Ever 17
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Lejött és tetszik. Egyeseknek kicsit zavaró lehet hogy az inrteraktivitás kimerül a 10-15 percenként feltett választásilehetõségekben, d a szori tetszik, bár még csal 2 nap telt el a 5-bõl. (Ugyebár öt nap múlva roppan össze az állomás)
A bújócskán kicsit fáradtam, mert kinek lenne vajon kedve egy sötétbe borult szétesõfélben lévõ bázison bújócskázni, de végül is volt értelme mert megtudtunk pár dolgot+nõtt a rejtély.
Szal magyar nép tessék jobb belátásra térni anime és manga felett<#eljen>#eljen>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Lehet hogy elõbb utóbb kis hazánkban is elfogadják a manga és anime mûfajt?
Mindenesetre igényesebbek, és több a mondanivalójuk mint az amcsi mûanyag rajzfilmeknek, meg játékoknak.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Huhh, én is nagyon örülök, hogy írtak egy ilyen játékhoz cikket. Nem is gondoltam volna, hogy ezt itt az sg-n megérem😄
Igen, az embereknek meg kellene néznie pár minõségibbet. Ezért is örültem, mikor az A+ leadta a Full Metal Panic-ot. Na az tényleg nem rossz, meg is lett a sikere. Az más tészta, hogy történetileg és mélységileg az amcsi idiótáknak is készült részben.
Black Lagoon és Coyote Ragtime Show a követõi, de ateista módon istenemre mondom, hogy élvezhetõre sikerültek.
Mellesleg sztem nem is célja a médiának, hogy minõségibb animékhez szokjon a nép, mert akkor nem lesz kíváncsi azokra a szarokra, amiket "nagy kegyesn" lead a csatornákon. De létezik egy szerver... <#vigyor1>#vigyor1>
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Vegyük cska a grafikai részét. A játék így egész pontosan 2.42 giga. Namost ha ezt egy korszerû enginnel (mondjuk U3 vagy Crysis) oldották volna meg, nyílván nem kéne tárolni a több ezer képet. De ahhoz, hogy ugyanezt a storyt kapjuk vissza vajon mennyi pálya elem hsonló kéne (és itt nem cska a grafra gondolok)? Nézzük pl a LG: Dreamfall-t mint egy nagyszerû kalandjátékot. Annak a hossza ehhez képest elenyészõ, és kb 6-7 gigát foglalt. Ez mennyit foglalna el teljes mértékben animálva?
Ha már fordításról van szó, a Fate/Stay-night-ot nem akarjátok lefordítani? Igaz japánról kell, és csak 4000(vagy 8000, nem tudom melyik) oldalnyi szöveget tartalmaz. 😊
Melleleg hogy más iráynt adjak a beszélgetésnek NAGYON meglepett hogy egy ilyen játékot mutanak be itt. Azt hittem hogy a SG kritkusai nem is tudnak errõl, vagyha igen kíméletlenül a földbe döngölik. Nem lehet rossz, ha a saját bevallása szerint most elõször ilyet látó cikkírónak is tetszet....
Ezek igazhogy irtó sablonosan hatnak a mai generációnak de az animékben+ilyenekben jól ki tudják ezt mutatni.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN
Visszatérve a "nagyszemû izzadó" -ra. Sztem animékben sokszor jobban fejezik ki az érzelmeket mint bármely más filmben. És központibb szerepet is kapnak....
És a amcsi filmek tinisztárjaival ellentétben õk jól játszanak és nem kell akkora gázsi nekik+nem d**ák meg a almás pitét. 😊
Itt meg még ilusztrálva is van. 😊
Irok én is abba a topicba...
Egyébként megkérdeztem a topikba, hogy magyarosítaná-e valaki. Még nem válaszoltak. Ha gondolod te is írhatsz nekik, hátha úgy nagyobb lesz az esély rá.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy nem lehet olyan rossz, régen voltak ilyen könyvek is, hogy te választhattad meg, hogy mit csináljon a fõszereplõ és oda kellett lapozni, ez pont olyan csak PC-n
Az jóvolt -.-
Ez tökéletesen igaz. Kb mint ahogy az filmekben van a Remény rabjai + a Gyu meg van a Kanos Csajok 7 -amit az RTLKLUB mutat be.
Bár az A+ manapság már jön felfelé. A most megett animéket JAPÁN NYELVEN FELIRATTAL fogják adni.
Az endingek gondolom a legroszabtól a legjobbig terjednek. 😊 Vagy lehet hogy mind heppy csak más csaj virít a végén az oldaladon? 😊
Szövegileg. Szerintem nincs téynleg sok szöveg benne. a BG 1-2 esetleg a fable szövegmenyyiségét meg semközelíti. Nem lenne elvetélt ötlet egy magyarítás. Iylenmagyarítási projectet még úgysem csinált senki.
Annyiban viszont igazad van, hogy elég téves képek élnek a magyarok fejében az anime-al kapcsoltban. Köszönhetõ ez talán annak, hogy anno (vagy még most is?) ebbõl az egész mûfajból nekünk csak a Dragon Ball-t meg egyéb hasonszõrû sz*rságokat mutattak be (máig nem értem mi tetszik ebben sok embernek). Így én is lehúzam a WC-n az egész mûfajt. Aztán egyik haverom megmutatta nekem a Wolf's Rain c. sorozatot, és beláttam hogy amit magyar televíziók anime-ként mutattak be, az valójában csak az anime egy elkorcsosult változata.
Mindenesetre, ha a mûfajt vizsgáljuk, akkor nem a DB-bõl kell kiindulni, hanem meg kell nézni néhány minõségi anime filmet, és máris másképp tekint rá az ember 😊
Igen, nekem a 4 cd-s van meg. De figyelj, végig olvastam ezt a leírást a géjmrõl és hát...nagyon sok varriáció létezik a játék végigvitelére, úgyhogy nemtom...elég soká tartana elkészíteni ennek a géjmnek a magyarosítását..de végülis1próbát megér. Megkérdezem a topikban õket.
Dexantreal: dobd fel a témát a magyarítások portálon. Lehet hogy lenne is aki elválalná.