Lakásfelújításhoz kérdés

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szobám falára kiraktam mert büszke vagyok rá 😊
Szobrom az meg nekem nincs 😄
Nálatok ki van téve a falra a diploma? 😊
Nálunk ilyesmi csak ilyen falba épített szobrok megvilágítására van, az is alulról, mert úgy hangulatosabb.

konkrétan EZ:
Nekünk is hasonló van otthon, a diplomáimat is ilyenekkel világítjuk meg 😊
Ejha ez egészen csinos!

lemaradt😊

Mit gondolsz ez megteszi?

Sziasztok!
A nappalimban lévõ festményeket szeretném valami hangulatos lámpákkal megvilágítani.
Nem tudnátok ajánlani valamit?
Köszi!
Met
Gázszerelõ nincs köztetek?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
ilyenek mindenhol vannak, ha olyan a lakóközösség akkor kilöki magából a férges egyedeket 😄

Punker
hát ja, van 1-2 csürhe tulaj akiket közös költségért is perelni kell meg hasonlók 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Met
az a baj, hogy nem nagyon fog kiderülni ki volt ilyen szomjas

Punker
nem volt törés, nem panel, 2004 januárban lett kész a ház, 700 köbméter meg elég 1 uszodának is szal csak nem csöpögött el, bakker ott se lakok, egész évben valami 3-4 köbméter vizet használtam el, azt fizethetem én is a hiányt 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Met
az szép, csõtörés nem volt/van valahol?

Panel? Mert nálunk a kertész locsolta el a ház vízkészletét a mi számlánkra.
Punker
mert valami köcsög eltünteti a házban a vizet, valami 700 köbméter hiány volt, úgyhogy minden lakásban lecserélik a mérõt 😞

Met
miért kell cserélni?
kerti vagy lakáson belüli?

Punker
csempefesték? passzolom, nekem most valamikor vízóra csere jön.

Met
hát ja 😊
van másik kérdésem, csempefestékkel esetleg valaki?

bugbal
hát hát az igazat megvalva engem a személyes tapasztalatok érdekelnének

http://undorito.uw.hu

Magáról a reklámfilmrõl? Elég sok helyen láttam, a bankról meg hallottam elég sok pozitív dolgot, de még nem voltam náluk, talán ha googleba, rákeresel.
bugbal
szijjasztok az árakról szeretnék érdeklõdni és errrõl a linkrõl h van e vkinek már személyes tapasztalata

http://undorito.uw.hu

Punker
úgy tûnik nincs 😊

Met
a NOBO elektromos radiátorokról van valakinek tapasztalata?

Punker
hát most volt ez a fél napos csúszás, de eddig jól haladnak.

Met
nemkizárt, hogy keresztbe is tesznek egymásnak, csak úgy picikét véletlenül 😊

Punker
mint mondtam a keresztbe melózás káosza van, amíg a szigetelõk nem végeztek az állványozással addig a betonozás járólap/térkõ lerakást nem tudják elkezdeni, de amíg az erkélyt nem verték szét és nem betonozták le addig az emeletnél nem tudják a szigetelést befejezni, szal itt a 3 fõnöknek kéne egyeztetni 😊

Met
na igen, eléggé haszontalan információ, hogy hol mennyibe kerül, max arra használható, hogy hol lehetne olcsóbban megvenni

elég türelmes vagy 😊 én 9kor felhívtam volna õket, konténer lesz fél 10ig? ha nem akkor hívok mást

Punker
inkább azt kell nézzni mennyit keres és mennyibe kerül, itt kezdõdik a kava rmert a mestereknek keresztb ekell dolgozniuk, a konténert reggel 8-ra igérték állítólag fél óra múlva itt lesz.

Met
Arról nincs felmérés, hogy az EU tagállamokban mennyibe kerül egy jó minõségû nyílászáró és itthon mennyibe kerül? 😊

Az, hogy megnézesd a házad hõkamerával, hogy hol szõkik a meleg 10-20k.

Punker
"A teljes éves energiafelhasználás 40 százalékát az épületek hûtése és fûtése teszi ki, az otthonok kellõ hõmérsékletének elérésére elköltött összegek jelentõs részét azonban megspórolhatnánk - derül ki a Knauf Insulation felmérésébõl.

Magyarországon közel háromszor annyi energiát használunk egy négyzetméter lakóépület fûtésére, mint az EU-15 országok átlaga. A jó minõségû, szakszerû szigeteléssel sok pénzt lehetne megspórolni, és a befektetett összeg - valamennyi korszerûsítési munka közül a leggyorsabban - 2-3 év alatt megtérül. Egy átlagos lakóházra vonatkozó számítások szerint a megfelelõen elvégzett szigeteléssel a jelenlegi gázárakon 168 ezer forint, míg a feltételezett jövõbeni gázárakkal kalkulálva 211 ezer forint megtakarítást érhetünk el éves szinten."

Punker
ne hergelj millió dolgom van és reggel 7-re kerítenem kell 1 villanyszerelõt 😞

Met
"gúgli a barátod" 😛

miért nem csinálod meg Te magad?

Punker
nekem mos ttalálnom kell holnapra 1 villanyszerelõt, szal h avalaki eger környékén tud egy jót mondja gyorsan 😊

Met
szõke e vagy? 😊

Annakin
Így is van, igazad van. Nagyon okos vagy😊 Már találtam burkolót, te ne mond meg, hogy kivel burkoltassak!

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Met
A linóleum ragasztónak flexbe helyezett drótgorongal esnék neki elsõ körben, ahova nem ér be ott meg drótkefével.
A vakolatot nyugodtan kalapálhatod mert csempézés elõtt célszerû símára vakolni, hogy ne legyen hullámos a csempe.

Punker
amúgy nálunk is káosz van állványozzák a házat külsõ +szigetelés, terasz/lépcsõk újra burkolása, külsõ beton helyett térkõ stb,

Punker
gúgli a barátod

(de most komolyan azt se tudjuk helyileg hol vagy és mi mondjuk meg kivel burkoltass? 😊

Annakin
nekem most elsõsorban padlóburkoló kell

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Hali!
A ragasztóhoz -erõs, kiköszörült, kemély lapátú vésõ. A falhoz is, de azt ne nagyon vizezd.
Annakin

minden😊))

CheAteR88

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
mikell?😛

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

ColdFire
en is, egybol jottem... 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
10

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ Skyline
lakásfelgyújtást olvastam elõször! <#idiota>

0ppika
aljzatra spakli+kalapács a legjobb, de nem kell túlzásba vinni, mert gondolom úgy is kell aljzatkiegyenlítõ ...
a vakolatot miért kell leverni? amúgy kõmûveskalapács

http://epica.nl

a vésõ kalapács kilõve, mert a glettanyag van fenn, ahhoz a vésõ túl durva

panelrengeteg, szal betonfal

Oldal 1 / 2Következő →