Ismerd fel képről az együttest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
Ramadamammy rapidrandi
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
¡Hala Madrid!
na majd holnap délután vmikor rakok egy képet...
Per Aspera Ad Inferi.
<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Per Aspera Ad Inferi.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Tudom ez nem a megfelelõ fórum, de itt sok ember gyûlik össze akik, amint látom kíválóan ismerik a bandákat és minden zenéjüket. Van négy részletem számokból, amiknek eddig senki sem tudta megmondani az elõadót/címet... A második egy Judas Priest - Breaking the Law feldolgozás, de rengeteg bandát találtam, egy se volt az aki ezt játszotta volna. Szóval, hogyha tudja valaki a számokat akkor írja meg õket! Ez kb olyan mint a képes csak kicsit szórakoztatóbb 😄 És bocsi hogy ide írtam de máshol nem tudtak segíteni.
Elsõ szám
Második szám
Harmadik szám
Negyedik szám
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu