15
-
KudySniper #15 Üdv!
Frissült az oldal szinte mindenben!
Elkészült a fórum is!
Gyertek regisztráljatok oda is!
http://kemenyzsaruk.extra.hu/forum/index.php -
KudySniper #14 Üdv...
Nem nagy az élet itt, ezen a fórumon, de hátha betéved ide is "valaki"... :)))
Felkerült az oldalra (www.kemenyzsaruk.extra.hu) az első három évad szinkronos linkjei...
-
KudySniper #13 Üdv!
Felkerült az oldalra az összes eddigi résznek a leírása, és az előzetese!!!
Ha találtok valami hibát esetleg jelezzétek! Köszi
-
pedrohsi #12 hajrá, kell a népszerűsítés, egy jó sorozat a 100 szenny között! -
KudySniper #11 Sziasztok!
Felkerült az oldalra a filmről készült játékról képek, és videók, plusz egy flash kis játék is!!!
A "Gamek"-ben keressétek.
Jó szórakozást hozzá! ;)
-
KudySniper #10 Üdv Mindenkinek!
Elkészült a Kemény Zsaruk magyar rajongói oldala, igaz hogy még fejlesztés és feltöltés alatt van, de már sok érdekesség megtalálható, mint pl. az összes epizódból előzetes, képek, leírás stb. A véleményeket, ötleteket is szivesen várom.
www.kemenyzsaruk.extra.hu
Látogassátok meg!!!
-
pedrohsi #9 negyedik évad nagyon kemény, amire az 5. még egy lapáttal rátesz - kár hogy jövőre befejezik -
Morden23 #8 Az egyik legjobb sorozat, amit az elmúlt években közelebbről is megismerhettem.
Arról nem is beszélve, hogy itt is egymáshoz szorosan kapcsolódó, történetben egymást követő részek vannak, ami nálam alapelvárás. -
Jack Bauer ahős #7 ALAP!!! -
#6 számomra egyetlen baj volt a sorozattal
az állandó Pan/crop-kamera oda-vissza mozgatás,ráközelítés tököm tudja
egy olyan jelenet nem volt, ahol a kicseszett kamerakép egy helyben állt volna és rohadtul felb@szta sokszor az agyamat :) -
#5 Nekem az már sok! :D De amúgy dícséretesen igyekeznek realisták lenni, csak nem mindig sikerül. -
winnie #4 nyilván kötelező. nem szívesen találkoznék vic mackey-vel egy sötét sikátorban:) -
pedrohsi #3 nekem egyik kedvencem, nem nézek gyakran TV-t, de ezt igen (inkább eredetiben). sokat lelkiznek? ez jó:) -
#2 Láttam egypár részt jóak a film, bár nekem kissé nyújtottnak tűnt. Lehetne pörgősebb, itt is kissé túl sokat lelkiznek néha. DE az biztos, hogy a fiúk amúgy baromi hatékonyak a maguk kőkorrupt módján! Sőt soxor már csak ők segíthetnek... -