NFS Carbon Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.mobile613.blog.hu a pro street a nyerõ

Web mester
Végre sikerült megcsinálnom a Canyon Duel-t.

Web mester
Nekem megvan. Jó kis játék. Csak a Canyon Duel-t nem tom megcsinálni.

Sziasztok nekem egy olyan problémám van hogy zm60-asam van azt ahoz kelll egy jar és egy jad fájll ezt hogy tudnám megcsinálni hogy ezzzel is birjak jáccani????

Doomista
undorító ez a játék mobilra...ki is töröltem... 😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Nah kijött mobilra,vagyis nemtom mikor,de most nézem az interenten a mobilomon az EA játékoknál,és ott van ! LEIS IS TÖLTÖTTEM! Majd nemsokára jáccok vele,holnap végig is tolom,nagyon zsííííííír

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

zola2000
tul korai a wii megjelenese. Az indulasra kellett gyorsan kihozni par jatekot. A grafikan sporoltak. Nezd meg a jovo evre jovoket az mar nextgen (metroid3, mario galaxy), de itt elsosorban nem ez a lenyeg. Az indulasnal csak a zelda jo, de ez mar tenyleg tul off

A

moon08
Nézd meg a RE4-t,Metroid Prime,Star Fox Adventur,ez utóbbi elég régi gama.
moon08
Már a GC is erõsebb a PS2-nél,más kérdés miként portolják a gamet,
a wii meg ugye erõsebb a GC-nál.
scorpeeon
Én a wii-bõl inkább nem kérek 😊 az aztán minden csak nem nextgen. A grafikája egy lehelletnyivel jobb az istentudjahányéves ps2nél...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

passatgt
bocs rossz helyre

passatgt
olyan nincs,hogy pc-re nintendo ds emulátor?nekem nincs olyan gépem hogy menjen rajta normálisan a pc-re való carbon,legalább így tudnék vele nyomulni😊

zola2000
mobil jatekhoz kepest tenyleg szep lattam, lattam meg a ds-emen, annal szebb a mario kart, meg a metroid (igaz hogy nem psp graf, de nem is csak az szamit, de a plusz kepessegei karpotolnak ezert, ds 30 000, psp 55 000 csak a grafika tobb, mobil 9000ft-tol 200 000ft+ig de meg mindig nem ds minoseg) a carbonnak wii-n lesz a legjobb iranyitasa (wiimote mint kormany, ps3 a legjobb graf, de inkabb wii, mobilja meg mindenkinek van, azert fognak abbol a valtozatbol sokat 'eladni' . Tudom ez mobil forum, kicsit elkalandoztam.

A

akyyy
nokiaprogramon is fent van

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Chester1
Az eredeti carbon topicba belinkelték a játékot, gondoltam beteszem ide:

JAVA-s Verzó😞 állítólag csak se-n mûködik./w800i-n tesztelve/)

NFS Carbon

Jelszó: carbon

Dzsini
Sherlock 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CzGobe
mobilE 😊
:$

eom$

Alul a képek azok DS-es képek nem mobile nem PsP

nekemse 😄 sokallok érte 70 et, dõlef ahhoz képest hogy látom miyen lesz PSP-n, PS2 ezerte szebb lesz! hámég PS3 on D:

Dzsini
de, ez a mobiltelefonos NFSC topic (lásd Mobil fórum fõcsoport), csak az elsõ képek amik be lettek linkelve a DS verzióból vannak - majd valaki a konzolokhoz nyit Carbon topicot a kedve szerinti változatról, ide majd a mobilos infók jönnek... végre lesz a Rally3D mellett egy rendes autós játék mobilra?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CzGobe
"megin leüvöltöd a fejem ahelyett hogy tájékozodnál"
Ezt jobban tennéd, ha nem csak mondogatnád, hanem alkalmaznád is...

De még1szer, ez nem MOBILtelefonos Need For Speed Carbon topic. 😊 /bár engem nem zavar, soha nem lesz psp-m, meg ilyenek/

eom$

maffioso
jo ok akkor elavult az infokészletem bocs

\"If in doubt, flat out!\"

oké,ed akkoris is hüye avgy mert enm gyártáják amcsiba a ps3 at mert emgcáfolta ezt a sony!

Fido4life
fogják, dont worry

maffioso
juj bazmeg te ritka fasszopo hülyevagy
megin leüvöltöd a fejem ahelyett hogy tájékozodnál
ekkora istenbarmát még nem is láttam
olvasdel aztis amire választ irtam

joebacsi
meg symbian uiq is, remélem 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Super DANTE
De már a devkiteket kiadták és novemberben jön a gép, valamit arra is ki kell adni.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

te hüye gyerek, ha sorozatgyártanák, akor már rég leehtne tölteni!

Chester1
SE games

Itt találsz játékot képekkel 1ütt

gameplusz
Ratyi.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

maffioso
amerikában már rég sorozat gyártják a cuccot
psp-n meg kissé jobb lesz a graf

passatgt
az a baj hogy nincs kép és nemtudom milyne játék😊

scorpeeon
Ez a nintendo ds változat?? Eddig is tudtam h egy kalap szart ér az a gép de ezek a képek méginkább alátámasztják ezt... Sok éve mobilra sokkal szebb játékok vannak.. A kocsi oldalán meg lehet számolni a pixeleket, semmi effekt, az egész úgy néz ki, mint a legelsõ 3d játékok.(sõt, sokkal rosszabb!) Teljesen élvezhetetlen lehet. Tejóisten milyen messze van ez a PSP grafikájától! <#wilting>
Ha meg ezt is úgy adják ki mobilra, ahogy a most wanteded, sokra ne számítsunk! 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

egész jó oldal <#eljen>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Chester1
Itt találsz :

Pappfer.hu

ps3-ra minek ha még alapgépet se gyártják. én személy szerint Xbox360-on és gépen fogom nyommni

passatgt
ha már itt tartunk egy kicsit off:
w800-ra valamilyen 3d-s autós játékot lehet rakni?gondolok itt nfs-re is😊

ez nem mobil verzió

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Srácok, ez nem telefonra mobile, hanem handheld cuccokra (DS, PSP) 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

ha ez nektek jo grafika akkor az õskorba élhetttek!, de telefonhoz képest jo! igaz nem kéne😄

RIZLA
c64-re? lol

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Dzsini
a hivatalos oldalon ez a felsorolás: PS3, PS2, Xbox, PSP, X360, Wii, Gamecube, PC, DS, GBA, Mobile - úgyhogy lesz mobiltelefonra, de koránt sem ilyen részletességgel. (és remélhetõleg nem csak BREW meg Symbian, hanem Java is...)

CzGobe
Szerintem a Mobile szó itt nem a mobiltelefonra értendõ, hanem a hordozható játékgépekre, mint Nintendo DS, Sony PSP, meg ilyenek... De reméljük lesz mobilra is 😛

eom$

Dzsini
ez a Nintendo DS változat...

Chester1
még nem tudni semmit, de tény hogy jó a grafika.Valszeg ez a symbian változat, de reméljük lesz java - s változat is.

Dzsini
még csak bejelentve lett, hogy ez is készül... majd valószínûleg a többi platformmal együtt, november tájt megjelenik. (bár ahogy a képeket nézem, lehet, hogy ebbõl nem lesz J2ME változat, túl részletes...)

meg ezek a dupla képernyõk inkább a DS változatról lehetnek, a "B-back A-select" felirat miatt fõleg.

Pheaper
jó méz ki ! honann lehet letõtleni ?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Chester1
NFS carbon mobile: