33
Multis táncos játék
-
#33 Denisse91 :D De még elég kezdőcske vagyok :D majd akkor játszunk együtt :) -
#32 Semmiben, a sea az az ázsiaké :) vagyis hát a sea az most a season2 szebb a kép is, de végülis semmi másban nem külömbözik, nem csak sea meg redbana van, mert van még EU is meg koreai. Mi a neved sean? Játszhatunk ha gondolod:D -
#31 hát énis azt szedtem le, váltottam auditionsea-re, az tökéletesen megy. Az lenne még a kérdésem h a sima Audition és az AuditionSEA miben különbözik? -
#30 Szia.
Melyik verziót szedted le? Sajnos a redbanával én is így voltam :S Váltanom kellett. -
#29 Sziasztok! Segítség kellene.
Tegnap letöltöttem a gamet, patchelt, aztán nem indult el a játék, hibaüzit írt ki. Újratelepítés után is. Aztán mikor ma bekapcsoltam a gépet, hibaüzenetet ugyan nem ír ki de el se indul a játék, csak a patcher. Vki tudna segíteni? :( -
#28 redbana jobb a seanal.. :D (sea laggos)
redbana.com -
#27 Asztadurva milyen rég voltak itt :P
Nekem is volna PROBLÉMÁM:
az a rohadt X-trap azt irja, hogy:
Code_Field [01-0400-00000000000-039]
The game security program is not a normal version file.
Most mivaaan? A hivatalos oldalról szedtem le :S -
KremPeti #26 Sziasztok!
Amikor leszedtem és feltelepítettem a játékot addig nem volt semmi baj. Végig patcholt mindent és elindítottam. Rámentem a game startra, alul futot egy darabig és asztán leállt. Úgyértem az x-trap is futot alul és mutatta hogy meg van nyitva a játék. Nem tudna valaki segíteni mert ez egy k*rva jó játék és nagyon idegesít hogy nem tudok vele játszani:S Ha valaki tudna segíteni aszt megköszönném! -
lacika123 #25 www.audition.extra.hu
elég gagyi de hát ez van :P -
lacika123 #24 Bocs
mondjuk ugyse jön ide senki de ha mégis ez az msn címem: [email protected] -
lacika123 #23 Ja és level 5-nél lisincet kell csinákni -
lacika123 #22 Többen is írhatnának de mind1 én lvl 10-es vok most a nickem Lazlo
Ha van aki játszik keressen meg vagy vegyen fel msn-re:
[email protected] -
Yusuke2 #21 Sziasztok!!! Aki jáccik az vegyen fel msn re és ott megbeszéljük a többit köszike [email protected] !!! sztem kurva jó game nekem nagyon teccik:))) -
#20 na most letölt valami patcht, nekem pl. egész nap nem indult el szal ha másnak is volt ez a hiba ne ijedjen meg :) -
#19 Frodo_HuN -
#18 Bazaar én 5-ös vagyok de már valamiért nem kapok exp-t:D -
#17 ki hanyas szintü? én lvl 2 -
#16 Boonx -
#15 rage -
#14 aki játszik vele annak mi a nicke a játékban? -
#13 ma játszottam vele, csaj brékelt, és hát a szoknya alá eléggé be lehetett látni... Nem mintha ezt figyeltem volna, de ha már észrevettem gondotlam leírom, hátha mások is kedvet kapnak hozzá. xD -
Thanatos #12 látom már ez lessz a chat utodja :PPP
és a gamehackek olyanok elsznek hozzá hogy tudsz mutogatós bácsit alakitani, lol :PPPP -
Neoncsoves #11 ez nadzson kemény lehet, lehet brékelni xD -
#10 Helyes!! :D -
#9 töltöm..xD -
#8 Egy próbát azért megér, nekem bejön, de azért nem ezzel nyomom egész nap . -
#7 hmmm..... -
#6 lebrékelem a fejedet4!!! -
Goth #5 ugyanmárö... olyan jó táncpartykat nyomnánk -.- -
#4 ha nem 650 mega lenne még meg is nézném, de ez kicsit sok nekem egy fél órás bohóckodásért-.- -
Shadow_THH #3 #2 D: -
#2 Jesszusatyaúristenivagyamennyekben... -
#1 Na szóval ez egy multis, táncos játék, amiben együtt kell táncolni. Szintek vannak, pénzt kapsz, tehát olyan mint egy MMO :). Regisztrálni itt lehet. Tehát regisztrálsz itt, utána az account menüben megcsinálod a reged a játékhoz (kell vele egy kicsit szenvedni de sikerülni fog ;). Elég dedós, de azért jól el lehet vele szórakozni.
Letöltés
Képek:
kép1
kép2
kép3