12
-
Cruzifix #12 Az én adataimat nyugodtam bogarászhatja az FBI. Hívják Dale Coopert, vagy Fox Muldert... hátha tényleg igaza van apámnak és az UFO-k hagytak itt :P
Amúgymeg kurvára fölösleges ezen az amerikai témán pörögni. A saját országukban olyan törvényt hoznak, amilyet akarnak. Az unió is. Ha ezek nincsenek összhangban, hát istenem. Nem fogják kitiltani az eu utasokat, főleg nem azokat, akik vízummal érkeztek. -
Troppauer #11 A faszom se akar oda menni, meg europabol sem lattam semmit szinte..... -
scnad #10 Kíváncsi lennék mit szólna egy átlag amerikai, mikor magyarországra való utazásához vízum+ujjlenyomat kéne, ezen kívül a nevezetességek megtekintése előtt fehérneműre levetkőztetve átvizsgálnák ( pl. : USA : szabadság szobor ). Másnap már hadban állnánk . -
wanek #9 A brazilok pl. megtették :) -
szgege #8 Az a baj hogy senkinek sincs annyi bátorsága,hogy akkor az amcsikkal szemben is ugyanezt a bánás módot kéne tenni. Amikor anno ez amcsi főmajom itt volt csak úgy mellékesen(persze úgy óvatosan,jól segget nyalva) megkérdezték nem kéne már ezeket a megszorításokat csökkenteni,akkor ellenkezet. Fel kéne lépni ellenük kissé keményebben,akkor az ők adatait is gyűjteni kéne,úgyis annyi hulladék ember van ott teljesen jogos lenne. -
#7 Akkor mostmár mi is potenciális terroristáknak számítunk!? -
Inquisitor #6 Jó ötelt. És/vagy úgyanilyen adatkiadásra köteleznék az amcsikat ... persze törvénytelen, de hát ez van. -
irkab1rka #5 egyszerű, kapsz egy papirt, hgoy hozzájárulsz az adataid közléséhez és kész. -
IstvánTM #4 Ne repüljünk, csak hajózzunk :D -
#3 Ezzel csak annyi a gáz, hogy annyira sajnos már nem meghatározó. Töredékét termeljük USA-nak vagy Kínának. Viszont politikailag igenis fontosak vagyunk, tehát abban egyetértek veled, hogy nem nekünk kéne állandóan kullogni vki után, hanem megmondani másoknak hogyan kullogjanak utánunk. -
Jozsó #2 Nekem ez a harmadik tetszene a legjobban "törlik az összes amerikai városba érkező légijáratukat".
Esetleg érdemes lenne megfontolni, ha az EU-ra nem csak valami bohóckodásra, hanem mint komoly szervezetre tekintünk, hogy vezessék be a vízumkényszert az összes amerikai számára, amég nincs az egész EU-ra azonos elbírálás.
El kellene jutnia az EU-nak arra a szintre, hogy úgy tekintsen magára, mint a világgazdaság egyik meghatározó szereplőjére, ne pedig úgy, mint az USA lábtörlőjére. -
wanek #1 Vajon azt miért nem írják elő, hogy playmate lányoknak kell spermamintát venni a férfi utasoktól egy hétig naponta 3-szor, csupán a tévedés kizárása végett?
Amíg ilyesmi nem lesz, addig én nem utazom abba a redvás tetü helyre.