21
  • birogeri
    Ha nincs takargatnivalód, akkor mi a baj vele? Nem hinném, hogy a hivatalos szerveknek életcéljuk kideríteni, és bármilyen formában is publikálni, hogy te most hogy megrántanád valamelyik leányt.
    Ők (ha egyáltalán figyelik) akkor olyan beszélgetést keresnek, amiben a Ferihegy vagy a Nyugati felrobbantásáról diskuráltok - és ha elkapnak egy ilyen beszélgetést, lehet hogy te vagy a rokonod menekül meg. Nem gondolod?
  • CeNTeR
    igen valami ilyesmi. Csak havernak olvasgatták vissza a beszélgetéseit a rendőrök, hogy ez a mondat mit is akart jelenteni....
    Én nem magam ellen akarom uszítani az embereket, csak tanácsolni hogy óvatosabban a beszélgetésekkel, mert sosem lehet tudni
  • uniu
    Persze, es vajon mire kivancsiak ? Hogy neha elszivtok egy jangat ???? vagy 2 grafitit csinaltatok vmi metroallomason ?:)) igen.. mindjart jonnek a kommandosok ertetek!!
    Amugy meg honnan veszed, hogy ez az info errol a szamrol korrekt ? az nem erdekes mi ? de biztos, h marha fontosak lehettek a kis haverjaiddal, es az Interpool ratok van allva:)))
  • CeNTeR
    Nekem foglaltat jelez, meg egy pár haveromnak is. Úgyhogy nekünk nem-LOL
  • M0rph3u5
    ..."rossz számot hívott" LOL
  • lazly
    Ez valoban egy telefonkozpontnak egy utasitas.

Eloszor is egyaltalan nem biztos, hogy nem valami szolgaltatast kapcsolsz be ezzel (ami mar nem biztos hogy ingyenes), hisz feltetelezzuk, hogy ilyen szolgaltatas, amit allitolag a szam takar...

A masik problema, hogy a telefonkozpont tud szoveges uzenetet kuldeni a telefonra. Pl el tud kuldeni egy 0at vagy egy 1et... :) Melyik az egyszerubb? Foglaltat jelezni meg igy ugy nem letezik a szamozni, vagy elkuldeni egy egyest vagy egy nullast.

A tortenet santit, nincs benne logika. Bocsi, nem szeretem a meseket... :) De legyen neked igazad. :D Udv!
  • hanandi
    En beleneztem az oldalba. Mit mondjak doltem a rohogestol.
    A kedvencem:
    Small child, trying a Sprite: I don't like it.
    Dad: If you don't like the taste, just spit it out.
    Mom: I've heard that one before.

Hat nem aranyos?
  • CeNTeR
    Ez csak egy lekérdezési kód a telefonközponttól. ingyenes
  • M0rph3u5
    Ért vki a tel.számokhoz??? Meg tudná vki mondani, mit lehet ebből kiolvasni? pl. melyik része a tel.szám, és melyik a paraméter-rész, ill. külföldi-e... vagy ha tud vki leírást ilyenről, az még jobb lenne... thx
  • CeNTeR
    Próbáljátok ki ezt a számot, ha úgy érzed hogy van okuk rá hogy hallgassanak, és próbáld ki egy mondjuk lány vagy gyerek telefonján akit biztosan nem hallgatnak. Meg fogtok lepődni.
  • CeNTeR
    Juszufka .... a jó ..... ....
  • CeNTeR
    Egy ismerősem mondta nekem, mert őt is lehallgatták és a rendőrségen olvasgatták vissza neki, hogy ez a mondat mit is akart jelenteni.
    Innentől kezdve mostmár figyelek hogy mit mondok a telefonba mert sosem lehet tudni.
    Ja meg amiről nem tudtok, az nem jelenti azt hogy nincs is...
  • Juszufka
    caps lockos fogyatékos nyomoronc kisgyerek
  • scorpeeon
    noeztmeghonnanszoptad??
  • Voltan
    LOL
  • mikloss
    LOL sztem szivat ez a center csávesz biztos valami emelt díjas szám az ő számlájához kapcsolva! nehogy fölhívjátok !!! :D
  • ldavid
    ez a szám szerintem eleve hülyeség, még ha * meg # nem lenne benne akkor talán, de még akkor se xD
  • Cactus
    Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
  • BCS CORPS
    nem csoda hogy nem tiltakoznak ellenne
    mindenkinek elmegy a dologtól a kedve pár telefon locsogás végighallgatása után ha csak kivácsiságból hallgatózik
  • CeNTeR
    NEKEM MONDTAK EGY TELEFONSZÁMOT, AMIT HA FELHÍVSZ, AKKOR MEGTUDHATOD HOGY LEHALLGATNAK-E.
    HA FOGLALTAT JELEZ AKKOR IGEN, HA A SZÁM NEM ELÉRHETŐ AKKOR NEM. ÚGYHOGY CSAK ÓVATOSAN HOGY MIT MONDTOK A TELEFONBA, MERT NEM LEHET TUDNI HOGY MIKOR HASZNÁLLJÁK FEL ELLENED. :(

Tel: *02222508888##5825
  • roliika
    Ez beteges.