17
-
G_ArchAngel #17 exif:
Camera Make: Canon
Camera Model: Canon EOS 20D
Image Date: 2006:07:24 17:31:16
Flash Used: Yes (Manual)
Focal Length: 112.0mm
CCD Width: 3.00mm
Exposure Time: 0.0050 s (1/200)
Aperture: f/5.6
ISO equiv: 100
White Balance: Auto
Metering Mode: Matrix
Exposure: Manual
Exposure Mode: Manual
szóval nem azzal, de gondolom ezeken a képeken nem a Sony tudása, hanem a külső felépítésének bemutatása a cél...
vannak tesztfotók is a cikk mellett, amik a Sonyval készültek... -
#16 Ha a leányzó kezében is H5-ös van, akkor ez azt jelenti hogy:
1.) Vagy nem H6-el készült a kép.
2.) A sony egyből kettőt is ad tesztre. -
s2rk2ny #15 Arra azért gondoltak, hogy ha letöltöd a képet, a Properties-ba DSC-H5 jelenjen meg...
Jó, hogy azért nem H5N1-re keresztelte SONY a gépet -
s2rk2ny #14 Nem rossz a ribi... Nekem is feltunt... -
#13 Se optika, se színvilág tekintetében nem cserélném le az S20 Pro-m erre. -
Antropov #12 "Sajnos magyarul nem kommunikál a gép. "
Ha a magyar menüre akar utalni ez a mondat, akkor nem helytálló, mert a Sony H2 és H5 is rendelkezik magyar nyelvű menürendszerrel.
Beszélni, persze nem tud ;->
-
Cat #11 ha el akarnák adni, a szöveg nem fikázná :) -
#10 Egy ilyen független oldalon közölt ismertető semmit nem akar eladni. -
RpPRO #9 Az utso kepen azt az EOS feliratot igazan eltuntethettetek volna. :D
Az objektiv eleg gyors, de ilyen 12x optikai zoomnal sajna mar sok a kompromisszum, nem jo a kepminoseg. -
Emmegki #8 Vele próbálják eladni. Akárcsak a blikket, bár ott jóval többet kell mutatniuk. -
rumos #7 nah meglepődtem hogy a mutatós fotóalanyra senki sem tett megjegyzést :) pedig hát... -
Dwint #6 Amugy egyetertek Möcivel, nekem is egy kicsit elkapkodottnak tunik. Jo hogy megvan a 7MP, meg a nagy kijelzo, de a nagy kepzaj, a fako es homalyos kepek (mezo, strand) kiabranditjak az embert. Habar a fako kep lehetett a fenykepesz hibaja is.
Meg nem volt ez a kamera a kezemben, szoval csak az itteni kepek alapjan alkottam velemenyt
Megkernem a FotoMarketet, hogy nekem is bocsassa rendelkezesemre a gepet, hogy en is letesztelhessem -
#3 3 évvel ezelőtt az lett volna az álmom, hogy egy ilyen gépem legyen (habár az, hogy nincs rajta vakupapucs lehet, hogy már akkor is elriasztott volna). Egy kicsit izzadtság szagúnak érzem a "terméket" -csináltam valamit, mert a konkurenia belekényszerített. -
#2 DSC-H5! Kategóriájában a képminősége szerintem jó, de a lassúság mindenféleképpen idegesítene, nem vennék akár csak ez miatt. Már nagyon megszoktam a casiom supergyorsaságát. -
SzGyuri #1 Mi is a termék? :)