56
  • Gerygrey
    Engem például marhára nem zavarna ha a Simsben a Pizza Hut-tól rendelek, vagy GTA-ban Shell benzinkúton gyilkolom le a személyzetet. Meg mekkora poén lenne pl COD-ban egy 40-es évek stílusában elkészített mobil/netszolgáltató reklám :) Szóval kreatív, és nem zavaró megoldások (pl pop-up vagy várakozás a letöltésre) valóban színesíthetik a játékot és nem vonnak le semmit az élvezeti értékéből.
  • Mythic
    Szerintem ez azért nem olyan nagy hulyeség, ha hozzá érto emberek kezébe kerul és sikerul megoldani a technikai oldalát úgy, hogy ne zavarjon be ez a dolog kulonosebb képen a nethozzáférésemhez és a játék kozben se vegyem észre ennek hátrányát. Pl egy Coca-Colával kotott reklámszerzodés jóformán tobb pénzt hozhat egy átlagos játéknak mint maga az eladott példányszám. Az árakhoz visszatérve pedig ez a módszer csak akkor éri meg mindkét vállalatnak igazán, ha csokkentik a szoftver árát. Aki reklámozni szeretne, az azt szeretné hogy minnél tobb fogyasztó találkozzon a termékkel, ergo árat kell csokkenteni. A játékot fejleszto csapat is végulis megkapja azt az osszeget a reklámszerzodésekbol, ami az árcsokkenésbol származó veszteség lenne(ergo neki tok mindegy anyagilag, másrészt villoghat az eladási ranglisták elején).
  • Indigo
    Már ne is haragudj, de ki faszt érdeklik a reklámok a játékokban? Pláne mivel jobb egy koka-kóla reklámot nézni mint egy kitaláltat? Olcsóbb meg úgysem lesz tőle a játék.
    Viszont mi van akkor, ha valakinek nincs internethozzáférése, és játszani szeretne? Mert ha net nélkül is elindul a játék, akkor semmi gond, mert tűzfalon nem engedjük ki és kész...
  • Gerbill
    "ne haragudj meg de pl gta-ban nem jobb egy cocacolát látni, mint egy nem létező vackot?"
    Engem például egyáltalán nem érdekel hogy a gta-ban mi van egy üdítőautómatán, tőlem akár egyszínű is lehetne, mivel a játékélményen semmit nem ront vagy javít.
  • Gerbill
    Hát akkor nagyon úgy tűnik hogy a bf 2142-vl nem fogok játszani, az nfs-el meg nem is akartam.
  • akyyy
    ne haragudj meg de pl gta-ban nem jobb egy cocacolát látni, mint egy nem létező vackot? főleg ha kiadnak hozzá egy eredeti nevesítő extrát fun játékosok ingyen? pedig ha eleve eredeti reklám lenne benne, lehet kicsit olcsóbb lenne a gém.
  • akyyy
    Én inkább azt nem értem, mi va akkor ha valakinek nagyon lassú az internete, vagy nem korlátlan? Mondjuk megveszi jó drágán, mert nem hiszem h valamivel olcsóbb is lesz a játék, elindítja és letölt 160 giga reklámot, a számla az egekbe szökik...

vagy ha nem is kell megvárni és játék közbe szedi le, és LASSÚ a kapcsolatod, akkor jó sok helyen lesz majd egy szép nagy villogó textúra, vagy feketeség
  • akyyy
    eddig is voltak reklámok
  • Praetor
    Egyetértek.

Ha így húgyé-szaré lehet majd kapni a gamékat, akkor ok, de amúgy meg hagyjon békén a reklámokkal...
  • kuci06
    És a Battlefield 2142-ben mit akarnak reklámozni???
    Windows 2142-őt?
  • Cactus
    Ha ettől mondjuk olcsóbb lenne a játék, akkor azt mondom ok, de így?!?
  • dondore
    Most is vannak a 12k-s jatekodban reklamok.
  • Sanyix
    Hát nemtudom, de én kva ideges lennék, ha a kva drágán (ea-nál ugye 12k) megvásárolt játékban, még reklámokat is tolnak az arcomba. Akkor ha reklám van benne, adják ingyen a gémet...
  • Luminas
    "Van aki szerint ez nagyobb realizmust hoz majd,"
    Ha vkinek ez jelenti a realizmust, azt csak sajnálni tudom..
    Remélem úgy csinálják, h ha nincs internet kapcsolat, akkor el sem indul a játék.
  • lazly
    Ne legy naiv...
  • Norbu
    Én személy szerinte örülök neki, hiszen "ez nagyobb realizmust hoz majd". Gondolom a játékfejlesztők kapnak egy kis pénz ezért, és ezt remélem a kész játékok árán fogjuk viszont látni...