1675
Black Mesa: Source
 • JonasSandor
  #1675
  Megjelent az 1.0?
 • grebber
  #1674
  Érdekes egy telepítő ez akkor. Ilyet nem láttam még hogy random működnek. Mert a \Black Mesa\ -ba nem találta a fájlokat (igaz nem neveztem meg mappát neki csak a telepítőket másoltam be) de a binbe rakva már működött..
  Mindegy lényegtelen megy az a lényeg
 • TSL16b
  #1673
  Szívesen! De azért ezt ne nagyon terjeszd. A telepítőkészletet a játék mappájában egy új (pl. BMSMagyaritas) mappába, aztán elindítani a telepítőt. Esetleg a tudnivalókat is futtathatod, ami ellenőrzi, hogy jó helyen van-e, és ha igen, akkor belőle indítható a telepítő meg az eltávolító. Még csak véletlenül sem a \bin-be kell bemásolni, azt majd megtalálja magának.
 • grebber
  #1672
  Ezer köszönet!

  Akkor most hirtelen első helyre ez került nálam játszásügyileg


  Már az elején nem indul mert ha oda másoljuk ahova írva van mivel ott nincsenek a kelló fájlok nem fut le semmi.

  Steam\steamapps\common\Black Mesa\bin\-be kell tenni a cuccot nem pedig

  Steam\steamapps\common\Black Mesa\ ide
  Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.01.26. 16:07:18
 • TSL16b
  #1671
  Magyarítás a teljes játékhoz: ficsoport.hu
 • JaSoN HuNTeR #1670
  Régen volt a xenig, amugy visszavonom hogy unalmas a xen a vége elég epic volt.
 • grebber
  #1669
  Magyar feliratot nem terveznek bele?
 • JaSoN HuNTeR #1668
  Szerintetek milyen lett a Xen? Szerintem hosszú és unalmas.
  Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2019.12.31. 15:42:49
 • Devv
  #1667
  Xen out!
 • Devv
  #1666
  Xen Trailer

  (videó beszúrás nem sikerült)
 • Kisssssss
  #1665
 • JaSoN HuNTeR #1664
  Xen is coming in 2017 summer!
  Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.11.14. 17:51:51
 • JaSoN HuNTeR #1663


  Első játékom a multiban.
 • JaSoN HuNTeR #1662


  Half-Life Opposing Force folytatása. Valve által elfogadott. HL feeling benne van.
 • JaSoN HuNTeR #1661


  Sikerült befejeznem, ahhoz képest hogy elvileg "eredeti" elég sok buggal találkoztam,és sajnos multiplayerben még kevés a játékos.

  Most amúgy 3000ft-ért megvehető a steamen. Én 6000ft vettem.
 • JaSoN HuNTeR #1660


  A végigjátszást elkezdtem. Sajnálom hogy multiplayerben alig akad játékos.
 • RED BULL F
  #1659
  A feszítővas gyorsaságát egy bug eredményezi, hamarosan javítva lesz (elsőnek nekem is furcsa volt) Az MP5 meglehetősen pontos ez igaz, viszont egy nagyobb HECU csapat azért képes megfingatni az embert, ha hirtelen berohan közéjük és nincs egy előre kidolgozott taktikája. Bár azt hozzá kell tenni, hogy a mod jelentősen nehezebb volt, mint a fizetős verzió. A revolverrel nekem nem volt problémám, ha pontosan céloztam be vele az ellent az mindig betalált, kivéve mikor kiugranak a lövedék elől :D
 • armageddon666
  #1658
  Az a banda felejtős szerintem. Mármint a BlackMesa csapat sokkal jobban haladt náluk.

  @RED BULL F: sok kicsi sokra megy és a többjátékos mód biztos sokaknak jelent valamit, én HL-t sosem toltam multiban. Így, meg ha nem nézzük hogy anno ingyenes volt, valóban korrekt ár a 20 euró.
 • kissssss
  #1657
  "módosított sebzés és szórás"

  jah igen.... gépágyú feszítővassal kb majdnem mindent el lehet intézni, hecu katonák köpni nyelni nem tudtak rögtön lekevertem nekik 2 tucat pofont a pajszerral, a géppisztollyal meg akár mesterlövésznek is elmehetnék olyan pontos lett a fegyver hirtelen, ugyanakkor a 357 revolverrel még állóhelyzetben se lehet pontosan célozni de lehet hogy az ellenfeleknek nincs normálisan kidolgozva a hitbox-ja mert többnyire a xenröl érkezett ellenfeleknél vettem észre hogy hiába lövöm meg őket a revolverrel semmi hatása(pl: vortyk feje)

  a többi fegyverrel viszont nincs problémám( tau cannon master race )
 • RED BULL F
  #1656
  Új assett-ek, teljesen újravett HECU szinkron, átdolgozott fegyver modellek, módosított sebzés és szórás, szebb fények, szebb effektek, gyorsabb töltési idő, többjátékos mód. Ez mind olyan dolog, ami leírva ugyan nem mutat meggyőzően, ha de játszol mind a két verzióval hidd el, érezni a különbséget. természetesen mindenkinek szíve joga eldönteni, melyik mellett teszi le a voksát, én személy szerint örülök ennek a döntésnek, mert így csak még jobb lett egy amúgy is remek rajongói alkotás :)
 • JaSoN HuNTeR #1655
  Egy másik amatőr banda az OF-t és a BS-t csinálják már lassan 10 éve... még sajnos szerintem van 5 év amíg elkészül ha nem több. Szóval addigra már senkit se fog érdekelni... semmi értelme.

  Tripmine studios


  Amúgy 20 eurót simán megér a BMS nagyon igényes munka lett. Csak erre is 10 évet kellet várni és persze még mindig nincs kész.


  Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.05.14. 10:14:15
 • armageddon666
  #1654
  És mi a különbség? Én egy összehasonlítást láttam képekkel, hogy "mennyi új részlet és szebb világítás". Ez a sor bemásolva 4-5 kép alá, és essen le az állam. Ez nem 20 eurónyi újítás. A Xen sem.

  A teljes játékban elég sok munka van, egy (gondolom) amatőr csapattól. De azért sok spórolás is volt, hiszen nem nekik kellett előállni a világgal, a cselekménnyel. És az is elég nagy része a munkának, nem csak a modellek, textúrák, hangok.

  De nem irigylem őket, gratulálok nekik, remélem sokan megveszik a játékukat, és esetleg pénztől motiváltan újracsinálják az OF-t és BS-t is. :)
 • RED BULL F
  #1653
  Őszintén szólva nekem sok bajom nincs ezzel, látván a fejlődést a kettő között örömmel fizetek ki érte 20 eurót, a modhoz meg gondolom majd egy lelkes modder(csapat) utólag hozzácsapja a Xen-t valamilyen formában, bár engem az már annyira nem is érdekel ,mióta megtapasztaltam a különbséget a két verzió között.
 • kissssss
  #1652
  ??? miféle körülmények változtak? ja hogy a valve ajánlott egy tonna zsetont +felkerültek steamre ők meg egy pálfordulással kukába dobták az ígéreteiket(elveiket?) és nekiálltak hazudozni hogy a motor ilyenre meg olyanra képtelen? hát persze majd egy moder csapatnak lesz annyi kapacitása hogy egyszerre foltozzanak 2 modot amik között az eltérés szinte elhanyagolható... ennek a valóságtartalma kb egy szinten van a nullával.

  már ezzel a félkész modal is csoda hogy végeztek, majd most nekiállnak kettőt is hegeszteni XD

  ha pénzt akarnak keresni vele akkor ezt közölhették volna sokkal egyszerűbb tisztább modon is, és akkor most nem égnének.
 • RED BULL F
  #1651
  The promise that we would always be free was made back in 2009, when it was basically impossible for us to get our game on Steam.

  When we were Greenlit in 2013, Valve approached us with an offer to go retail, a possibility which we had never even considered possible in the past.

  We didn't lie or mislead anyone. Circumstances changed. As soon as we'd finalised and sorted the decision to go retail, we announced it at the end of 2013.

  The free mod is still, and will remain free. We have not gone back on our word for that.
 • armageddon666
  #1650
  Hát egyrészt senki nem szeret ingyen dolgozni, és ha meg van a lehetőségük, hogy pénzt csináljanak belőle, akkor miért ne tennék. Másrészt elég arconköpésnek érzem. Mintha lett volna olyasmiről szó, hogy ingyenes marad.
 • kissssss
  #1649
  giga lol az ingyenes verzióhoz nem lesz xen csak a fizetőshöz, és az indok.... az ingyenes verzió régebbi source motort használ és azzal képtelenség megcsinálni a maradék pályákat... hát persze hisz eddig is teljesen nyilvánvaló volt hogy a source egy hihetetlenül bonyolult és nehezen modolható motor amihez csak a legprofibbak mernek hozzányúlni, kezdőknek nem is ajánlják.
 • kissssss
  #1648
  "Fixed cases where multiplayer spectators spawn killing in-game players. "

 • kjhun
  #1647
  Kijött, az első patch (v1.01-es számozással)

  Patch Notes:
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

  Changelog:

  Resolved, in some cases, rendering issues related to HDR & Full Brightness.
  Fixed a bug causing animation issues when swimming in Multiplayer.
  Set “English” as the default language for all in-game UI until translations are complete.
  Fixed player spawning deaths in cases where another player has spawned on top of one another.
  Fixed cases where multiplayer spectators spawn killing in-game players.
  Fixed save / load keys not appearing in the keyboard bindings list
  Fixed quicksave / quickload key bindings not appearing in the keyboard bindings list.
  Fixed choose team key binding not appearing in the keyboard bindings list.
 • kissssss
  #1646
  bluecube42 csinált egy kemény hét órás videómaratont a stemre felkerült változatról, néha már láttam a gyomortartalmát mert amennyit ásítozott.....

 • Devv
  #1645
  Az első videó az nagyon jó lett! :)
 • wednes
  #1644
  Én úgy tudom, amit kiadtak az még most is ingyenes és lehet használni.

  Ezért a verzióért kell fizetni, amit felnyomtak steam-re.
 • kjhun
  #1643
  Szerintem, nincs az még kész. Valami pletyka, lett volna, ezzel kapcsolatban mostanában, ha kész lenne/elkészült volna.
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Kíváncsi leszek rá, lesz-e scene eme játékból? Mivel, nem ingyenes és DRM is van rajta, akkor törniuk kell/rilízt kiadniuk. (nekik)


  snark567 írta:
  The same with some improvements like better performance, gameplay, models and such. But still parts of surface tension and on a rail are missing which really pisses me off.
  Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.05.06. 16:28:30
 • grebber
  #1642
  Az viszont szégyen ha nincs benne az a bizonyos pálya.
 • kissssss
  #1641
  a multi az biztos, az acsikal nem tudom mi a helyzet(fura lenne ha nem raknák be) de ezen kívül semmi extra.

  a 20euron meg nem csodálkozom már egy ideje tart ez a jelenség hogy az igényesebb jól kidolgozott módok teljes játékká alakulnak nyomot árral felcédulázva, nekem inkább az nem tetszik hogy nagy csinnadrattával lett beharangozva hogy ingyenes lesz teljesen... most meg köpönyeg váltva beszólnak "ja perkáljál ha akarsz valamit", de ezt a nem túlságosan egyenes viselkedést már a monochrome is eljátszotta a contagion-al.

  én értem hogy a kisebb nagyobb moder csapatok szeretnének továbblépni a következő nagybetűs játékfejlesztő szintre, de ha nem tartják magukat ahhoz amit ígérnek akkor komolytalanná és szavahihetetlenné válnak.
 • kjhun
  #1640
  LOL. EarlyAccess??
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

  3DMGAME-Black.Mesa.Early.Access.Cracked-3DM


  20 Eurót ezért, elkérni, amikor bő 2 éve ingyenes volt a megjelenésekor?? Valami extrát nyújt, a multit és az acsikon kívül, a régihez képest?
 • kissssss
  #1639
  BMS felkerült a steamre.... xen az persze még mindig nincs de legalább lehet multizni.
 • steweee
  #1638
  megjelenése évében....... és ezzel most nem lebecsüni akarom, én is nagyon bírtam a HFet, és a BMS-t is, soxor végigjátszottam őket

  de mára nőttek az igények, mondjuk a legjobb multiplayer élményeim azóta is ehhez és az UThoz kötődnek :)
 • KaOz
  #1637
  hát igen, azóta sem sikerült jobbat...
  Őszintén tetszett a HL 2 de nekem az egy visz mindent.
  Azt az igazi kutatólabor feelinget a menekülést nem sok minden hozta vissza. Nekem csak egy, ami kicsit hasonló érzéseket váltott ki a Dead space első része és annyi.
 • RED BULL F
  #1636
  De örültem, mikor a végigjátszás során sokszor vér "pisáltam". Mármint a jó értelemben örültem. Amint kikerült GreenLight-ra, elég valószínű, hogy beruházok rá. Bár én inkább már a multi miatt várom, nem a XEN izgat.