Vadászpilóták - A repülés szerelmeseinek Taxija

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
(es a pixelesseget se szamitod hozza. 😊) )

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
kb. igy nez ki megfelelo gepen, foleg, ha leszamitod a vegas effekteket. 😊)

(meg felteszel "par" addont.)

Skynet
Vegyél ps2-t ott az ACE COMBAT sorozat...😊
Jó,nem full sim de a látvány/játék sokszínüsége kárpótol mindenért.
Sztem amióta megcsinálták.

Egyébként én örülök a filmnek már csak azért is mert nem az unalomig ismert amerikai gépek vannak benne.
Nekem kifejezetten szimpatikus, hogy igazi felvételekre törekedtek és próbálták hanyagolni a renderelt szemetet.
Jó lenne ha jönne vmi ilyesmi PCre is mint sim 😊

Skynet
A topgun amúgy mióta a trónon ülõ repülõs film?
Makee
Én meg EZTa filmet ajánlom mindenkinek a fenti francia mesefilm helyett.

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

Ugye a jatek valojaban nem nez ki ilyen jol? Mert ha igen, én elmegyek gépet venni most. 😊

(amugy sorry az offért)
immovable
<#guluszem1><#eljen><#eljen><#eljen>
sajoati
Inkább EZT nézze meg, aki repülés-fan.

FS9 fórumon linkelték be, és hát köszönet érte. 😊

Falconer
Az biztos, nemet a legjobb.
A franciaban a legiutaskisero kislanyok a legjobbak 😊 Par hete utaztam air franccal, volt eszmeletlen szep ki huszoneves csaj, ahogy az beszelt franciaul. Ahh.... 😄 Mar az is eszveszejtoen szexi volt, amikor azt kerdezte, hogy mit kerek inni, a merci szorol nem is beszelve 😄D

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

most pedig várom hogy ugassatok nekem hogy mekkora paraszt vagyok😄<#action>

más:az lehet hogy szép(sztem nem)a fanszia nyelv,de nem a háborúba való!elég hülyén nézne ki hogy az ellenséges rakéta meg géppuska tûzben egy fanszia pilóta nyájasan mond csúnya szavakat<#mf1><#violent> az igazi háborús nyelv a NÉMET!😄😄😄(meg a magyar😄😄)

én nem nagyon szeressem a fanszia filmeket mert mind ugyanolyan(mind kb a Német filmek)szal utálom õket

ez egy jo sz@r film, én nem ajánlom senkinek
a története nincs tulságosan kidolgozva, bár ezt a sztorit lehet, hogy én sem mutogattam volna szivesen másoknak
a film 102 helyett 201 percesnek tûnik, a francia nyelv idegesitö, a légi jelenetek meg nem szolnak semmiröl, csak azt látni, hogy van néhány felhõ, amik össze vissza forognak, meg két fantasztikus kondenzcsík, amik spirálban csavarodnak. nameg a két orgazmusközeli állapotban lévõ pilóta, akik a nap felé próbálnak repülni vadászrepülökkel...
az anorexiás táncoslányra rá tudtam volna hányni, amikor a medencecsontját, meg a bordáit mutogatta.
<#gunyos1>
[NST]Cifu
A póttartály az bizony póttartály ez esetben, nem véletlenül írtam annak. 😉

Egy Mirage 2000 törzs alatti póttartályát alakították át a célnak. Olyat, mint ezen a gépen látható.

Pontosan nem tudom, miért nem fért el benne a HD kamera, én is kiváncsiságból utánanéztem a Panavision oldalán, de elvileg a mozifelvételekhez szánt HD kamerák legalábbis nem tûnnek nagyobbnak, mint a 35mm-es társaik. Tudja fene. De gondolom nem viccbõl döntöttek a 35mm mellett. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

immovable
Én voltam vasárnap a moziünnep alkalmából a karib 2-ön, na mindegy nem is ez a lényeg hanem elõtte lenyomták ennek a filmnek az elõzetesét feliratosan, hát... francia pilóta: engaging enemy francia megfelelõjével "lámúr túzsúr", aszittem ott összefosom a bokám a röhögéstõl, harmat gyenge volt, szeretem a repülõs filmeket, de a bemutató alapján ez vmi nagyon b kategóriás mozi lehet.<#idiota>
az lehet, de hogy bazi álhatatosak az hót ziher

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

GutBesserWasser
Én úgy tudom, hogy a póttartályok (amit valószínûlkeg a containter-bõl fordítottak így) lehetnek jóval kisebbek is, pl. egy lézeres célmegjelölõ konténere biztos, hogy nem ezer liter. Rexi, gondolom az üzemanyagtartályokra gondolhattál.
Valószínûleg nem is annyira a mérettel, mint az elhelyezéssel és a megfelelõ kilátás biztosításával volt a gond. (A konténereknek elképesztõen áramvonalasoknak kell lenniük.)

486DX II-80,32MB RAM, 220MB HDD - igen, így is lehet!

"forgatásához viszont egy a törzs alá függeszthetõ ledobható póttartályt alakítottak át, de mivel ebben nem fért el egy megfelelõ minõségû digitális HD-kamera, ezért hagyományos filmre dolgozó megoldásnál maradtak."

Ezt nem ertem. A legkisebb póttartályok is 1000 liter koruliek, mekkora egy jó HD-kamera (én kisebbre tippelem a HD kamerákat a szalagosoknál és nem hinném, hogy nagyobb (a HD-s), mint egy 20 literes vödör, bár nem értek ehhez).
Ebben a filmben a nõi pilótáknak nincs eltúlozva a szerepük, úgyhogy emiatt nyugodtan megnézhetitek...

A film közel sem olyan jó, mint mondjuk a Taxi vagy a Top Gun, de tisztességes, nézhetõ darab (nem olyan csöpögõs, mint a Lopakodó volt...).

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Vorpal
imho lehet ugyanolyan jó egy nõi pilóta mint egy férfi - nem az egyenjogusággal van gond, hanem, hogy a nõket az evolúció többségében nem vadászatra készitette fel, igy pl. a légiharcnál életfontosságu térérzékelésük gyengébb.
Persze ezt kompenzálni tudják a multitasking képeségükkel a müszerek közt, de pl. egy F22 nél ez kiesett.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Mindenesetre a puding próbája az evés, szóval várom az alkalmat, hogy megnézzem a filmet. A francia filmeket én is szeretem.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Félreértés ne essék. Én csak a filmbeli nõi pilótákról beszélek 😊 Legjobban már csak akkor kapok agybajt, ha 4 pilóta van: egyik nõ, másik fehér pasi, harmadik afro-amerikai, negyedik meg ázsiai <#idiota>

Tipikus példa: Lopakodó (tudom, hogy az igazi repülõs filmekhez ennek köze sincs , de akkor is)

illetve te láttál olyan filmeket, amelyekre ez igaz😊
Adam II
Igen csak a filmekben mindig ilyen tökös fiús kemény csajok vannak katona vagy pilóta szerepében és a lehetõ legtermészetellenesebben viselkednek.

HuAn82
Ha nem pottyan le azzal a géppel amelyiken éppen ülök, akkor nekem semmi bajom nincs vele(ük). <#vigyor>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Nethyrrea
az autó"piótáktól" sok esetben nekem is, repülõgéppilótához még nem volt szerencsém 😄

egy se zuhant még a kertbe vagy a házamra

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BiG G
imho lehet ugyanolyan jó egy nõi pilóta mint egy férfi

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Molnibalage
Miért? Eggyel volt alkalmam beszélni és elragadó volt..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A nõi pilótáktól, valahogy herótom van <#szomoru1>

szép "majdnemszakmunkás" bajusza van

BiG G
taxit imádtam, francia filmeket szintén, megnézzük :-)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux