19
-
leci #19 hali!lenne egy kérdésem a FOC-al kapcsolatba.hogyan tudom eltávolitani a bolygóimról corruption-t?mert le amortizálja őket...... :( valaki? -
laci1073 #18 Hi all!Valaki tud segíteni? Le lett crackelve meg minden és után elindítom és nem jön be a kép pedig a beállítást is változtattam meg mindent.Valaki segítsen pls! -
Thomasovics #17 Sziasztok!
Hamachin-szeretném tolni haverral de nem látjuk egymást a játékban ,tudtok segiteni? -
HUNPatka #16 segítség!
nem tudok vele játszani mert játék közben nincs lent az térkép meg a hősök nek e képességei meg ilyenek ha nem tudjátpk mire gondolok akkor még késöbb írok -
vtigris #15 Sziasztok
ujra kellett telepíteni a játékot,és nem találom a magyarítást.
aki tuja légysi mondja meg,hogy hol találom
előre is köszi -
#14 hát de nincs. Star Wars-ba nincs fényostor, és nem is lehetséges . Hogy a francba gondolták hogy ilyet beleraknak. -
#13 annyira tudtam hogy megjelenik a fényostor előbb-utóbb... -
#12 merthátugye ti mind ekkora közelítésből fogtok vele játszani...:)
bár tényleg nem túl előnyös iylen képeket kiadni, a grafikabuzikat még elijesztik vele:P -
Juszufka #11 Megnéztem a jobb fölső képet, és sokkot kaptam. -
gyuri12 #10 a grafja tényleg szörnyű...a lézerostor meg egyenesen pocsék!:D -
#9 Hát grafikája tényleg gyenge a játéknak :/ De egyébként van valami köze az eredeti star wars-hoz, történetéhez? :D -
#8 ja mielőtt félreértés lenne. Egy más világ van a filmbe, és valami különleges kristályt írt, ami csak egy helyen található meg, egy bojgón. Tehát nem hiszem hogy létezik! :D Csak valami logika van benne :| -
#7 ??? lézerostor? :o
Még a lézerkard hihető, van is egy gyerekkönyv ahol levan írva hogy hogy működik. Valami kristály energiával létrehoz egy kis pontot a kard tetején, és a fényt az visszaveri, vagy valami ilyesmi. És így mint egy cső olyan marad. A hőt meg a kristály azonnal el nyeli ott.
Valahogy így van írva, nem tudom.
Na de az ostor az már teljesképpel lehetetlen :S:D Még csak logika sincs benne. gumifény -
#6 Az alapjáték nem volt olyan rossz. A graf közelről olyan pocsék, távolabbról emészthető. -
#5 Megragadtak a Force Commander szintjén -
Indigo #4 Lézerostor :D
A játék kinézete amúgy egyenesen pocsék... -
castorr #3 Nem, az ostor. Csak 'lézerből' van :) -
#2 A 4. kép az mi akar lenni? Túl hosszúra sikerült a fénykardja és elhajlott véletlen mert rálépett a birodalmi lépegető? -
#1 Nem azért de ez hogy néz már kI????? főleg a kettes kép