Pékségek, péksütemények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én péknek tanulok és nûálunk tanpékségben a dolgokat ugye eladjuk!
nagyon finom dolgokat csinálunk csak ajánlani tudom!!!!
Tatán!
mondom, mindenhol mûködnek a dolgok, csak nálunk döcögnek
egyedül a magyar félbarna és fehér kenyér verhetetlen, legalábbis külföldön jót még nem ettem
"Van pl sós túros szalonnás levél, sós sajtos szalonnás tekercs stb" <#finom>#finom>
Ennek ellenére mégis a sós dolgokra szavazok az esetek többségében. A príma pék szerintem nem rossz, vannak egész jó dolgaik, finomak és laktatóak is (lehet, hogy csak azért, mert b**ott nagyok 😊). De tény, hogy inkább csak nassolásra jók, mint ebédre. És nagyon hízlalnak is.
De néha képtelen vagyok ellenállni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Európa pékség a neve pécsen 2 helyen dombóváron 1 helyen van.
Van minden ami szem szálynak ingere.
Van pl sós túros szalonnás levél<#finom>#finom>, sós sajtos szalonnás tekercs stb...
nem is vészes az ára. szinte mindig friss a kenyér gyakran olyan forró hogy alig tudom megfogni. 1/2 kg kenyér 120Ft 1kg meg asszem 180Ft.
A perec mesésen finom, és csak 35Ft<#finom>#finom>!!!!
Meg van egy csomó sós cucc meg van pizza. Fõleg sós cuccok vannak.
Megéri.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Úgy láttam, hogy a nagyvárosokban sem hemzsegnek a gyorséttermek, viszont a Mc-ben lehet sört kapni. :-|
Itthon sajnos nem tudok épkézláb helyet. 😮CCC
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
amúgy nekem is a pizzás dolgok a kedvenceim, de csak ritkán látok oylat😞
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
vagy bármi egyéb sósat, ami elvenné az éhségemet.
Nem tudom nektek feltûnt-e a dolog. Pedig más országokban ez kicsit jobban mûködik, bemész egy pékségbe és olcsón, frisset, finomat eszel, ahelyett hogy mekdonáldszban kellene a zsetonokat döngetni.
Persze itthon inkább a cukrászat van felfuttatva mint a pékáruk.
De nem értem hogy miért csak lekváros és túrós nyavaják kaphatók, közben meg megy a szöveg hogy milyen rosszul élnek. Pedig ha ehetõbb dolgokat árulnának akkor mindenki jól járna.
Látványpékségekrõl ne is beszéjünk, az a nassolás kategóriája.
A kenyér pedig 200 Ft sok helyen, ami csak emelkedni fog a következõ hónapokban...
várok véleményeket...