Pékségek, péksütemények

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
ÉRdemes az ilyen kisebb névtelen sarki boltokban keresgélni... sulinál az éjjelnappaliban fasza pizzástekercset lehet kapni

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

cenobite
Én Nyíregyházán lakom és itt a környéken a Házi Rétes termékei nagyon finomak. Személy szerint a rétestésztát nem nagyon szeretem, de ezek isteniek. No és van náluk sajtos/sós termék, és egyéb finomság is. Nyam-nyam... Tesco-ban van ilyen pékség.

gamertag: kenobita

cenobite
Én a puncsfagyiból is mindig kiszedem azt az alattomos mazsolát. Számomra idegesítõ. Bocs, ha kicsit off... 😊

gamertag: kenobita

PíszLávJuniti
legimkább a maglya rosszas

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Loál János
Le a mazsolaszórókkal! :-@

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sanyix
Kitérdekel hogy szereted 😊 lehet enni külön vagy mellé. Azt ÚTÁLOM, hogy BELEFOSSÁK mindenbe azt a szétrohadt szõlõt, amikor nem illik oda. Rohadt idegesítõ, amikor egy nemtom milyen finom krémbe bennevan egy ilyen gumis undorító állagú izé, aminek az ízének sincs semmi köze a süti többi részéhez, és elcseszi az egészet. Gyûlölöm a mazsolát 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bandee1987
nálunk van maszek pékség az utcában, minden pékáru 50-55 ft (túros táskák, pizzás csigák, stb.) egész olcsó és finom

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Cafu
Hali!
Én péknek tanulok és nûálunk tanpékségben a dolgokat ugye eladjuk!
nagyon finom dolgokat csinálunk csak ajánlani tudom!!!!
Tatán!

Mr Csé
a séf ajánásával 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Olaszországban akkora négyszögletes pizzakat adnak pékségben, hogy alig lehet lenyomni
mondom, mindenhol mûködnek a dolgok, csak nálunk döcögnek
egyedül a magyar félbarna és fehér kenyér verhetetlen, legalábbis külföldön jót még nem ettem

<#worship> felírtam a címet ha arra járok
"Van pl sós túros szalonnás levél, sós sajtos szalonnás tekercs stb" <#finom>

fornetti-nél ráadásul nagyon kiérezõdik az élesztõ

Voltan
Príma Pék, na.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Én szeretem a mazsolát 😄

Ennek ellenére mégis a sós dolgokra szavazok az esetek többségében. A príma pék szerintem nem rossz, vannak egész jó dolgaik, finomak és laktatóak is (lehet, hogy csak azért, mert b**ott nagyok 😊). De tény, hogy inkább csak nassolásra jók, mint ebédre. És nagyon hízlalnak is.
De néha képtelen vagyok ellenállni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsega
nah akkor gyertek le pécsre
Európa pékség a neve pécsen 2 helyen dombóváron 1 helyen van.
Van minden ami szem szálynak ingere.
Van pl sós túros szalonnás levél<#finom>, sós sajtos szalonnás tekercs stb...
nem is vészes az ára. szinte mindig friss a kenyér gyakran olyan forró hogy alig tudom megfogni. 1/2 kg kenyér 120Ft 1kg meg asszem 180Ft.
A perec mesésen finom, és csak 35Ft<#finom>!!!!
Meg van egy csomó sós cucc meg van pizza. Fõleg sós cuccok vannak.
Megéri.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Loál János
Németországban is nagyon sok pékség van, Bajoföld egyik óvárosának sétálóutcájban láttam egy olyan gusztusos pékség-kirakatot, amire szavak sincsenek, de sajnos már zárva volt, nem ehettem ott. 😮(
Úgy láttam, hogy a nagyvárosokban sem hemzsegnek a gyorséttermek, viszont a Mc-ben lehet sört kapni. :-|

Itthon sajnos nem tudok épkézláb helyet. 😮CCC

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sanyix
Én azt nemértem, hogy miért raknak egy csomó péksütibe mazsolát. Útálom, mert nem illik oda! De belerakják.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NEOreg3
bár írtad, hogy ne legyen szó látványpékségekrõl, azért megemlítem: jó példa erre a fornetti, az édes cuccokból mindig rengeteg van, míg sósból csak reggelfele kapsz, de nem értem, hogy nem tûnik fel neki, hogy a meggyes sz*ruk alig kell valakinek, míg a sajtos-pizzás falatokat azonnal elviszik:C

amúgy nekem is a pizzás dolgok a kedvenceim, de csak ritkán látok oylat😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

A Princessbe ne menjetek, többször is jókora hosszú hajszálak voltak a kis kakaós tekercsben, és az almás táskában. :-CCcc

kaisers pékségben van pizzástáska, nekem az bejön 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Az a rossz tapasztalatom, hogy semelyik pékségben sem (vagy ritkán) találok nagy, laktató, finom pizzas táskát
vagy bármi egyéb sósat, ami elvenné az éhségemet.
Nem tudom nektek feltûnt-e a dolog. Pedig más országokban ez kicsit jobban mûködik, bemész egy pékségbe és olcsón, frisset, finomat eszel, ahelyett hogy mekdonáldszban kellene a zsetonokat döngetni.

Persze itthon inkább a cukrászat van felfuttatva mint a pékáruk.
De nem értem hogy miért csak lekváros és túrós nyavaják kaphatók, közben meg megy a szöveg hogy milyen rosszul élnek. Pedig ha ehetõbb dolgokat árulnának akkor mindenki jól járna.

Látványpékségekrõl ne is beszéjünk, az a nassolás kategóriája.

A kenyér pedig 200 Ft sok helyen, ami csak emelkedni fog a következõ hónapokban...

várok véleményeket...

← ElőzőOldal 2 / 2