46
  • neevous
    Nekem is lcd a monitorom, de egy lcd tv-t nem tudnék még most sem megfizetni.
  • wanek
    Nekem is van LCD monitorom, de LCD TV-t nem vennék (ma még). Számítógéphez nagyon jó, TV adásokhoz nemigazán. Legalábbis analóg adáshoz rettenetes. És mivel kis hazánkban analóg adás van egyelőre, így nincs is értelme _most_ venni ilyesmit (plazmát sem). Mikorra már nálunk is lesz digitális adás, addigra fejlettebb és lényegesen olcsóbb TV-k lesznek, amiket már lehet, hogy érdemes lesz megvenni.
  • Szefmester
    hát ez alapján a kép alapján az életben nem veszek LCD tv-t...
  • fourgee
    Na ez egy jó kérdés, mert sokan tudják a választ, mégis érthető, jó és pontos választ csak kevesen tudnak adni hirtelen. Ezért nem is fogok most okoskodni. :)
    Csak annyit teszek hozzá, hogy mielőtt vettem volna LCD monitort, egy csomóan jöttek, hogy a katódsugárcsövesnek sokkal jobb a képe, meg hogy a 20 ms miatt túl nagy utánhúzások lesznek, stb, stb. Aztán hazahoztam az én kis Samsung 193P+ monitoromat, és... Biztosan vannak ennél szebb képű monitorok, elismerem, de ennél jobbat én még személy szerint nem láttam, és még a gyors játékoknál sincs utánhúzás, az előzetes okoskodások ellenére sem. Tudom, itt most más a téma, de tud valaki 173P, vagy 173P+ monitort eladót, bontatlan csomagolásút, vagy nagyon újszerű állapotban?
  • dez
    Kereső... ;)
    Amúgy sem ilyen egyszerű, hogy "melyik a jobb", egyik ebben, másik meg abban.
  • Feriboy
    valaki el tudná nekem magyarázni, hogy mi a különbség az lcd és a plazma tv-k között? illetve melyik a jobb? (nem venni akarok, csak egy kicsit álmodozni :) )