Vadászpilóták - A repülés szerelmeseinek Taxija
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(meg felteszel "par" addont.)
Endure, in enduring grows strong...
Jó,nem full sim de a látvány/játék sokszínüsége kárpótol mindenért.
Egyébként én örülök a filmnek már csak azért is mert nem az unalomig ismert amerikai gépek vannak benne.
Nekem kifejezetten szimpatikus, hogy igazi felvételekre törekedtek és próbálták hanyagolni a renderelt szemetet.
Jó lenne ha jönne vmi ilyesmi PCre is mint sim 😊
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
(amugy sorry az offért)
Endure, in enduring grows strong...
A franciaban a legiutaskisero kislanyok a legjobbak 😊 Par hete utaztam air franccal, volt eszmeletlen szep ki huszoneves csaj, ahogy az beszelt franciaul. Ahh.... 😄 Mar az is eszveszejtoen szexi volt, amikor azt kerdezte, hogy mit kerek inni, a merci szorol nem is beszelve 😄D
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
a története nincs tulságosan kidolgozva, bár ezt a sztorit lehet, hogy én sem mutogattam volna szivesen másoknak
a film 102 helyett 201 percesnek tûnik, a francia nyelv idegesitö, a légi jelenetek meg nem szolnak semmiröl, csak azt látni, hogy van néhány felhõ, amik össze vissza forognak, meg két fantasztikus kondenzcsík, amik spirálban csavarodnak. nameg a két orgazmusközeli állapotban lévõ pilóta, akik a nap felé próbálnak repülni vadászrepülökkel...
az anorexiás táncoslányra rá tudtam volna hányni, amikor a medencecsontját, meg a bordáit mutogatta.
<#gunyos1>#gunyos1>
Egy Mirage 2000 törzs alatti póttartályát alakították át a célnak. Olyat, mint ezen a gépen látható.
Pontosan nem tudom, miért nem fért el benne a HD kamera, én is kiváncsiságból utánanéztem a Panavision oldalán, de elvileg a mozifelvételekhez szánt HD kamerák legalábbis nem tûnnek nagyobbnak, mint a 35mm-es társaik. Tudja fene. De gondolom nem viccbõl döntöttek a 35mm mellett. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Valószínûleg nem is annyira a mérettel, mint az elhelyezéssel és a megfelelõ kilátás biztosításával volt a gond. (A konténereknek elképesztõen áramvonalasoknak kell lenniük.)
486DX II-80,32MB RAM, 220MB HDD - igen, így is lehet!
Ezt nem ertem. A legkisebb póttartályok is 1000 liter koruliek, mekkora egy jó HD-kamera (én kisebbre tippelem a HD kamerákat a szalagosoknál és nem hinném, hogy nagyobb (a HD-s), mint egy 20 literes vödör, bár nem értek ehhez).
A film közel sem olyan jó, mint mondjuk a Taxi vagy a Top Gun, de tisztességes, nézhetõ darab (nem olyan csöpögõs, mint a Lopakodó volt...).
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Persze ezt kompenzálni tudják a multitasking képeségükkel a müszerek közt, de pl. egy F22 nél ez kiesett.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Tipikus példa: Lopakodó (tudom, hogy az igazi repülõs filmekhez ennek köze sincs , de akkor is)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
egy se zuhant még a kertbe vagy a házamra
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM