20
-
galedki #20 nehogy má leseggeljek a sonytol... noname mp3, oszt jól van. kinek kell egy zárt rendszerű gépecske, ami csak a saját progijával megy? ami csak a szoftveresen oldottak meg, egyébként, mert a hardware uaz, mint a noname kinaiak... senki ne vegyen ilyet. ha nagyon kell, vegyen iPodot, azzal már flancol is :). jó drágán, persze. sebesség, meg használati idő az persze dzsunkás, de fizessen, akinek van miből... éljen Kina!
(1.1 USB, 512 MB lejátszó, de van benne rádió is, ami nekem van.) -
MuardorPro #19 Nekem is Sony van es lehet siman nem tehetsz ra zenet de ha belegondolsz a DRM miatt mas megoldas amugy sincs akkor el lehet fogadni, cserebe karpotol az akksi ami a taiwani dzsunkatol megkulonbozteti (40 ora) es a feltoltes sebessege... nem beszelve a kinezetrol es a kezeloi feluletrol! Ja es a feltolto sw tetejeben az indexelesben is segit... Lehet rendesen keresni es nem a tre id3tag-et olvasgatja ha tudja... -
Hegyikecske #18 hát, ha nem sony lenne akkor elgondolkoznék rajta
(mer azt persze nem írja h csak a saját szoftverén keresztül lehet rátölteni a zenéket mint a többi sonynál, különben nem ismeri fel...) -
#17 az a lényeg hogy nem lehet usbkulcsként hasznánli.. -
kukac7 #16 rosszul tudod.
nem kell feltetlenul az itunest hasznalni.
van rengeteg alternativa. -
Ryuuzaki #15 Az IPOD-ra is csak a saját szoftverén keresztül lehet zenét feltölteni. Nekem egy Sony NWA-1000 mp3 lejátszóm van és meg vagyok vele elégedve. Frissítettem a firmware-ét (gyorsabb lett és többet tud). Talán neked is ezt kellene tenned... Meg, ha kicsit belemászol a lelkébe, akkor hagyományosan is lehet rá zenét húzni(drag n' drop)... -
Faby #14 "Az eszköz leginkább egy USB-kulcsra hasonlít."
Nem azért, de a mai hordozható mp3 lejátszók (iPod és még néhány kivételével) többnyire USB kulcs szerűek, legfeljebb picit testesebbek, nagyobbak.
-
peba #13 lolmár. -
erb #12 A Száni tehet egy szivesseget. Nemreg vettem toluk egy MP3-lejatszonak aposztorfalt NetworkWalkman-t. (SONY bab) (http://www.mp3center.hu/index.php?article=72) Egyetlen gixer, hogy a szepseg semmi mast nem jatszik le, mint ATRAC-ot. Igen, jol ertitek, nem jatszik le MP3-at. Csak es kizarola a Száni sajat programjaval lehet ra zenet feltolteni, ami termeszetesen csak es kizarolag PiciPuha alatt mukodik. Aki meg nem akarja vindozzal megeroszakolni a gepet, hat igy jart. -- Oh, igen, ugyanitt alighasznalt, csucskategorias SONY MP3-lejatszo eldo ... -
HUmanEmber41st #11 NW-S205F ára 180 EU. Még jó, h lehet majd kapni...
~60 kFt..ehh.. -
Csukii #10 3 óra, kevés, én naponta 4 órát futok :-) -
KoS #9 Persze biztosan belepusztultak volna, ha az OGG tamogatast is beleteszik...
SZVSZ mostansag ez mar eleg alap kovetelmeny kellene hogy legyen... -
wanek #8 Mit nem értesz?
+70 Euroért kapsz +3*-os kapacitást és egy rádiót a 110 Euroshoz képest. -
#7 plusz a jogdíjak, mig 512 mbre kevesebb jogdijat kell fizetni mint 2 gigára :) bár az ára tényleg nem indokolt annyira.....dehát.... -
GABOR16 #6 Az extra tárhely és a rádió?
A gyártási költségkülömbség ugyan elenyésző, de az extrákért nagyobb hasznot kér a gyártó.
De ez mindigis ígyvolt. A jobb feltszereltség drágább. -
Duncan Idaho #5 Azért érzite!
512 mb = 110Euro
2048 mb+1 in built radio = 180Euro
Nade mi kerül +1536mb ban és egy rádióban ennyibe?
A gyár úgy ontja mint a kakát...
Segítsetek megoldani ezt a talányt!
-
KaBuTo666 #4 http://image2.sina.com.cn/IT/digi/2006-08-12/1f247f1f4fa21b0a4e7f490c1b98e026.jpg -
KaBuTo666 #3 http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2006/08/sony_mp3playas.jpg
-
KaBuTo666 #2 veszek ilyet, ugyanis járok futni
meg ki*aszottul tetszik....
no meg most baszódott el 3 éves kőkemény használat utána az mp3 lejátszóm! (256mb-os szar kis lejátszót vettem annó 27 ezerért :O )
ára a legolcsóbbnak nem is vészes, azt hittem minimum dupla ennyit kérnek érte
-
#1 Jól jönne!