20
-
pemga #20 Ez egy promo anyag. Így reklámozzák azokat az online zeneboltokat, amikből nekik bevételük van. Az orosz allofmp3 például nincs benne. -
strogg #19 Azóta nem járom moziba sem, amióta ezekl a kisfilmek mennek. Ugyanis baromira lehangol. Moziba meg nem lehangolódni megy az ember, hanem éppen felvidulni. -
#18 Messziről nem érdekel többé a jogvédők fröcsögése, ugyanis eldöntöttem, hogy mától csak legálisan letölthető mp3-makat és ogg-ket fogok hallgatni (persze nem válogatás nélkül), és nem érdekel sem a kiadók, sem a megélhetési zenészek siránkozása. Nem veszek se CD-t, se DVD-t. Éljenek a netes rádiók, az élő koncertek, és a hobbizenészek, a jogvédők meg a kiadók fulladjanak meg. -
irkab1rka #17 Megtorlás.
Tetszik ez a szó. Főleg ha a RIAA használja.
Én meg a fegyveres ellenállásban hiszek basszameg. .) -
#16 "Ha valaki ingyen kínál valamit, kezdj gyanakodni."
Hé, ezek a RIAA -sok ingyen feltettek egy videót a netre! Nagggyon gyanús! -
#15 "Én letöltöttem egy mp3-mat eminem-tű és ahogy leért a file meghaltam! . . . DE már abbahagytam, azóta jobban vagyok! Anyámék is örülnek, mer tiszta vok már három hónapja!" LOÁL! -
aki kérdez #14 De árulnak. -
#13 Béla bá, arra már van egy jó kis anyagom, bár az elvakult kormánypártiakat az legalább annyira nem hatja meg mint engem a RIAA bármilyen akciója. Én még akkor sem veszek boltban (másolásvédett) CD-t, ha ők fizetnek érte, mert nem tudom úgy használni ahogy én akarom. MP3-at nem árusítanak sehol, pedig az én igényeimnek (hallgatás telefonon, pc-n és cd-re írva a kocsiban) az felelne meg legjobban. -
Béla bácsi #12 Hehehehe, puszilom a videójukat. Én pl a parlamentben mutogatnék videókat hogy ugyan nézzék már az ország érdekeit. -
pemga #11 Nem, mégsem van benne sokkal szomorúbb mondat is: Ha valaki ingyen kínál valamit, kezdj gyanakodni. Szerintem ennél szomorúbbat és kiábrándítóbbat nem is lehet mondani a mai világról. Rugdossuk meg kicsit a szoc. munkásokat, menhelyeket is, alapítványokat, ne csak a linuxosokat; bárkit aki lelkesedésből, meggyőződésből, vagy más okból csinál valamit, ami jó... -
pemga #10 Hmm, ez a cikk elég lite-osan fogalmaz a videohoz képest. Ott simán tutira vették, hogy ha ingyen töltesz le akkor lopsz. Pofám leszakad, nesze neked CC meg public domain... A kedvenc mondatom a videóból: "I've stopped downloading, because it has messed up my hard drive". -
#9 ez hivatalos?:) -
avman #8 you can click, but can't hide -
#7 Az egészben az a legszomorúbb, hogy az ilyen akciókat az antijus matricákból, és megvásárolt cd-k bevételéből finanszírozzák, ahelyett, hogy ezt a pénzt a zenekaroknak és más előadóknak adnák, hiszen a vásárló a cd megvásárlásával egyértelműen nem a kiadókat akarja támogatni, hanem az előadókat. -
#6 "a megtorlás lehetőségére"
Így is kell; mindenkit felkoncolni, halomra lőni, eltörölni a föld színéről. Aztán kirúgni a sok RIAA-s népművészeti edényt, mivel azután nem lesz melójuk, ja meg a zene kiadókat, mert nem lesz aki meghallgassa, megvegye a sok hulladék zenéjüket. Igen ez kell, vesszen a sok letöltő a világot fenyegető mp3 TERRORISTA, pfújj. -
Jonah #5 Hallottátok, eddig legalább 350 egytem. Feltételezem, a RIAA szagemberei sem fognak ingyé házhozmenni...
-
#4 Hmmmm. Megnéztem a videót. Ennek ki a fene fog bedőlni?? Azt hiszem, megyek és letöltök pár számot. Torrent rulez -
scooterbr #3 nagy sikere lesz az egyetemeken -
nedudu #2 Nekem is kell, felvilágosult akarok lenni -
Feriboy #1 lehet én is csinálok egy oktatóvideót, amiben bemutatom a mondjuk a bittorrent meg az emule használatát és elküldöm a RIAA-nak hadd tépjék a hajukat :D:D