22
-
kozmiviktor #22 Lhetne már DeMó -
taciboy #21 helló. mikor lesz demó? -
tojas0 #20 hol lehet leszedni a demo verzióját???
-
#19 u.i.: ha másért nem is, de ezért az új tuning rendszerét mindenképp érdemes lesz kipróbálni... :)
meg ez a 3 autókategória is jó 5let (Exotic, Muscle, Tuning) -
#18 aki még nem látta ezt a videót annak tessék->
Autosculpt
HD minőségben (1280 x 720) letölthető innen->
http://www.gamershell.com/download_15182.shtml
Akinek bírja a gépe a HD videókat az mindenképp azt nézze meg :) -
#17 "
Az Electronic Arts az eddigi hagyományokhoz híven ismét egy új NFS résszel jelentkezik."
jujujuuujjjjj de az NFSre vonatkozik ez a mondat!! Amolyan tipikus, "találjuk ki mit nem raktunk még bele ebbe a játékba és dobjuk ki vele ujra" hangulatu szöveg :DDD -
#16 nekem is -
#15 viszont drag meg nem lesz benne, pedig az az egyik kedvencem:\ -
#14 megnyugodhatsz a Carbonban újból lesz Drift, bár a pontozást kicsit átszabták.. -
#13 Az EA-t ismerve, lesz még október közepe is mire kijön a demó, pláne hogy a teljes November 2-án jön PC-re.... -
#12 a nitrós tuning gépeket itt is le fogja gyorsulni a mezei rendőrautó? -
#11 szerintem tök ugyanaz a grafikai endzsin mint a mw.
kiváncsi vagyok mit b@szarintanak el megint....a MW-ból is kivették a driftet. (hülék!) lassan minden jó eltűnik belőle.... -
Petys #10 Sztem a grafika nem javult óriásit, úgyhogy majd elszaladgál majd a gépemen, remélem -
#9 Szerintem akinek a MW elment max graffon annak szerintem nem kell aggódnoia.(remélem) Remélem nem lessz sokkal nagyobb a gépigénye.
(de ha valaki tudja az írja le pls, mert kiváncsi vagyok rá!! thx) -
#8 Persze, hogy előbb jön, NFS: Carbon a Test Drive: Unlimited versenytársának számít... -
#7 Szerintem ehhez a részhez is a híres német cégnek, a Foschtalichkának lehet valami köze, mint a Most Wantedhez... színvonal u.a. lesz -
Hegyikecske #6 ehhez vaon mien videókarikell... -
Indigo #5 Általában azért így szokott lenni ;) -
scooterbr #4 Az NFSeknek nem szokott akkora gépigénye lenni. Remélhetőleg ezis jól fog futni. Nincs kedvem alkatrészt cserélni. -
Morden23 #3 Ja, kivéve, amikor nem ;-) -
Tompika007 #2 azért kell a demot letölteni hogy ha az elindul akkor a teljes játék is jó -
#1 azt hittem, hogy a full jön szeptember végén:(
a demo nem nagyon izgat, azért nem fogok 500+ megát leszedni, hogy 3-4 előre elkészített autóval bizonyítsak pár versenyszámban:P