205
Hajó, jacht, jetski, katamarán, vitorlás, óceánjáró, motorcsónak, yacht, windsurf, gumicsónak :) minden ami a vizen úszik
-
Azé egy ienbe is elfinganám magam vizes seggel-.-
-
:D naja -
Csak tudnám,hogy pattogatták ki
-
hja... jolkinéztek.. Amúgy ők voltak legelősszőr Ámerikába :o)asszem... nem Kolompár Kristóf meg a haverjai Galiloál. Hanem ők! CSak asszem ök maradtak Grönlandon :c De tuti átnéztek kukoricáé. -
A vikingek is arcok voltak!
Nem semmi hajókat tákoltak össze...
-
loál
pazmek Orion !!!!!!!!!!!!
[RÖHÖG MINT ÁLLAT] -
az igen :)))))) -
:DSSDadadsv -
:DDDdDdd
-
Tudjátok az a faszi a halrudacskáival
-
Met mindegyik példaképe Iglo kapitány. -
Hajnalcat #114 Eddig csak fehér magy szakállú hajóskapitányt láttam. Miért van az, hogy mindegyik kapitány egyforma? 
-
hja lehet ,hogy ienkor mikuláshangon nyomják - HAAHAAHAAAHOOHOOOHOOOOO :D és tekergeti a kormányt :D
:| -
vén tengeri medvék nem fosnak ilyen "kis széltől" szerintem! :Dd -
hinyje...akko a kapitány nem szarozik. -
Émmeg a kapitány helyében!!!4 Ők ilyenkor izgulnak ? Vagy ienkor nyitják az első sört ,leülnek a PS elé és pipáznak? :D -
Na igen ezen azt mondta nagybátyám férfiasan bevallotta hogy be volt szarva mert kb a 6-7 emeletig felcsptak a hullámok ők meg köröztek new orleans elött hogy ha vége lesz a viharnak akkor ki tudnak kötni! -
Én inkább a fotós helyében lettem volna:) -
-
Hajnalcat #106 Szívesen átélnék egy ilyen kalandot.
*Azta, pont most repül el felettünk alacsonyan egy kisrepülőgép, b*szarás!* -
ha már a Titanic-ot látod,akkor problémák vannak!
-
blackgamer #104 a hajó elejére kötözve is frankó élmény lehet, persze oxigénpalackkal + búvárszemüveg
-
Fogat mosol és rácuppan az ablakra egy polip. D: -
Demosnem? :D egy ien viharba simán előfordul... pláne ha megnézed ,hogy a kabinok még elég alacsonyan is el vannak helyezva szal :c jo kaland lehet D:
-
bazzmekkoratékvolt D: -
:) -
Vagy valami polipot! :DDD! -
:| Ien viharba kemény lehet amikor nézel ki a kabinodból oszt néha megjelenik 1-2 tengeri élőlény :| hajszárítás közbe tonahaltnézel az ablakon D: -
Nem semmi:) -
blackgamer #96
király hajó!
-
LINK is itt van bocs -
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1137766271&status=galeria&galeria=haj%F3
Ezen dolgozik nagybátyám pincér! A 2 képen hurrikán közbe van akkor is rajta volt! -
Hajnalcat #93 Már előre várom
-
Boeing737 #92 Hajós katasztrófa filmet is látni épp eleget. Amúgy a repülő a statisztikák szerint biztonságosabb. 
-
blackgamer #91
szép, én makettban akartam pár éve, de drága volt+kép alapján kellett volna kifizetnem, szóval hagytam
-
Veszek neked 1x ha sok pézem lesz! És tudod mi lesz rajta he? Sok kagyló!
-
;) -
-
annyira nem volt vészes. -
biztos olcsó a jegy egy ilyen hajóra!