Autókba gyárt merevlemezeket a Hitachi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atlagember
Ezexerint a mai winyók nem is mennek magasabb helyeken? Ezt nem hiszem el, szerintem ez megint csak etetés. A rázkódásvédelem az fontos, de arra szükség lehet pl. egy laptopban is.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Hát meg elõbb utóbb lehet, hogy a gépkocsikba is "fekete dobozt" építenek. 😊

pl., az újabb GPS-ek a térképeket már a belsõ hdd-n tárolják nem memória kártyán. Erre is alkalmas például. (tom tom 910 gps már ilyen. 20 gb-os hdd-vel.)

Remélem nem ezen lesz az ABS, ESP, motorvezérlõ szoftver stb... rajta, mert akkor csak használt kocsit fogok venni 2006-ig! 😄
Sir Quno Jedi
A saját elhaló szívverésedet?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mount everesten mit fogok hallgatni ?:C

Mindenki feltámad. Egyszer.

"Megnyugtattál! De mi lesz a garanciával?"

Javaslom a flash diszkeket. Az elso nagy tomegben eloallitott ide feluletu flash meghajtokat az izraeli hadsereg vette meg meg a 90-es evekben. Vajon miert pont ok? :-)
Megnyugtattál! De mi lesz a garanciával?

Cactus
Nem azt ígérik, hogy -300 alatt nem müxik, hanem hogy eddig megy megbízhatóan. Nagy különbség! Szal nyugodtan használd a Holt-Tengernél, sztem baja nem lesz.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

-392 méteren? 😛

okosszöszi26
Hát épp ez az, hogy ott is megy :-|

|Származási hely: Degec|

holt tenger mellett nem is megy? de gagyi...

Mynet
Válasz erre! Hallottál már a Dension hdd-s mp3 lejátszóiról? Ez egy magyar termék és leginkább külföldre árusítanak, itthon annyira nincs benne a köztudatban, de a világon elismert cég, és termék!

Jaja nagyobb a légköri nyomás. Hollandia necces lehet. 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Nem. Úgy kell érteni hogy tengerszint alatt 300méterig fog biztosan menni. 😄

tengerszint alatt 300 métert úgy kell érteni hogy vízálló?

Lehet maradi vagyok, de ez most minek?
Kocsimba benzin legyen ne vinyó : )

http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)