382
A CoD Finest Hour készítőinek új játéka
-
#22 Jónak tűnik, amolyan freedom fighteres gém. csak kicsit fura, h munkás léttére könnyen elbánik a fegyverekkel... mondjuk akkoriban kötelező volt a katonaság XD de akkor is, furcsa ez... még ff-nél türhető volt.
Ennek a gémnek min. olyan sikert jósolok mint az Übersoldiernek. -
#21 Új Trailer! -
#20 Mozgóképben:
:D -
#19 Sajnos csak tavaszkor jelenik meg:(
Nagyonn FF hangulatra hajazna, ha nem a németekkel lennünk -
#18 Mikor jelenik meg? Gondolom az éven már nem lesz belőle semmi. -
#17 Jók a képek, főleg azok, amin a Chrysler Tower teteje a többi ház közé omlott:) -
#16 32 új kép -
#15 remélem nagyon jó játék lesz -
#14 Videó -
#13 "A Codemasters idén egy igen érdekes FPS játékkal is megörvendeztet majd minket, amiben a német haderő nem szenvedett vereséget 1945-ben, mi több, már Amerika ellen vonulnak. A Turning Point: Fall Of Liberty érdekes koncepción alapul, de az igazi érdekesség a zenei alapanyagban lesz, azt ugyanis Lost televíziós sorozat zeneszerzője Michael Giacchino készíti majd a programhoz."
playware.hu -
#12 Gamestar cikk -
#11 Egy kicsit eltúlozták a Blur-t, de jobb esetben majd ki lehet kapcsolni.
-
#10 Néhány újabb kép:
-
#9 "A Kynogon és a Spark Unlimited ma bejelentette, hogy a Fall of Liberty nevezetű játékhoz a Kynogon közepes erősségű mesterséges intelligenciai megoldását fogják használni. A Call of Duty: Finest Hour-ról ismert fejlesztőknek hála sokkal emberibbek lesznek ellenfeleink, akik az alternatív második világháborús szálnak köszönhetően sem fogják egy-kettőre feladni pozíciójukat."
Gamepress.hu -
#8 Nem bírnák elviselni... sztem ez olyan "nekem lehet neked nem" flash -
#7 Egyszer nem lehetne olyat, hogy mondjuk USA-t aratjuk egy ukrán vagy szerb kommandóssal?? -
#6 2007 vége -
#5 olyasmi mint a Freedom Fighters, csak itt nem az oroszok a főellenség, hanem a németek. -
#4 Ja bocs rossz linket másoltam be. -
#3 előző nagyobban
uhhh -
#2 Szerintem egész jónak ígérkezik, csak az a gond hogy már megint egy amerikaival kell megmentetni a világot.
Kép. -
#1 "A Codemasters ma jelentette be együttműködését a Spark Unlimited nevezetű fejlesztőcéggel, aki mellesleg a Call of Duty: Finest Hour-t fejlesztette. Mostani játékuk, a Fall of Liberty sem tér el témában, hiszen kissé alternatív vonalon ugyan, de továbbra is a második világháborúnál marad. S emellett igazi nextgen alkotás lesz, hiszen X360-ra, PS3-ra és PC-re fog megjelenni.
A játék FPS műfajának köszönhetően varázslatos grafikával, s realisztikusággal fog minket várni - ezt vehetjük akár történelmi szálon. A játék háttere egészen alternatív, de éppen ebben lesz az izgalom: 1931-ben Winston Churchill az 5. sugárúton New Yorkban végzetes balesetet szenved - valóságban túlélte - és ennek nyomán megszakad a népek közötti együttműködés. De valójában ez baleset volt? Nem, ez gyilkosság! S a játékban soha nem történt meg a normandiai partraszállás, sőt 1945-ben már Anglia és Európa teljesen a náci uralom alatt áll. A sok évi hatalom után 1951. dec. 7-én váratlanul megtámadják Amerikát , s invázióba kezdenek New York-nál. Természetesen ennél a hadműveletnél már sorra került volna az atombomba, pontosan Manhattan ellen. S itt jövünk mi a képbe!
A játék 2007 év végére várható a már fent említett platformokon!"
Gamepress.hu