Kemény zsaruk - Brutalitás felső fokon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
Frissült az oldal szinte mindenben!
Elkészült a fórum is!
Gyertek regisztráljatok oda is!
http://kemenyzsaruk.extra.hu/forum/index.php
Frissült az oldal szinte mindenben!
Elkészült a fórum is!
Gyertek regisztráljatok oda is!
http://kemenyzsaruk.extra.hu/forum/index.php
Üdv...
Nem nagy az élet itt, ezen a fórumon, de hátha betéved ide is "valaki"... 😊))
Felkerült az oldalra (www.kemenyzsaruk.extra.hu) az elsõ három évad szinkronos linkjei...
Nem nagy az élet itt, ezen a fórumon, de hátha betéved ide is "valaki"... 😊))
Felkerült az oldalra (www.kemenyzsaruk.extra.hu) az elsõ három évad szinkronos linkjei...
Üdv!
Felkerült az oldalra az összes eddigi résznek a leírása, és az elõzetese!!!
Ha találtok valami hibát esetleg jelezzétek! Köszi
Felkerült az oldalra az összes eddigi résznek a leírása, és az elõzetese!!!
Ha találtok valami hibát esetleg jelezzétek! Köszi
hajrá, kell a népszerûsítés, egy jó sorozat a 100 szenny között!
Sziasztok!
Felkerült az oldalra a filmrõl készült játékról képek, és videók, plusz egy flash kis játék is!!!
A "Gamek"-ben keressétek.
Jó szórakozást hozzá! 😉
Felkerült az oldalra a filmrõl készült játékról képek, és videók, plusz egy flash kis játék is!!!
A "Gamek"-ben keressétek.
Jó szórakozást hozzá! 😉
Üdv Mindenkinek!
Elkészült a Kemény Zsaruk magyar rajongói oldala, igaz hogy még fejlesztés és feltöltés alatt van, de már sok érdekesség megtalálható, mint pl. az összes epizódból elõzetes, képek, leírás stb. A véleményeket, ötleteket is szivesen várom.
www.kemenyzsaruk.extra.hu
Látogassátok meg!!!
Elkészült a Kemény Zsaruk magyar rajongói oldala, igaz hogy még fejlesztés és feltöltés alatt van, de már sok érdekesség megtalálható, mint pl. az összes epizódból elõzetes, képek, leírás stb. A véleményeket, ötleteket is szivesen várom.
www.kemenyzsaruk.extra.hu
Látogassátok meg!!!
negyedik évad nagyon kemény, amire az 5. még egy lapáttal rátesz - kár hogy jövõre befejezik
Az egyik legjobb sorozat, amit az elmúlt években közelebbrõl is megismerhettem.
Arról nem is beszélve, hogy itt is egymáshoz szorosan kapcsolódó, történetben egymást követõ részek vannak, ami nálam alapelvárás.
Arról nem is beszélve, hogy itt is egymáshoz szorosan kapcsolódó, történetben egymást követõ részek vannak, ami nálam alapelvárás.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
ALAP!!!
számomra egyetlen baj volt a sorozattal
az állandó Pan/crop-kamera oda-vissza mozgatás,ráközelítés tököm tudja
egy olyan jelenet nem volt, ahol a kicseszett kamerakép egy helyben állt volna és rohadtul felb@szta sokszor az agyamat 😊
az állandó Pan/crop-kamera oda-vissza mozgatás,ráközelítés tököm tudja
egy olyan jelenet nem volt, ahol a kicseszett kamerakép egy helyben állt volna és rohadtul felb@szta sokszor az agyamat 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem az már sok! 😄 De amúgy dícséretesen igyekeznek realisták lenni, csak nem mindig sikerül.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nyilván kötelezõ. nem szívesen találkoznék vic mackey-vel egy sötét sikátorban😊
nekem egyik kedvencem, nem nézek gyakran TV-t, de ezt igen (inkább eredetiben). sokat lelkiznek? ez jó😊
Láttam egypár részt jóak a film, bár nekem kissé nyújtottnak tûnt. Lehetne pörgõsebb, itt is kissé túl sokat lelkiznek néha. DE az biztos, hogy a fiúk amúgy baromi hatékonyak a maguk kõkorrupt módján! Sõt soxor már csak õk segíthetnek...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3