72
Xenosaga 3: Also Sprach Zarathustra
-
#32 még 1 kérdés... a németes alcimek minek tudhatok be? :-O -
#31 aham..elhiszem; csak belekukkantottam annak idejen Xenogears-ba... irtatok azt is, hogy rövidebb joval a xenosaga...ha jol tudom, nem 2 ora volt a xenogears gameideje annakidejen... :-P -
Gábor #30 Élvezhető, de a Xenogears reggeli megeszi a Saga-t bármikor!
És ez nem túlzás! -
#29 remelhetöleg elvezhetö a xenosaga a xenogears nelkül is... -
#28 elhiszem neked, h. jo; de sajna idöm nincs (és soha nem is lesz annyi, hogy azt a millio1 jatekot (amit ki akarok tolni) legyen idöm vegigjatszani..) -
Gábor #27 A Xenogears előzi meg a Xenosaga.
A Xenogears vétek kihagyni, egyszerűen imádom, annyira jó!!
Egy éve megrendeltem ebayen chrono crossal együtt! Nekem minden pénzt megért! :D -
#26 FF-eket már végigtoltam... most küzdök a Xenosaga 1-2 beszerzéssel, de nem akar összejönni. :-(
A 3. rész viszont már megvan próbaverzióban, de ha ennyire összefüggenek inkább nem kezdek neki. -
#25 aham... nah, ez tök ahhanyos feature(ez az atmentes), eleg ötletes megoldas... :-P -
NormalisEmber #24 Ilyeneket mint hp, pénz stb. nem viszel át(a második részben nem is lehetett vásárolni), csak egyéb extrákat(pl. egyes szereplőket csak így lehet fürdőruhában látni harc közben), illetve a második részben indulásként valamennyi skill pontot lehetett kapni, attól függően hogy mennyi pénzed volt az első rész végén. -
#23 xenogears-nak csak nekikezdtem anno ps1-en; de FFVII-el egyidöben nyomtam, és term. FFVII gyözött; azzal foglalkoztam többet...van valami köze a xenosaganak a xenogears-hez, vagy csak véletlen névegyezés? :-P -
#22 ebben az esetben (mentes atvivesnel)is ujra kell kezdeni a karikkal epitkezest? Vagy direkt az a lenyege, h. az atmentett felfejlesztett karaktereiddel könnyebb a 2. rész? :-O Nekikezdek majd mindenkepp, egyelöre gyorsabb fan-faktort (értsd akciogamek) reszesitem elönyben; uyganis eddig ps1-en küldtem az FFIX-et, VII-et+belekezdtem a 8ba; és egyhuzamra sok volt az rpg; ugyhogy akciojatekok mennek egyelöre...de majd ugyis elkap rpg-laz ujra; akkor elöszedem ezt is... (elsö 2 resz megvan...+mar irtam, h. sci-fi manga qrvara bejövös; eleve sci-fi tema az, ami mindig feldob... :-P) -
#21 Úgy tudom, hogy az első rész végső kimentését át lehet vinni a második eléjébe...
innen adódik a kérdésem: A második végső kimentését át lehet vinni a 3.-ba? :-) -
NormalisEmber #20 Első rész kb. 60óra, második kb. 30óra, harmadik 50(nekem a japán ennyi volt) ~ 140óra
Bonyolultságát illetően : én a xenogears-en kívül ennyire összetett rpg-t még életemben nem láttam, ennélfogva lehet hogy egy ff-hez képest túlkomplikáltnak tűnhet első látásra. Igazából akkor lesz majd igazán időrabló a játék, amikor az egyes utalásoknak elkezdessz utánnajárni és rájössz hogy micsoda kultúrális háttere van a játéknak. (érdemes minden részt legalább 2x végigvinni)
-
#19 anime nem erdekel; de a game igen...Hany oras rpg-k ezek? 1-2-3 rész...idöre mennyi kb.? Követhetöen bonyolult; vagy tul van komplikalva? (mondjuk ez relativ, kinek-mi bonyolult... PS1-es FFekkel jol elvoltam... :-P) -
#18 Xenosaga Episode III USA PS2-ECHELON ez special 2DVD-s, tehát nem hiszem hogy bármit is kiszedtek vna belőle.
az animet én is el kezdtem nézni, de annyira unalmas volt, hogy a 2 résznél abbahagytam:( -
NormalisEmber #17 Sajna nem választható:( -
NormalisEmber #16 Csak hogy egy példát mondjak a cenzúrázásra (spoiler nélkül): az egyik jelenetben valakin átszúrnak egy kardot, a japánban ömlik a vér, az amcsiban semmi. Kicsit röhejes:)) -
Gábor #15 Homályosan emlékszem arra, hogy a szinkron választható.......vagy mégsem?
Erősítse vagy cáfolja meg valaki! -
NormalisEmber #14 Az első rész volt ugye 4.7-es dvd-re rippelve, de semmi nem maradt ki belőle. Normál tv-n (én egy 51cm-esen toltam) egyáltalán nem volt zavaró a tömörítés. Kb. egy divx és egy dvd közti különbség. Persze egy 127-es plazmán biztos más:) -
#13 Normális verzió az hogy nincs downsample-ve a videók,zenék, nincs kivágva semmi, azaz nem egy rip. (bocsi, én már csak warezben gondolkodom, üssetek^^-tényleg ez megjelent egyeltalán európában???)Mivel dvd9-es (legalábbis az 1. rész, annak hiányában már a 2.-3-rész nem érdekel , nem szeretek kimaradni semmiből a történettel kapcsolatban)
A cenzúráról én is olvastam, elég nevetséges, hogy egy komoly sorozatot le kell butítaniuk az amcsi tiniknek. Gamespoton olvastam a review-et, hogy soxor nevetséges jelenetek vannak éppen a vér hiánya miatt, pl egyik szereplő majdnem maga alá csinál a félelemtől,amikor a lába alatt folyni kezd a vér, amcsi verzióban meg nincs ott semmi^^ Plusz az angol szinkronoktól rosszul vagyok, nincs az az isten, hogy egy amcsi szinkron csak a közelébe érjen egy japán szinkronnak, ahol élettel és érzelemmel tudják megtölteni a karaktereket, nem pedig felolvassák a szövegüket minimális beleéléssel. -
NormalisEmber #12 Szerezd be a japó és az amcsi verziót, told végig az amcsit, majd szerezz be egy 100%-os japán kimentett állást, és nézd meg a véres jeleneteket (ha végigvitted a játékot, lesz egy olyan menü ahol megnézheted az összes jelenetet(fmv-s+sima szövegdobozosokat is) egyenként vagy chapter-enként -
#11 Hát rendesen elszomorítottatok :-(
Sajna az első két rész nincs meg... azt hittem ez is olyan mint a FF, hogy különálló epizódok.
Megpróbálom beszerezni az előzményeket.
-
NormalisEmber #10 Amúgy a xenosaga anime-t kerüljétek el amolyan messzire csak lehet, mivel elég siralmasra sikeredett:
-
Gábor #9 Nekem igazából egy collectors' edition kellene, amiben mind három rész benne van!
Gondolom arra még jó ideig várhatok.....:( -
#8 Én is nyomnám a japót, de angol felirat nélkül nem vok túl esélyes... -
NormalisEmber #7 Én végigvittem kb. 1hónapja a japán verziót (most fogok majd neki az angolnak) és csak csupa jót mondhatok el róla(szuper grafika és eszméletlen történet). Bár az előző részek ismerete nélkül (2 rész ps2-re és a pied piper ami csak japánban jelent meg mobiltelefonra de van neten 100%-os fordítás) túl sok értelmét nem látom hogy belekezdj. Bár van a játékban egy olyan menü, ahol állóképek segítségével a narrátor nagyjából elmeséli hogy mi történt az előző részekben, de szerintem ez édeskevés.
Ja, és számíts rá hogy az amcsi verziót úgy megvágták hogy 1 (!!!) csepp vér sem maradt benne.(állítólag az ERSB már csak úgy enged Teen besorolással játékot kiadni, ha abban egyáltalán nincs vér) -
#6 A neten ultraűberbrutál videók vannak a Xenosaga 3-ról (még a nippon verzióból összevágva), nézzetek utána és lehet döbbenni! Nem véletlen van már animesorozat is belőle. -
#5 Nem tom neked mi a normális verzió? De az első két rész sosem árt hozzá, mivel kegyetlenül bonyolult és szövevényes a sztori és meglehetősen szép számmal akadnak fontos szereplők is benne. -
#4 Sajna lemaradtam az első 2 részről, anélkül el se akarom ezt kezdeni. AZok meg jól tudom hogy nem jöttek ki "normális verzióban" ? Pedig nagyon kiváncsi lennék rá
nem mmorpg, hanem final fantasy style rpg ^^
mellesleg szép a banner -
#3 MMORPG? -
#2 Nah az ilyen PONT nem engem érint... -
#1 Alig akartam hinni a szememnek, hogy nincs még ilyen topic, pedig pár napja már kint van a játék... sőt, aki a megvételen gondolkozik az is beszerezheti már a "próbaverziót".
INFO
Pár kép:
Aki már tolja, mesélhetne róla, mert egyelőre csak tervezem a vételét.