West Ham United
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
REAL MADRID
London, október 11., 17.55 A gazdasági válság nyomán tönkrement izlandi tulajdonos megválik a klubtól.
A világban tapasztalható gazdasági válság a futballba is kezd begyûrûzni. Ennek elsõ jele lehet az, hogy a West Ham izlandi tulajdonosa, Bjorgolfur Gudmundsson úgy döntött, hogy eladja a "Kalapácsos" egyletet. Gudmundsson az izlandi Landsbanki elnöke volt, ám a válság hatására a társaság bedõlt, amivel úgy 230 millió fontot bukott a tulaj.
A WHU eladásával azonban ráncba szedhetné saját anyagi helyzetét. Gudmundsson nagyon reméli, hogy lesz olyan érdeklõdõ, aki hajlandó lesz készpénzben kifizetni a csapatot.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Kepa elsõ meccsén goltlõ :|
zöld erdõben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}
I’m Forever Blowing Bubbles...
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Akkor marad Dárdai,Gera és Torgelle,értük kitudják pengetni a gempát :)
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Sztem Di Canionak megkellett volna hosszabbítani a szerzõdését,anno.
Ide nem Tevez kell.
Stam(ajax),Pirlo(AC.M),Gudjonsen(Barca),Pires(Villareál)..nah ez a 4 játékos már színt hozna a csapatba.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Hajrá Hammers/Buzi Millvall
45' <0 - 1>0 - 1> A. Caracciolo
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
REAL MADRID
WEST HAM (5-3-2): Carroll; Mears, Ferdinand, Gabbidon, Konchesky, Mullins; Bowyer, Reo-Coker, Benayoun; Harewood, Zamora.
Vezetõedzõ: Pardew.
PALERMO (4-3-2-1): Fontana; Cassani, Zaccardo, Barzagli, Pisano; Diana, Simplicio, Parravicini; Di Michele, Bresciano; Caracciolo.
Vezetõedzõ: Guidolin.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Lemaradtam a meccsrõl!
DE akkor nem igaz, hogy minden meccsen kezdõnek kell lennie Teveznek meg Mascheranonak:D Ez jó
Divatcsapatok OLÉ!
maradt az 1-1 :(
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Másodszor: nem, nem vok az, csak fullra utálom, mikor a topik nyitókat egyes sg fórumozók totál feleslegesen lecseszik...ez igaz az új regekre. Velük is hogy bánnak már egyesek:P.
Harmadszor: a topik azért halt ki, mert talán Magyarországon annyira nem népszerû a West Ham, mint a MU, vagy Chelsea. Ha meg igen, akkor kutatni kell drukkerek után és mindjárt beindul az élet.
gabber_saviola: jó a Palermo-s topikod<#eljen>#eljen>. Nemrég néztem meg.
utóirat: #55 = talán azért nem néz ide olyan sûrûn, mert vagy melózik, vagy az iskola. Majd néha ide ír.
Divatguszti <#sir>#sir> lettem. majd újjáéled mikor elkezd jóljátszani a csapat.
És akkor legalább ne egy igazi divatguszti nyissa:D
Divatcsapatok OLÉ!
:DDD neked szíved az a csapat... még jó hogy megy
akkor kell topikot nyitni ha tényleg érdekli a téma és foglalkozik vele...
meg ha csak 1 embert érdekel akkor abból úgy se lesz semmi...
:P