HELP!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figy....egyrészt is egy alternatíva😊 másrészt mert itt is lehetnek felsõbb évesek, akiknek nem kellenek a könyveik és esetleg szívesen eladnák 😊 Persze, máshol is próbálkozom, azt hiszem azzal nem vesztek semmit, ha itt is keresgélek 😊 Könyvesbolt(ok) is be van(nak) iktatva a keresésbe, de elõször végignézem mik is a lehetõségeim. Ha tudok szerezni használtan jó, ha nem akkor meg bolt 😊
Miért itt kérdezed? 😊
Nem tudom hova jársz, menj be a suli könyvesboltjába. Vagy írj az évfolyamod listájára. Vagy a felsõbb évesekére. Vagy menj be a mûegyetem körül egy könyvesboltba.
Nem tudom hova jársz, menj be a suli könyvesboltjába. Vagy írj az évfolyamod listájára. Vagy a felsõbb évesekére. Vagy menj be a mûegyetem körül egy könyvesboltba.
Köszönöm! Akkor ennek az ára egyenlõre nem vészes......
Na igen, könyv formában most jobb lenne 😊
Esetleg megpróbálhatod DC-n, ott biztosan megvan, csak az ugyebár nem könyv.
SZTE-TTK , amúgy nekem is van egy érzésem, hogy ezekbõk könyvesbolt lesz....de próbálkozom 😊
Egy körülbelüli árat tudnál mondani, az ANSI-s könyvre, te mennyiért vetted?
Egy körülbelüli árat tudnál mondani, az ANSI-s könyvre, te mennyiért vetted?
Kernighan and Ritchie könyv ANSI szabványos az meg van nekem is, de attól tartok, hogy még szükségem lesz rá, de sztem egy könyvesboltban simán meg lehet venni, én is ott vettem. A többi címe meg nem ismerõs, melyik suliba jársz?
😊 Dede 😊
-.-
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<#felkialtas>#felkialtas>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e? De azért megpróbálom.... 😊
Keresem az alábbi tankönyvek valamelyikét..... remélem itt a fórumon valaki tud segíteni, jópáran megfordulnak errefelé, akik foglalkoznak ilyenekkel....
Brian W. Kernighan and Dennis M Ritchie : A C programozási nyelv, Mûszaki kiadó 1985
B.W K. and Dennis M Ritchie : A C programozási nyelv ANSI szerint szabványosított változata (asszem
ez a címe), Mûszaki kiadó 1996.
Szabó Tamás : Kalkulus 1-2 példatár
Németh József : Integrál számítás
Szendrei Ágnes : Diszkrét matematika
Szabó László : Lineáris Algebra
Ha valakinek megvan az alábbi könyvek közül valamelyik és megválna tõle, az ne kíméljen az ajánlatával.
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e? De azért megpróbálom.... 😊
Keresem az alábbi tankönyvek valamelyikét..... remélem itt a fórumon valaki tud segíteni, jópáran megfordulnak errefelé, akik foglalkoznak ilyenekkel....
Brian W. Kernighan and Dennis M Ritchie : A C programozási nyelv, Mûszaki kiadó 1985
B.W K. and Dennis M Ritchie : A C programozási nyelv ANSI szerint szabványosított változata (asszem
ez a címe), Mûszaki kiadó 1996.
Szabó Tamás : Kalkulus 1-2 példatár
Németh József : Integrál számítás
Szendrei Ágnes : Diszkrét matematika
Szabó László : Lineáris Algebra
Ha valakinek megvan az alábbi könyvek közül valamelyik és megválna tõle, az ne kíméljen az ajánlatával.