205
Hajó, jacht, jetski, katamarán, vitorlás, óceánjáró, motorcsónak, yacht, windsurf, gumicsónak :) minden ami a vizen úszik
-
#125 Azé egy ienbe is elfinganám magam vizes seggel-.-
-
#124 :D naja -
#123 Csak tudnám,hogy pattogatták ki -
#122 hja... jolkinéztek.. Amúgy ők voltak legelősszőr Ámerikába :o)asszem... nem Kolompár Kristóf meg a haverjai Galiloál. Hanem ők! CSak asszem ök maradtak Grönlandon :c De tuti átnéztek kukoricáé. -
#121 A vikingek is arcok voltak!
Nem semmi hajókat tákoltak össze...
-
#120 loál
pazmek Orion !!!!!!!!!!!!
[RÖHÖG MINT ÁLLAT] -
#119 az igen :)))))) -
#118 :DSSDadadsv -
#117 :DDDdDdd
-
#116 Tudjátok az a faszi a halrudacskáival -
#115 Met mindegyik példaképe Iglo kapitány. -
Hajnalcat #114 Eddig csak fehér magy szakállú hajóskapitányt láttam. Miért van az, hogy mindegyik kapitány egyforma?
-
#113 hja lehet ,hogy ienkor mikuláshangon nyomják - HAAHAAHAAAHOOHOOOHOOOOO :D és tekergeti a kormányt :D
:| -
#112 vén tengeri medvék nem fosnak ilyen "kis széltől" szerintem! :Dd -
#111 hinyje...akko a kapitány nem szarozik. -
#110 Émmeg a kapitány helyében!!!4 Ők ilyenkor izgulnak ? Vagy ienkor nyitják az első sört ,leülnek a PS elé és pipáznak? :D -
#109 Na igen ezen azt mondta nagybátyám férfiasan bevallotta hogy be volt szarva mert kb a 6-7 emeletig felcsptak a hullámok ők meg köröztek new orleans elött hogy ha vége lesz a viharnak akkor ki tudnak kötni! -
#108 Én inkább a fotós helyében lettem volna:) -
#107 -
Hajnalcat #106 Szívesen átélnék egy ilyen kalandot.
*Azta, pont most repül el felettünk alacsonyan egy kisrepülőgép, b*szarás!* -
#105 ha már a Titanic-ot látod,akkor problémák vannak! -
blackgamer #104 a hajó elejére kötözve is frankó élmény lehet, persze oxigénpalackkal + búvárszemüveg -
#103 Fogat mosol és rácuppan az ablakra egy polip. D: -
#102 Demosnem? :D egy ien viharba simán előfordul... pláne ha megnézed ,hogy a kabinok még elég alacsonyan is el vannak helyezva szal :c jo kaland lehet D:
-
#101 bazzmekkoratékvolt D: -
#100 :) -
#99 Vagy valami polipot! :DDD! -
#98 :| Ien viharba kemény lehet amikor nézel ki a kabinodból oszt néha megjelenik 1-2 tengeri élőlény :| hajszárítás közbe tonahaltnézel az ablakon D: -
#97 Nem semmi:) -
blackgamer #96 király hajó! -
#95 LINK is itt van bocs -
#94 http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1137766271&status=galeria&galeria=haj%F3
Ezen dolgozik nagybátyám pincér! A 2 képen hurrikán közbe van akkor is rajta volt! -
Hajnalcat #93 Már előre várom -
Boeing737 #92 Hajós katasztrófa filmet is látni épp eleget. Amúgy a repülő a statisztikák szerint biztonságosabb. -
blackgamer #91 szép, én makettban akartam pár éve, de drága volt+kép alapján kellett volna kifizetnem, szóval hagytam -
#90 Veszek neked 1x ha sok pézem lesz! És tudod mi lesz rajta he? Sok kagyló! -
#89 ;) -
#88 -
#87 annyira nem volt vészes. -
#86 biztos olcsó a jegy egy ilyen hajóra!