RIAA: oktató videó a letöltésekről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy promo anyag. Így reklámozzák azokat az online zeneboltokat, amikbõl nekik bevételük van. Az orosz allofmp3 például nincs benne.
Azóta nem járom moziba sem, amióta ezekl a kisfilmek mennek. Ugyanis baromira lehangol. Moziba meg nem lehangolódni megy az ember, hanem éppen felvidulni.
Messzirõl nem érdekel többé a jogvédõk fröcsögése, ugyanis eldöntöttem, hogy mától csak legálisan letölthetõ mp3-makat és ogg-ket fogok hallgatni (persze nem válogatás nélkül), és nem érdekel sem a kiadók, sem a megélhetési zenészek siránkozása. Nem veszek se CD-t, se DVD-t. Éljenek a netes rádiók, az élõ koncertek, és a hobbizenészek, a jogvédõk meg a kiadók fulladjanak meg.
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
Megtorlás.
Tetszik ez a szó. Fõleg ha a RIAA használja.
Én meg a fegyveres ellenállásban hiszek basszameg. .)
Tetszik ez a szó. Fõleg ha a RIAA használja.
Én meg a fegyveres ellenállásban hiszek basszameg. .)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
"Ha valaki ingyen kínál valamit, kezdj gyanakodni."
Hé, ezek a RIAA -sok ingyen feltettek egy videót a netre! Nagggyon gyanús!
Hé, ezek a RIAA -sok ingyen feltettek egy videót a netre! Nagggyon gyanús!
"Én letöltöttem egy mp3-mat eminem-tû és ahogy leért a file meghaltam! . . . DE már abbahagytam, azóta jobban vagyok! Anyámék is örülnek, mer tiszta vok már három hónapja!" LOÁL!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De árulnak.
Béla bá, arra már van egy jó kis anyagom, bár az elvakult kormánypártiakat az legalább annyira nem hatja meg mint engem a RIAA bármilyen akciója. Én még akkor sem veszek boltban (másolásvédett) CD-t, ha õk fizetnek érte, mert nem tudom úgy használni ahogy én akarom. MP3-at nem árusítanak sehol, pedig az én igényeimnek (hallgatás telefonon, pc-n és cd-re írva a kocsiban) az felelne meg legjobban.
Hehehehe, puszilom a videójukat. Én pl a parlamentben mutogatnék videókat hogy ugyan nézzék már az ország érdekeit.
Nem, mégsem van benne sokkal szomorúbb mondat is: Ha valaki ingyen kínál valamit, kezdj gyanakodni. Szerintem ennél szomorúbbat és kiábrándítóbbat nem is lehet mondani a mai világról. Rugdossuk meg kicsit a szoc. munkásokat, menhelyeket is, alapítványokat, ne csak a linuxosokat; bárkit aki lelkesedésbõl, meggyõzõdésbõl, vagy más okból csinál valamit, ami jó...
Hmm, ez a cikk elég lite-osan fogalmaz a videohoz képest. Ott simán tutira vették, hogy ha ingyen töltesz le akkor lopsz. Pofám leszakad, nesze neked CC meg public domain... A kedvenc mondatom a videóból: "I've stopped downloading, because it has messed up my hard drive".
Az egészben az a legszomorúbb, hogy az ilyen akciókat az antijus matricákból, és megvásárolt cd-k bevételébõl finanszírozzák, ahelyett, hogy ezt a pénzt a zenekaroknak és más elõadóknak adnák, hiszen a vásárló a cd megvásárlásával egyértelmûen nem a kiadókat akarja támogatni, hanem az elõadókat.
"a megtorlás lehetõségére"
Így is kell; mindenkit felkoncolni, halomra lõni, eltörölni a föld színérõl. Aztán kirúgni a sok RIAA-s népmûvészeti edényt, mivel azután nem lesz melójuk, ja meg a zene kiadókat, mert nem lesz aki meghallgassa, megvegye a sok hulladék zenéjüket. Igen ez kell, vesszen a sok letöltõ a világot fenyegetõ mp3 TERRORISTA, pfújj.
Így is kell; mindenkit felkoncolni, halomra lõni, eltörölni a föld színérõl. Aztán kirúgni a sok RIAA-s népmûvészeti edényt, mivel azután nem lesz melójuk, ja meg a zene kiadókat, mert nem lesz aki meghallgassa, megvegye a sok hulladék zenéjüket. Igen ez kell, vesszen a sok letöltõ a világot fenyegetõ mp3 TERRORISTA, pfújj.
Hallottátok, eddig legalább 350 egytem. Feltételezem, a RIAA szagemberei sem fognak ingyé házhozmenni...
Hmmmm. Megnéztem a videót. Ennek ki a fene fog bedõlni?? Azt hiszem, megyek és letöltök pár számot. Torrent rulez<#eplus2>#eplus2>
Smoking IS allowed.
nagy sikere lesz az egyetemeken<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Nekem is kell, felvilágosult akarok lenni<#mf2>#mf2>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
lehet én is csinálok egy oktatóvideót, amiben bemutatom a mondjuk a bittorrent meg az emule használatát és elküldöm a RIAA-nak hadd tépjék a hajukat 😄😄
http://www.raphirek.hu