Star Wars Empire at War: Forces of Corruption
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali!lenne egy kérdésem a FOC-al kapcsolatba.hogyan tudom eltávolitani a bolygóimról corruption-t?mert le amortizálja õket...... 😞 valaki?
Hi all!Valaki tud segíteni? Le lett crackelve meg minden és után elindítom és nem jön be a kép pedig a beállítást is változtattam meg mindent.Valaki segítsen pls!
Sziasztok!
Hamachin-szeretném tolni haverral de nem látjuk egymást a játékban ,tudtok segiteni?
Hamachin-szeretném tolni haverral de nem látjuk egymást a játékban ,tudtok segiteni?
It\'s a trap!!! :)
segítség!
nem tudok vele játszani mert játék közben nincs lent az térkép meg a hõsök nek e képességei meg ilyenek ha nem tudjátpk mire gondolok akkor még késöbb írok
nem tudok vele játszani mert játék közben nincs lent az térkép meg a hõsök nek e képességei meg ilyenek ha nem tudjátpk mire gondolok akkor még késöbb írok
Sziasztok
ujra kellett telepíteni a játékot,és nem találom a magyarítást.
aki tuja légysi mondja meg,hogy hol találom
elõre is köszi
ujra kellett telepíteni a játékot,és nem találom a magyarítást.
aki tuja légysi mondja meg,hogy hol találom
elõre is köszi
hát de nincs. Star Wars-ba nincs fényostor, és nem is lehetséges <#falbav>#falbav>. Hogy a francba gondolták hogy ilyet beleraknak.
annyira tudtam hogy megjelenik a fényostor elõbb-utóbb...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
merthátugye ti mind ekkora közelítésbõl fogtok vele játszani...😊
bár tényleg nem túl elõnyös iylen képeket kiadni, a grafikabuzikat még elijesztik vele😛
bár tényleg nem túl elõnyös iylen képeket kiadni, a grafikabuzikat még elijesztik vele😛
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Megnéztem a jobb fölsõ képet, és sokkot kaptam.
a grafja tényleg szörnyû...a lézerostor meg egyenesen pocsék!😄
Hát grafikája tényleg gyenge a játéknak :/ De egyébként van valami köze az eredeti star wars-hoz, történetéhez? 😄
ja mielõtt félreértés lenne. Egy más világ van a filmbe, és valami különleges kristályt írt, ami csak egy helyen található meg, egy bojgón. Tehát nem hiszem hogy létezik! 😄 Csak valami logika van benne :|
??? lézerostor? :o
Még a lézerkard hihetõ, van is egy gyerekkönyv ahol levan írva hogy hogy mûködik. Valami kristály energiával létrehoz egy kis pontot a kard tetején, és a fényt az visszaveri, vagy valami ilyesmi. És így mint egy csõ olyan marad. A hõt meg a kristály azonnal el nyeli ott.
Valahogy így van írva, nem tudom.
Na de az ostor az már teljesképpel lehetetlen :S😄 Még csak logika sincs benne. gumifény <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Még a lézerkard hihetõ, van is egy gyerekkönyv ahol levan írva hogy hogy mûködik. Valami kristály energiával létrehoz egy kis pontot a kard tetején, és a fényt az visszaveri, vagy valami ilyesmi. És így mint egy csõ olyan marad. A hõt meg a kristály azonnal el nyeli ott.
Valahogy így van írva, nem tudom.
Na de az ostor az már teljesképpel lehetetlen :S😄 Még csak logika sincs benne. gumifény <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Az alapjáték nem volt olyan rossz. A graf közelrõl olyan pocsék, távolabbról emészthetõ.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Lézerostor 😄
A játék kinézete amúgy egyenesen pocsék...
A játék kinézete amúgy egyenesen pocsék...
Nem, az ostor. Csak 'lézerbõl' van 😊 <#banplz>#banplz>
A 4. kép az mi akar lenni? Túl hosszúra sikerült a fénykardja és elhajlott véletlen mert rálépett a birodalmi lépegetõ?