2231
NFS : Carbon Garage
-
tzsoltika #2191 Sziasztok! Újrakezdtem a játékot, és először a kihivás sorozattal kezdem, de elakadtam annál, amikor egy Toyota MR2-vel kell drifteljek a kanyonban. 100.000 pontot kellene összegyűjtsek, de 65.000-nél többet nem tudok! Légyszi tanitsatok meg driftelni! Ez az MR2 mindent tud, csak driftelni nem: kanyarokban felborúl, megy mint egy állat, az autó a seggét mindig a falhozcsapja és ki vagyok akadva! Hogy nem tudom megcsinállni azt a szar driftet? Pedig csak ezüst! Mi lesz az aranynál?! Valami trükköket adjatok, ha megkérhetlek....
Köszi mindenkinek aki segit! -
#2190 mikor végigvittem a játékot és amikor a kanyonban is legyőztem a DARIUS-t is akkor "elméletileg" nem kéne kikapnom a kocsiát???(mert nekem nem adta ki) -
davides222 #2189 videokártya -
hypos11 #2188 Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket. Most tettem fel a játékot, és a verdákat nem lehet benne látni. egész kocsi fekete folt. A pályák meg ilyenek rendbe vannak. Tán valamilyen patch, vagy ilyesmi kell hozzá?
Létszi segítsetek. Elöre is köszi! -
#2187 koszi, kepem igaz!! -
Bíró Richárd #2186 nagyon faxa a géped gtr!!!!!!!!!!!!!!!! -
Bíró Richárd #2185 császtok én nem tudtam kiakasztani a game-t de majd megpróbálom újra ha van valakinek hozzá kódja vagy progija vegyen fel msn-re [email protected] -
#2184 ok, akkor eddig ez a legcsunyabb nekem, igaz 5 perc alatt aliitottam ossze ;)) -
#2183 nekem se nagyon tetszik -
Easy Csabesz #2182 nekem akkor tetszene legjobban hogyha raknál rá egy másabb színezést a felnikre és a kasznit szerintem közepes húzásra kellene állítanod. -
Szabi1991 #2181 nekem nemtetszik.. -
#2180 Velemenyt varok......
[IMG] http://kep.kepfeltolto.hu/241/1171804429.jpg[/IMG]
[IMG] http://kep.kepfeltolto.hu/748/1171804463.jpg[/IMG]
-
#2179 Fraps-al -
Szabi1991 #2178 tudtátok hogy lehet betenni a Most Wanted-be autókat ? link
pl. Ferrari 360 , Nissan Skyline GT-R R34 DTM Edition , Maserati MC12 , Lada 2106 , Holden hsv GTO coupe , Buick Roadmaster 1949 , Ferrari Enzo , BMW 850i , Saleen S7 , Hummer H2 stb..
közvetlen link ! -
#2177 ezeket a vidókat h veszitek fel??????? -
#2176 ezt meg ezt gamepaddal követtem el .Haverom ps2vel tolta a carbont és mikor ott nyomtam, sok más játékkal egyetemben,rászoktam a gamepadra. -
#2175 Billentyűvel nem vagyok hajlandó autós gammát játszani.Vagy gamepad vagy kormány -
#2174 sziasztok valaki akinek van 1 kis turelme fel venne msn re es el tudna magyarazni hogy hogyn kell a fraspotot hasznalni hogy carbonbol tudjak kepeket leszedni kosszike msn cim [email protected] -
#2173 én bill a most wantedet nyomtam kormánnyal megúntam ezért bill -
#2172 az a baj bitképet nem lehet feltölteni
-
#2171 ti különben billentyűzettel nyomjátok vagy kormánnyal??? me nekem van mind 2őm XD -
#2170 kössz -
#2169 tess -
#2168 tudna vki adni egy honlapot ahová fel lehet tölteni a képeket mert a kepestar nekem nem jön be
-
#2167 Kis szmáj-lee zavar volt,bocsesz :)
Szal grat a 3ik helyhez relaks -
#2166 Hát oké oké,nem mindenkinek jön be a gépem ,ezt elismerem/aláírom.
De hogy nulla pontot kaptam ,hát hmmm érdekes....itt forumon is volt jópár ember akinek bejött,ezért sem értem.Relaks neked grat a 3ik helyhez #wink]
Remélem majd lesz még valahol megméretettés, kicsit erősebb verdával indulok.
Amúgy sztem ez korosztályfüggő is.Én idősebb vagyok nekem más gép jön be mint egy 18 évesnek vagy fiatalabbnak...
Mi erről a véleményetek? -
#2165 sziasztok bocs hogy nem olvasok vegig 2000 hszt de nem tudja valaki a collections editor disk mire jo a carbonhoz -
#2164 Figyelem!
Tudom hogy inen sokan jeliztek a szépségversenyre ezért beírom hogy vége a szavazásnak és megvannak az eredmények. Katt ide! -
tzsoltika #2163 Nekem bejön a gép -
Toroco #2162 mert a játék képlopója egy szar. a fényerő beállítást sem veszi figyelembe. Használd a frapsot, az tuti képeket csinál -
#2161 a jatek nem kockas de a kep az igen, nem tom mert -
#2160 Ez a jelenlegi karier kocsim, remelem tetszik. Velemenyek is lehetnek...
-
Xedier #2159 nem tudja valaki, hogy melyik oldalon lehet megnézni a képeket, amiket a carbonban csináltam és feltöltöttem? -
#2158 :( -
#2157 Te már nemtudom hol van,nem találom. -
#2156 Probálkozz trainerrel és akkor nem kell írogatni.persze ez attól is fűgg mit akarsz okoskodni a játékban...
-
TheBowman #2155 Hogyan kell beírni a cheat-et??? Nálam sem a folytatásnál sem, a Főmenű-ben nem ad le a 0-val consolt ahová beírhatom. Biztos rém kezdő-zöldfülű kérdés de kérem segítsetek! -
#2154 Ehh...megcsináltam a teherautóval azt a Challange Series-t amikor menekülni kell 5 percig a kopók elől...12 perc jött össze XD (mindig ott termett előttem egy kis köcsög...>:( ) -
#2153 nah kérek egy linket!!!!!!!! :) -
#2152 Ha arra gondolsz,amikor egy fehér kamion megy egy olyan úton,aminek az egyik fele beton ,a másik meg földút,akkor tudom melyikről beszélsz és az tényleg nagyon cudar