Sam & Max - végre a neten!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja,torrenten nézz körül,én is onnan szedtem le...
a mai fiatalok nem szeretik a csavaros eszjarast igenylo gondolkodtato jatekokat.
nincs turelmuk hozza.
szerintem anyagi bukas lesz.
es ha nagyon nem szurjak el, max egy kultjatek lehet belole, par idosodo fanatikussal.
nincs turelmuk hozza.
szerintem anyagi bukas lesz.
es ha nagyon nem szurjak el, max egy kultjatek lehet belole, par idosodo fanatikussal.
Nem sokára feltolom nektek magyar felirattal valami ingyenes tárhelyre scummvmel tökéletesen müxik most próbáltam
Naja, egy felújitott Maniac Mansion még nagyon ütõs lenne, én azzal még c64-en játszottam 😊
A halál csupán a kezdet...
Naja, jó lenne, én meg a Day of the Tentacle-re vadászok már mióta... a CDs-re nem a floppys-ra.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Pont ezt akartam írni én is... Mivel a Garfield eredetileg ugye képregény, ezért meg sem néztem a mozifilm változatát... Sam 'n Max-nél meg lehet hogy elõkaparom a Hit The Road-ot és mégegyszer végigjátszom 😊 Abból régen volt CD-s verzió is, amiben az egész játékban van hangja a szereplõknek és nem csak feliratozva van. Azt lenne jó beszerezni valahonnan.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
de mennyivel jobb lett volna ha megmaradnak a 2d-nél 😞
hát a 2. és a 3. az biztos hogy ingame...
szvsz a 4. képtõl eltekintve simán lehet ingame mind a 3😛
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sry, a 3. 😄
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W