48
Need for Speed Carbon mobil verzió
-
roli613 #48 www.mobile613.blog.hu a pro street a nyerő -
#47 Végre sikerült megcsinálnom a Canyon Duel-t. -
#46 Nekem megvan. Jó kis játék. Csak a Canyon Duel-t nem tom megcsinálni. -
kisrecsi #45 Sziasztok nekem egy olyan problémám van hogy zm60-asam van azt ahoz kelll egy jar és egy jad fájll ezt hogy tudnám megcsinálni hogy ezzzel is birjak jáccani???? -
#44 undorító ez a játék mobilra...ki is töröltem... :( -
#43 Nah kijött mobilra,vagyis nemtom mikor,de most nézem az interenten a mobilomon az EA játékoknál,és ott van ! LEIS IS TÖLTÖTTEM! Majd nemsokára jáccok vele,holnap végig is tolom,nagyon zsííííííír -
#42 tul korai a wii megjelenese. Az indulasra kellett gyorsan kihozni par jatekot. A grafikan sporoltak. Nezd meg a jovo evre jovoket az mar nextgen (metroid3, mario galaxy), de itt elsosorban nem ez a lenyeg. Az indulasnal csak a zelda jo, de ez mar tenyleg tul off -
#41 Nézd meg a RE4-t,Metroid Prime,Star Fox Adventur,ez utóbbi elég régi gama. -
#40 Már a GC is erősebb a PS2-nél,más kérdés miként portolják a gamet,
a wii meg ugye erősebb a GC-nál. -
#39 Én a wii-ből inkább nem kérek :) az aztán minden csak nem nextgen. A grafikája egy lehelletnyivel jobb az istentudjahányéves ps2nél... -
#38 bocs rossz helyre -
#37 olyan nincs,hogy pc-re nintendo ds emulátor?nekem nincs olyan gépem hogy menjen rajta normálisan a pc-re való carbon,legalább így tudnék vele nyomulni:) -
#36 mobil jatekhoz kepest tenyleg szep lattam, lattam meg a ds-emen, annal szebb a mario kart, meg a metroid (igaz hogy nem psp graf, de nem is csak az szamit, de a plusz kepessegei karpotolnak ezert, ds 30 000, psp 55 000 csak a grafika tobb, mobil 9000ft-tol 200 000ft+ig de meg mindig nem ds minoseg) a carbonnak wii-n lesz a legjobb iranyitasa (wiimote mint kormany, ps3 a legjobb graf, de inkabb wii, mobilja meg mindenkinek van, azert fognak abbol a valtozatbol sokat 'eladni' . Tudom ez mobil forum, kicsit elkalandoztam. -
#35 nokiaprogramon is fent van -
#34 Az eredeti carbon topicba belinkelték a játékot, gondoltam beteszem ide:
JAVA-s Verzó:( állítólag csak se-n működik./w800i-n tesztelve/)
NFS Carbon
Jelszó: carbon -
#33 Sherlock :D -
#32 mobilE :)
:$ -
kozmiviktor #31 Alul a képek azok DS-es képek nem mobile nem PsP -
Daveee #30 nekemse :D sokallok érte 70 et, dőlef ahhoz képest hogy látom miyen lesz PSP-n, PS2 ezerte szebb lesz! hámég PS3 on D: -
#29 de, ez a mobiltelefonos NFSC topic (lásd Mobil fórum főcsoport), csak az első képek amik be lettek linkelve a DS verzióból vannak - majd valaki a konzolokhoz nyit Carbon topicot a kedve szerinti változatról, ide majd a mobilos infók jönnek... végre lesz a Rally3D mellett egy rendes autós játék mobilra? -
#28 "megin leüvöltöd a fejem ahelyett hogy tájékozodnál"
Ezt jobban tennéd, ha nem csak mondogatnád, hanem alkalmaznád is...
De még1szer, ez nem MOBILtelefonos Need For Speed Carbon topic. :) /bár engem nem zavar, soha nem lesz psp-m, meg ilyenek/ -
#27 jo ok akkor elavult az infokészletem bocs -
Daveee #26 oké,ed akkoris is hüye avgy mert enm gyártáják amcsiba a ps3 at mert emgcáfolta ezt a sony! -
#25 fogják, dont worry -
#24 juj bazmeg te ritka fasszopo hülyevagy
megin leüvöltöd a fejem ahelyett hogy tájékozodnál
ekkora istenbarmát még nem is láttam
olvasdel aztis amire választ irtam -
#23 meg symbian uiq is, remélem :) -
#22 De már a devkiteket kiadták és novemberben jön a gép, valamit arra is ki kell adni. -
Daveee #21 te hüye gyerek, ha sorozatgyártanák, akor már rég leehtne tölteni! -
#20 SE games
Itt találsz játékot képekkel 1ütt -
#19 Ratyi. -
#18 amerikában már rég sorozat gyártják a cuccot
psp-n meg kissé jobb lesz a graf
-
#17 az a baj hogy nincs kép és nemtudom milyne játék:) -
#16 Ez a nintendo ds változat?? Eddig is tudtam h egy kalap szart ér az a gép de ezek a képek méginkább alátámasztják ezt... Sok éve mobilra sokkal szebb játékok vannak.. A kocsi oldalán meg lehet számolni a pixeleket, semmi effekt, az egész úgy néz ki, mint a legelső 3d játékok.(sőt, sokkal rosszabb!) Teljesen élvezhetetlen lehet. Tejóisten milyen messze van ez a PSP grafikájától!
Ha meg ezt is úgy adják ki mobilra, ahogy a most wanteded, sokra ne számítsunk! :) -
Shadow_THH #15 egész jó oldal -
#14 Itt találsz :
Pappfer.hu -
david508 #13 ps3-ra minek ha még alapgépet se gyártják. én személy szerint Xbox360-on és gépen fogom nyommni -
#12 ha már itt tartunk egy kicsit off:
w800-ra valamilyen 3d-s autós játékot lehet rakni?gondolok itt nfs-re is:) -
Shadow_THH #11 ez nem mobil verzió -
Grusi #10 Srácok, ez nem telefonra mobile, hanem handheld cuccokra (DS, PSP) :) -
Daveee #9 ha ez nektek jo grafika akkor az őskorba élhetttek!, de telefonhoz képest jo! igaz nem kéne:D