2231
NFS : Carbon Garage
  • Dudu Tekh
    itt a kocsim, csak igy tudtam feltenni, tobbet kell magyarazni ahoz hogy jobb minosegben feltegyem, sajnos jobban nem tom feltenni
  • svédcsepp
    thx
    Bár most látom,hogy a "roszabb" verziót tettem be javítva,mert az első pajesz fekete ,ami meg akadt, az szürke volt.
  • kuci06
    nekem tetszik
  • svédcsepp
    Lomtár powa'

• svédcsepp
    Igazad van,de már nemtudom.Letöröltem a nyersanyagot
  • RelakS
    Vedd ki az utolsó képkockát, mert idegesítő, hogy folyton megakad (meg kisebb is lesz)
  • Dudu Tekh
    kosz, midjart kiprobalom
  • svédcsepp
    Beszaladtam a műhelybe és fújtam 1 réteget.

• svédcsepp
    Lementem frapsal a játékból-kilépek-irfanview nevű képnézegetővel megnyitom-lecsökkentem a méretét 1024×768ról 800×600ra ill. 640×480ra,ezután elmentem.Ezáltal jobb lesz a minősegge
  • Dudu Tekh
    magyarazzatok el aprolekosan azt hogy mivel, hogyan surititek ossze a kepet ugy hogy nagyon jo minoseggel beteszitek ide???
    koszonom!!!
  • Demian86
    még csak most vettem észre
  • RelakS
    Mindegyiken Lambo van
  • svédcsepp
    Én is elkezdtem nyomni ezt a kamionos ámokfutást,de amikor mentem 160al és jött egy rendőrkocsi és pit manőverrel simán lazán kilökött,akkor igen elment a kedvem az egésztől...
  • svédcsepp
  • Demian86
    Igen, ez engem is zavart. A fizikáját abszolút de úgy ahogy van elbas*ták ennek a verdának, de nem akartam már a "poénkodásom" elrontani még ezzel, hogy lefikázom, hogy milyen szar lett a fizika. Qrvára felidegesített ám!
  • svédcsepp
    Sztem válaszd a lambót
  • svédcsepp
    Jaja kurva bosszantó és nevetséges,meg az is ,hogy 12 sec alatt szalad 200al.Meg 5-6 métereseket repked,nah persze bakker egy több tonnás teher autó

• RelakS
    Ja, és a nitrós dömpit egy rühes zsaru is képes eltolni úgy, hogy felkeni a falra :S
  • Demian86
    Üdv srácok.
    Hosszas hallgatás után, ismét visszatértem. És hoztam nektek pár képet az új verdámról.
    Egyszerűen megállíthatatlanok vagyunk.

Én és a nitrós dömperem!

Tádááám!

• RelakS
    Na, vajon melyikkel kéne neveznem? :)
  • svédcsepp
    Ez elég sok embernél probléma.Megoldást nemtudom,esetleg trainer.Amúgy ezeket a kocsikat ,ha máshol nem is,de a gyorsmecsnél ki lehet választani,mint bonus kocsikat asszem.
  • RelakS
    Nem így értettem XD
  • Firwolf
    Üdv mindenkinek, nem tudjátok hogy miért van az, hogy kijátszottam a karrier módot 100% osan, kiírta hogy elérhetővé vált az Audi La mans Quatro ( nem biztos h így van a neve :D ) de mégse tudom se megvenni se semmit, és meg se jeleníti az autók között az Autóim menüben. Tud valaki segíteni?
  • svédcsepp
    kondenzcsík GTR

• Web mester
    A www.infolap.gportal.hu -n autó szépségverseny van!Jelentkezzetek!
  • svédcsepp
    Milyen volt a buli? -jó..
    Bővebben? -nem jó...
  • RelakS
    Jó :)
  • svédcsepp
    Művészkedtem 1 kicsit...
  • Beni521
    sima csima verzióval h lehet tuningolni bónusz kocsikat?
  • Beni521
    ez TECCIK!!!!
  • mike0013
    vedd meg a játékot EREDETIBE, patcheld és játsz
  • martinho040150
    hy!!hogyan kell multizni ???regisztráltam,csináltam fiók nevet meg minden!!!!!!!!!akárhányszor multizni akarok mindig kirrja hogy próbálkozz később!!!!!!!
  • svédcsepp
    Pofás a fizukicsid,csak a tetőcsikok nem jönnek nekem annyira
  • Danman
    Nem rossz

• svédcsepp
  • Randelz
    Ez olyan 2F2F-ban lévő mint a csajnak van olyasmi styl
  • svédcsepp
    Hátha csajok is nézik a forumot.Bevágódásképp gyártottam egy barby corvettet

• svédcsepp
    Porsche papucs

• RelakS
    Köszi :)
    (először nem értettem, mit keres itt "Józsibá", de aztán rájöttem :D)

Megpróbáltam kikeverni a Lamborghini egyensárgáját, így sikerült :)
  • kuci06
    new K.I.T.T

350Z