14
Könyveket keresek
  • Dudee
    Figy....egyrészt is egy alternatíva:) másrészt mert itt is lehetnek felsőbb évesek, akiknek nem kellenek a könyveik és esetleg szívesen eladnák :) Persze, máshol is próbálkozom, azt hiszem azzal nem vesztek semmit, ha itt is keresgélek :) Könyvesbolt(ok) is be van(nak) iktatva a keresésbe, de először végignézem mik is a lehetőségeim. Ha tudok szerezni használtan jó, ha nem akkor meg bolt :)
  • Szeszmester
    Miért itt kérdezed? :)
    Nem tudom hova jársz, menj be a suli könyvesboltjába. Vagy írj az évfolyamod listájára. Vagy a felsőbb évesekére. Vagy menj be a műegyetem körül egy könyvesboltba.
  • Dudee
    Köszönöm! Akkor ennek az ára egyenlőre nem vészes......
  • Dudee
    Na igen, könyv formában most jobb lenne :)
  • circa
    A Kernighan and Ritchie könyv 1600 Ft körül volt, én februárban vettem.
  • Slash89
    Esetleg megpróbálhatod DC-n, ott biztosan megvan, csak az ugyebár nem könyv.
  • Dudee
    SZTE-TTK , amúgy nekem is van egy érzésem, hogy ezekbők könyvesbolt lesz....de próbálkozom :)
    Egy körülbelüli árat tudnál mondani, az ANSI-s könyvre, te mennyiért vetted?
  • circa
    Kernighan and Ritchie könyv ANSI szabványos az meg van nekem is, de attól tartok, hogy még szükségem lesz rá, de sztem egy könyvesboltban simán meg lehet venni, én is ott vettem. A többi címe meg nem ismerős, melyik suliba jársz?
  • Dudee
    :) Dede :)
  • Lacc
    Talán csak nem mérnök-infó elsőéves valaki?
  • OrioN the S
    -.-
  • SötétBarom
  • Dudee
    Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyen járok-e? De azért megpróbálom.... :)

Keresem az alábbi tankönyvek valamelyikét..... remélem itt a fórumon valaki tud segíteni, jópáran megfordulnak errefelé, akik foglalkoznak ilyenekkel....

Brian W. Kernighan and Dennis M Ritchie : A C programozási nyelv, Műszaki kiadó 1985

B.W K. and Dennis M Ritchie : A C programozási nyelv ANSI szerint szabványosított változata (asszem
    ez a címe), Műszaki kiadó 1996.

Szabó Tamás : Kalkulus 1-2 példatár

Németh József : Integrál számítás

Szendrei Ágnes : Diszkrét matematika

Szabó László : Lineáris Algebra

Ha valakinek megvan az alábbi könyvek közül valamelyik és megválna tőle, az ne kíméljen az ajánlatával.