Sam & Max - végre a neten!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja,torrenten nézz körül,én is onnan szedtem le...

a mai fiatalok nem szeretik a csavaros eszjarast igenylo gondolkodtato jatekokat.
nincs turelmuk hozza.

szerintem anyagi bukas lesz.
es ha nagyon nem szurjak el, max egy kultjatek lehet belole, par idosodo fanatikussal.

Cds Sam&Max és hozzá a Scummvm

Nem sokára feltolom nektek magyar felirattal valami ingyenes tárhelyre scummvmel tökéletesen müxik most próbáltam

Fenrir
Naja, egy felújitott Maniac Mansion még nagyon ütõs lenne, én azzal még c64-en játszottam 😊

A halál csupán a kezdet...

rorr
torrenten megtalálod és elég hamar lejön! 😊

takraj
Naja, jó lenne, én meg a Day of the Tentacle-re vadászok már mióta... a CDs-re nem a floppys-ra.

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Pont ezt akartam írni én is... Mivel a Garfield eredetileg ugye képregény, ezért meg sem néztem a mozifilm változatát... Sam 'n Max-nél meg lehet hogy elõkaparom a Hit The Road-ot és mégegyszer végigjátszom 😊 Abból régen volt CD-s verzió is, amiben az egész játékban van hangja a szereplõknek és nem csak feliratozva van. Azt lenne jó beszerezni valahonnan.

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

de mennyivel jobb lett volna ha megmaradnak a 2d-nél 😞

hát a 2. és a 3. az biztos hogy ingame...

sector512
simán lehet ingame

PSN: s3ctorHU

Klapanciusz
Ezek ingame képek kedves cikkíró, vagy megeszem Sam kalapját!

NEOreg3
szvsz a 4. képtõl eltekintve simán lehet ingame mind a 3😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

takraj
Sry, a 3. 😄

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj
Sztem a 4. kép nem renderelt.