11
  • SniperWolf
    "A Synchronica technológiájának köszönhetően távolról zárolhatók és letörölhetőek az adatok a windowsos telefonokon, amint a tulajdonos bejelenti az eltűnést. Emellett a Synchronica Scream figyelmeztető hangjelzését is bekapcsolhatják a telefonjuk után kutakodók." Szóval telefonálnod kell a központnak. De mire te a buszról telefonálsz...
  • atlagember
    Marhaság, mert ha otthon hagyom, akkor csak estére derül ki hogy ellopták vagy csak nem vittem magammal.
    A cikkben egyébként nem külön kis kütyüről, hanem szoftverről van szó, amit gondolom a bejelentéskor például a szolgáltató aktiválhat. (Mivel WM alapú telefonokról szól a cikk.)
  • Adipur
    Nekem meg múlt héten szombaton jött volna jól, pont akkor csórták el a telómat!
  • SymbioC
    1 hete jól jött volna, ellpoták a táskámat - telefonnal együtt.
  • Elrond
    Hát igen aki már nem tud létezni a kutymürütyje nélkül az tényleg polemizáljon ezen.
    Aki függő; az törvényszerüen szenved!!
    Részvétem nektek!
  • scnad
    Nem mert, észreveszed, ha elhagyod, ez inkább akkor ciki, ha kiejted a metrókocsiban
  • metaljesus
    és ha elhagyod a kis bigyót a másik zsebedből akkor egész nap visít a telefonod
  • wanek
    Sok értelme ennek sincs, mint ahogy az autók riasztóinak sem. Már a kutya se figyel rá.
    Telefonoknál meg a sivítás felfogható akár csengőhangnak is, úgyhogy sok értelme nincs. Megoldás: Mindig legyen nálad, ne rakd ki asztalra, stb.
  • scnad
    Ez lenne a normális, de szerintem azért írták, hogy 30 perc alatt veszik észre a lopást, mert a tulajnak kell hívogatnia a telót, így meg már annyi, mint ha nem lenne, ennyi erővel BT -on "beméred" ...
  • pTk
    pillanatragasztóval :)
  • juzosch
    Nem írták hogy is működik, de én ezt így képzelném el:
    2 részből van a telefon. Maga a telefon, és egy kis bigyó (hagy ne nevezzem el:)). Ennek semmi külön funkciója, de ha a kettő x méterre eltávolodik egymástól, akkor visít.
    Egyik a jobb zsebbe, másik a balba, és probléma megoldva. És így nem is csak a tolvajnak lesz kellemetlen, de a telefonunk is meglesz, mivel rögtön sípol, és jó eséllyel eldobja még mellettünk. Sőt az ercát is megjegyezzük.

Csak azt kell megoldani, hogy ne lehesen könnyen kiszedni az aksit, mert azzal 1 másodperc alatt hatástalanítható az egész.