Sikítanak az ellopott telefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Synchronica technológiájának köszönhetõen távolról zárolhatók és letörölhetõek az adatok a windowsos telefonokon, amint a tulajdonos bejelenti az eltûnést. Emellett a Synchronica Scream figyelmeztetõ hangjelzését is bekapcsolhatják a telefonjuk után kutakodók." Szóval telefonálnod kell a központnak. De mire te a buszról telefonálsz...
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
Marhaság, mert ha otthon hagyom, akkor csak estére derül ki hogy ellopták vagy csak nem vittem magammal.
A cikkben egyébként nem külön kis kütyürõl, hanem szoftverrõl van szó, amit gondolom a bejelentéskor például a szolgáltató aktiválhat. (Mivel WM alapú telefonokról szól a cikk.)
A cikkben egyébként nem külön kis kütyürõl, hanem szoftverrõl van szó, amit gondolom a bejelentéskor például a szolgáltató aktiválhat. (Mivel WM alapú telefonokról szól a cikk.)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Nekem meg múlt héten szombaton jött volna jól, pont akkor csórták el a telómat! <#levele>#levele><#mf1>#mf1><#boxer>#boxer>
1 hete jól jött volna, ellpoták a táskámat - telefonnal együtt.<#boxer>#boxer>
Hát igen aki már nem tud létezni a kutymürütyje nélkül az tényleg polemizáljon ezen.
Aki függõ; az törvényszerüen szenved!!
Részvétem nektek!
Aki függõ; az törvényszerüen szenved!!
Részvétem nektek!
Nem mert, észreveszed, ha elhagyod, ez inkább akkor ciki, ha kiejted a metrókocsiban <#eplus2>#eplus2>
és ha elhagyod a kis bigyót a másik zsebedbõl akkor egész nap visít a telefonod <#idiota>#idiota>
Sok értelme ennek sincs, mint ahogy az autók riasztóinak sem. Már a kutya se figyel rá.
Telefonoknál meg a sivítás felfogható akár csengõhangnak is, úgyhogy sok értelme nincs. Megoldás: Mindig legyen nálad, ne rakd ki asztalra, stb.
Telefonoknál meg a sivítás felfogható akár csengõhangnak is, úgyhogy sok értelme nincs. Megoldás: Mindig legyen nálad, ne rakd ki asztalra, stb.
Ez lenne a normális, de szerintem azért írták, hogy 30 perc alatt veszik észre a lopást, mert a tulajnak kell hívogatnia a telót, így meg már annyi, mint ha nem lenne, ennyi erõvel BT -on "beméred" <#wow3>#wow3> ...
Nem írták hogy is mûködik, de én ezt így képzelném el:
2 részbõl van a telefon. Maga a telefon, és egy kis bigyó (hagy ne nevezzem el😊). Ennek semmi külön funkciója, de ha a kettõ x méterre eltávolodik egymástól, akkor visít.
Egyik a jobb zsebbe, másik a balba, és probléma megoldva. És így nem is csak a tolvajnak lesz kellemetlen, de a telefonunk is meglesz, mivel rögtön sípol, és jó eséllyel eldobja még mellettünk. Sõt az ercát is megjegyezzük.
Csak azt kell megoldani, hogy ne lehesen könnyen kiszedni az aksit, mert azzal 1 másodperc alatt hatástalanítható az egész.
2 részbõl van a telefon. Maga a telefon, és egy kis bigyó (hagy ne nevezzem el😊). Ennek semmi külön funkciója, de ha a kettõ x méterre eltávolodik egymástól, akkor visít.
Egyik a jobb zsebbe, másik a balba, és probléma megoldva. És így nem is csak a tolvajnak lesz kellemetlen, de a telefonunk is meglesz, mivel rögtön sípol, és jó eséllyel eldobja még mellettünk. Sõt az ercát is megjegyezzük.
Csak azt kell megoldani, hogy ne lehesen könnyen kiszedni az aksit, mert azzal 1 másodperc alatt hatástalanítható az egész.
Gracie Barra