17
-
#17 Ezexerint a mai winyók nem is mennek magasabb helyeken? Ezt nem hiszem el, szerintem ez megint csak etetés. A rázkódásvédelem az fontos, de arra szükség lehet pl. egy laptopban is. -
vax #16 Hát meg előbb utóbb lehet, hogy a gépkocsikba is "fekete dobozt" építenek. :) -
vax #15 pl., az újabb GPS-ek a térképeket már a belső hdd-n tárolják nem memória kártyán. Erre is alkalmas például. (tom tom 910 gps már ilyen. 20 gb-os hdd-vel.) -
Ondodo #14 Remélem nem ezen lesz az ABS, ESP, motorvezérlő szoftver stb... rajta, mert akkor csak használt kocsit fogok venni 2006-ig! :D -
#13 A saját elhaló szívverésedet?! :D -
EaT #12 mount everesten mit fogok hallgatni ?:C -
kvp #11 "Megnyugtattál! De mi lesz a garanciával?"
Javaslom a flash diszkeket. Az elso nagy tomegben eloallitott ide feluletu flash meghajtokat az izraeli hadsereg vette meg meg a 90-es evekben. Vajon miert pont ok? :-) -
Gabest #10 Megnyugtattál! De mi lesz a garanciával? -
#9 Nem azt ígérik, hogy -300 alatt nem müxik, hanem hogy eddig megy megbízhatóan. Nagy különbség! Szal nyugodtan használd a Holt-Tengernél, sztem baja nem lesz. -
Gabest #8 -392 méteren? :P -
#7 Hát épp ez az, hogy ott is megy :-| -
Gabest #6 holt tenger mellett nem is megy? de gagyi... -
#5 Válasz erre! Hallottál már a Dension hdd-s mp3 lejátszóiról? Ez egy magyar termék és leginkább külföldre árusítanak, itthon annyira nincs benne a köztudatban, de a világon elismert cég, és termék! -
roliika #4 Jaja nagyobb a légköri nyomás. Hollandia necces lehet. :D -
r4pt0r #3 Nem. Úgy kell érteni hogy tengerszint alatt 300méterig fog biztosan menni. :D -
Gabest #2 tengerszint alatt 300 métert úgy kell érteni hogy vízálló? -
peba #1 Lehet maradi vagyok, de ez most minek?
Kocsimba benzin legyen ne vinyó : )