NFS : Carbon Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
tavaly novemberben, agytumora volt 😞

Barney Tech
Richard Burns meghalt? 😮
Mikor és hogyan?

Nem kell printscreen, meg més progi, mert ha játékban megnyomod ez F12-t a játék saját képlopoja elmenti a képet a játék könyvtárába. ez már igy volt az undergroundban is. viszont a képek sötétek lesznek. az a legjobb ha letöltes egy fraps os, mert az figyelembe veszi, hogy mennyi brightnesst nyomtál fel a játékban, és videót is tudsz késziteni játék közben.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

az õtlet inenn van
most mentem elõszõr az nfsc ben imprenzával hegyidriftet, és 800.000 pontot hoztam õssze egy csuszásból 😊

DjCooll
amugy jó lett

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
pff én ezt két versenyel ezzelõtt nyertem meg de még midnig nem vettem meg😊

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Subaru Richard Burns emlékére..

vagy fraps-el

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

Demian86
Nyomsz egy print screen-t és utána valamelyik képkezelõ progiban beilleszted (Photo Shop, Paint, InfranWiew, akármi)

Szasztok! az lenne a kerdesem hogy lehet kepet csinalni a kocsimrol mert nekem azt irja ki hogy csatlakozzak valami EA nationshoz.

HELP PLEASE!!

svédcsepp
Elvoltam vele,mint befött az tény<#hehe>
Nem rosz a callardo,igaz nem is egy iszonytató rally upgrade van rajta,de azért faszentos<#wink>
Viszont én a helyedben azt a csikot feljebb tolnám,ill .a dölésszõgén váloztatnék ,de ez csak magánvélemény
<#wave>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

csabush

Demian86
LOL srácok, nagyon LOL!
NFS Carbon namegenerating RLZ!<#nyes><#taps><#eljen>

Szteek milyen?

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

svédcsepp
"1xû" Úgye az alapszin vagy fehér vagy fekete kell,hogy legyen mert...mert<#vigyor3>
Én a betûket úgy csináltam ,hogy megkerestem egy olyan gyártót ,aminek az elsõ betûje az ,ami nekem kell ,aztán a feleslegre rátoltam egy fekete formát,hogy a többi ne látszodjon
Ezt természetrajz minden betû után/között meg kell csinálni,de épp hogy sikerült mert még akartam kicsit szépiteni a kocsin,de már nem engedett több réteget feltenni.<#idiota>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Meg javítok is még rajta valamikor csak már fáradt vok mek aludni csõsztök jó tuningolást 😊

NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ

Halálos Iramban Tokyoi Hajsza! Sajnos sok matrica nincsen! 😞 😊 de sztem naon jó lett! 😊

Holnap én is hozom a tuning király kocsikat 😄

Svédcsepp retek jó hol tudom igy megcsinálni? 😄

Danman
Nagyon nem akar ez összejönni...:

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
Na akkor így:

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Danman
LoL meddig szenvedtél vele?😛 Én most ezt alkottam:

<#nyes><#eplus2><#idiota>

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

svédcsepp
[/url][/img]
[/url][/img]
<#hehe>

svédcsepp
köszi. <#wink>
A szám cimét nem tudom,mivel nekem is csak így van meg :Rave Mission VII (Disk2, Track10)
<#idiota>

svédcsepp
Segond,csúnya is lenne ,ha mind1ik tetszene <#smile><#wink>

DunczyMaster
Állat a szám ami a videó alatt megy... szépek a szekerek is... <#circling>

SNAKE01
az elsõ shelby,az alfa Brera,a ford mustang meg az slr nem rossz de a többi nagyon nem tecc!:|

svédcsepp
Na én meg összegyúrtam egy kis videot az eddigi vasaimról<#zavart1>
Van benne fan böfen hiba,de most fakkomnak sincs kedve kijavítani..<#idiota>
svédcsepp istállója 😊

meg tudom csinálni jobbra csak már alapból volt az autón vagy 6 réteg és azokat nem akartam kitörölni, pedig akkor rendesen meg tudtam volna, de majd MA

svédcsepp
Azért elsõ nekifútásra nem lett annyira gáz sztem.Ezt nekem is ki kell probálnom<#hehe>

sajnos nem tudtam olyanra megcsinálni amilyenre akartam mert már nem tudtam több réteget rárakni úgyhogy majd egy másikon megcsinálom rendesen

csak nem számolom meg hogy hány matrice van 😄

Bubsy
a felni nincs ennyire beesve, nem kell a lámpa mellé az autozone matrica, és a motorháztatõn több matrica van, és kissebek. amúgy jó lett.

Comment nélkül...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

svédcsepp
törölt hozzászólás

svédcsepp
ÁHÁ<#vigyor>

trainer segítségével 😄

svédcsepp
Edi,hogy turkáltad elõ azt az mr2-t?<#confused>

ez nem jó naon butított!

svédcsepp
<#szomoru2>

báttyó02
<#vomit>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

svédcsepp
törölt hozzászólás

svédcsepp
Jó lett ez a rák <#idiota>

Tigristank
Jó lett, nekem tetszik. <#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Az a Königsegg vagy mi a rák 😄

NA ezt a Subarut most csináltam, a végére már magamnak nemtetszett nagyon😊, vélemény😊?

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Javítva a 2 kép!
Toyota

Toyota Mr 2 Durva 😄

svédcsepp
Vagy így vagy úgy ,de ez odabaszott<#nyes><#nyes>