West Ham United

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

//www.youtube.com/embed/fU1n1m54L64
Vicc ez a csapat.
Effe88
felélesztjük a topikokat:P:D:D:D:D

mi van veled?:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
kiestetek!!!

Nahh majd vmi arab sejk

REAL MADRID

John Cena
Eladó a West Ham
London, október 11., 17.55 A gazdasági válság nyomán tönkrement izlandi tulajdonos megválik a klubtól.

A világban tapasztalható gazdasági válság a futballba is kezd begyûrûzni. Ennek elsõ jele lehet az, hogy a West Ham izlandi tulajdonosa, Bjorgolfur Gudmundsson úgy döntött, hogy eladja a "Kalapácsos" egyletet. Gudmundsson az izlandi Landsbanki elnöke volt, ám a válság hatására a társaság bedõlt, amivel úgy 230 millió fontot bukott a tulaj.
A WHU eladásával azonban ráncba szedhetné saját anyagi helyzetét. Gudmundsson nagyon reméli, hogy lesz olyan érdeklõdõ, aki hajlandó lesz készpénzben kifizetni a csapatot.

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Pisti1026
Aston Villa-West Ham 1-0

I’m Forever Blowing Bubbles...

hókulláré
wow

Kepa elsõ meccsén goltlõ :|

zöld erdõben jártam minnesotát láttam ki fognak kapni szabad-e draftolni :}

vmvr
mennyé nézzed a meccset:)

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Pisti1026
Kár, hogy így be van szarva topic, fel kéne lendíteni.

I’m Forever Blowing Bubbles...

Pisti1026
Reading-west Ham 6-0 <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#duhos2>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Winz
Ha a premierliga legkeményebb csapata trófeát elakarják hódítani a Blackburntõl(tavaj asszam azok voltak 8676279387 kiállítással)akkor vegyék meg torgellét,az minden 3. meccsen kiállíttatja magát <#ravasz1>

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Ja, akkor nem szóltam. Egyébként a három magyarért valóban kitudják pengetni, de kell-e nekik, meg megéri?<#wink>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nuno88
hát jah értük ki :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Winz
Csak aszontam az õk játéka segítene kilábalni ebbõl a xarból,Pires és Gudjohnsen megfizethetõ lenne,Pirlo nem igen,Stam meg asszem levezetni ment az Ajaxhoz pedig rvajó védõ.
Akkor marad Dárdai,Gera és Torgelle,értük kitudják pengetni a gempát :)

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Nuno88
Pirlo :D

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Persze és ezért kifizet? Nemvok West Ham druker, de szimpatizálok a csapattal... viszont ezek a játékosok profik és nagy lóvét adnak nekik, tehát a West Hamnek felkéne kötni a gatyát, ha õket akarná megszerezni.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Winz
Szép gyõzelem volt!<#worship>
Sztem Di Canionak megkellett volna hosszabbítani a szerzõdését,anno.
Ide nem Tevez kell.
Stam(ajax),Pirlo(AC.M),Gudjonsen(Barca),Pires(Villareál)..nah ez a 4 játékos már színt hozna a csapatba.

Pisti1026
Megvertük az Arsenalt!!!!

Pisti1026
Na a hétvégén végre n
yertünk!

Pisti1026
Már megint kikptunk!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Pisti1026
Ma meccs a Reading ellen!

gabber_saviola
FT Palermo 3 - 0 West Ham U.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Hm...és,ha ismeri valaki,Akkor bebuktál<#hehe>

Pisti1026
Csa azért írtam be az oldalam mert az eggyetlen mûködõ magyar West Hames oldal, amit még lehet nem ismertek, és gondoltam beírom a topicba!( www.g-portal.hu/whufc)
Hajrá Hammers/Buzi Millvall

Nuno88
FT West Ham U. <0 - 1> Palermo
45' <0 - 1> A. Caracciolo
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

hámáilyenisvan O_o

REAL MADRID

gabber_saviola
nah mivel látom, hogy nem annyira naprakész a topik, szal mára itt a két kezdõ:

WEST HAM (5-3-2): Carroll; Mears, Ferdinand, Gabbidon, Konchesky, Mullins; Bowyer, Reo-Coker, Benayoun; Harewood, Zamora.
Vezetõedzõ: Pardew.

PALERMO (4-3-2-1): Fontana; Cassani, Zaccardo, Barzagli, Pisano; Diana, Simplicio, Parravicini; Di Michele, Bresciano; Caracciolo.
Vezetõedzõ: Guidolin.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
helló, nem kell a reklám

Pisti1026
Hello nézzétek meg a West Ham Unitedes honlapomat! www.g-portal.hu/whufc

Szabi 22
Nincs mit! Dehogy igaz!

olympus
thx a képeket:D
Lemaradtam a meccsrõl!
DE akkor nem igaz, hogy minden meccsen kezdõnek kell lennie Teveznek meg Mascheranonak:D Ez jó

Divatcsapatok OLÉ!

Szabi 22

Szabi 22

Vége!

maradt az 1-1 :(

Szabi 22
Hát ezt elhiszem

mondták hogy mind a 2 Argentín könnyített edzéseket végzett, gondolom át kell szoktatni õket erre a környezetre, hidd el kezdõ lesz mind a 2 játékos :)

Szabi 22
Tevez nem kezdett érdekes

Hajrá-Hajrá :DDDD

zsíííííír vszeg nemsoká beáll TEVEZ

1:1 van már Zamora góljával, de bejöhetne már a kedvenc csatárom :P

báttyó02
félidõbe vezet a aston villa 0:1re

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Elõször is: ügyvédje há nélkül:P

Másodszor: nem, nem vok az, csak fullra utálom, mikor a topik nyitókat egyes sg fórumozók totál feleslegesen lecseszik...ez igaz az új regekre. Velük is hogy bánnak már egyesek:P.

Harmadszor: a topik azért halt ki, mert talán Magyarországon annyira nem népszerû a West Ham, mint a MU, vagy Chelsea. Ha meg igen, akkor kutatni kell drukkerek után és mindjárt beindul az élet.

gabber_saviola: jó a Palermo-s topikod<#eljen>. Nemrég néztem meg.

utóirat: #55 = talán azért nem néz ide olyan sûrûn, mert vagy melózik, vagy az iskola. Majd néha ide ír.

olympus
Persze, hogy kihalt:D
Divatguszti <#sir> lettem. majd újjáéled mikor elkezd jóljátszani a csapat.
És akkor legalább ne egy igazi divatguszti nyissa:D

Divatcsapatok OLÉ!

"akkor kell topikot nyitni ha tényleg érdekli a téma és foglalkozik vele..."

:DDD neked szíved az a csapat... még jó hogy megy

gabber_saviola
Palermo topkot is egyedül nyitottam és nézd meg :P

mit vártál?

akkor kell topikot nyitni ha tényleg érdekli a téma és foglalkozik vele...

meg ha csak 1 embert érdekel akkor abból úgy se lesz semmi...

:P

gabber_saviola
ki is halt a topik

Fyrex
jön lát és mindent megváltoztatna :) az ilyet imádom :)))

Avanti Crociati!

Oldal 1 / 3Következő →