem:
Small child, trying a Sprite: I don't like it.
Dad: If you don't like the taste, just spit it out.
Mom: I've heard that one before.
Hat nem aranyos? -
CeNTeR #14 Ez csak egy lekérdezési kód a telefonközponttól. ingyenes -
M0rph3u5 #13 Ért vki a tel.számokhoz??? Meg tudná vki mondani, mit lehet ebből kiolvasni? pl. melyik része a tel.szám, és melyik a paraméter-rész, ill. külföldi-e... vagy ha tud vki leírást ilyenről, az még jobb lenne... thx -
CeNTeR #12 Próbáljátok ki ezt a számot, ha úgy érzed hogy van okuk rá hogy hallgassanak, és próbáld ki egy mondjuk lány vagy gyerek telefonján akit biztosan nem hallgatnak. Meg fogtok lepődni. -
CeNTeR #11 Juszufka .... a jó ..... .... -
CeNTeR #10 Egy ismerősem mondta nekem, mert őt is lehallgatták és a rendőrségen olvasgatták vissza neki, hogy ez a mondat mit is akart jelenteni.
Innentől kezdve mostmár figyelek hogy mit mondok a telefonba mert sosem lehet tudni.
Ja meg amiről nem tudtok, az nem jelenti azt hogy nincs is... -
Juszufka #9 caps lockos fogyatékos nyomoronc kisgyerek -
#8 noeztmeghonnanszoptad?? -
#7 LOL -
#6 LOL sztem szivat ez a center csávesz biztos valami emelt díjas szám az ő számlájához kapcsolva! nehogy fölhívjátok !!! :D -
ldavid #5 ez a szám szerintem eleve hülyeség, még ha * meg # nem lenne benne akkor talán, de még akkor se xD -
#4 Ezt ugye te sem gondolod komolyan? -
#3 nem csoda hogy nem tiltakoznak ellenne
mindenkinek elmegy a dologtól a kedve pár telefon locsogás végighallgatása után ha csak kivácsiságból hallgatózik -
CeNTeR #2 NEKEM MONDTAK EGY TELEFONSZÁMOT, AMIT HA FELHÍVSZ, AKKOR MEGTUDHATOD HOGY LEHALLGATNAK-E.
HA FOGLALTAT JELEZ AKKOR IGEN, HA A SZÁM NEM ELÉRHETŐ AKKOR NEM. ÚGYHOGY CSAK ÓVATOSAN HOGY MIT MONDTOK A TELEFONBA, MERT NEM LEHET TUDNI HOGY MIKOR HASZNÁLLJÁK FEL ELLENED. :(
Tel: *02222508888##5825 -
roliika #1 Ez beteges.