30
-
Godefroy #30 Miért csak látszolag bővítenéka kinálatot?
Azért mert nem az Intel gyártja, hanem gyártatja valakivel az nem jelenti azt, hogy a Foxconn modellek ugyanazok lennének mint az Intel modellek... Pl. az ÍIntel felső kategoriás lapjai nincsenek a Foxconn kinálatában, és természetesen az Intel kínálatában sincsenek AMD-s lapok amit a Foxcon előállít.
-
#29 Mondjuk azon nem változtat, hogy az Intel lapok csak látszólag bővítik a kínálatot. -
#28 Tévedni emberi dolog:) Akkor ma is tanultam vmit:) -
Godefroy #27 A Foxconn gyártja az Intel alaplapokat, eötte az MSI gyártotta. -
Godefroy #26 Rosszul tudod -
#25 Az ASUSos dolog az nvidia sara, nekem is csinál 1-2 hülyeséget a gép emiatt. A BIOS nem tetszik, főleg az, hogy a bootsorrendet önkényesen változtatja (hol a DVD olvasóról bootolna, hol visszaáll DVDíróra, fene sem érti).
#Godefroy: úgy tudom Intelt ASUS gyártja. -
Godefroy #24 Azért választhatsz pár alaplap gyártó közül
vehetsz Intelt, Abitot, Asust, MSI-t, Epox-ot, Gigabye-ot, Foxconn-t, Tyan-t csakhogy párat említsek az itthon kaphatóak közül.
-
#23 Azt hogy mit talaltal, es mi a valosag nem mindegy.
Olvasgasd a hireiket tele vannak egy eve alaplaphirekkel. :P
Hot News
Walton Chaintech shows new memory and graphic solutions at Computex Taipei 2006 (2006/07/10)
Walton Chaintech stuns market with the Ultimate Boost GAE795GX2 graphics card (2006/07/10)
Walton Chaintech Corporation Released the Middle Range Graphics Cards ¡VThe CHAINTECH® GSE76GS based on NVIDIA GeForce 7600 GS GPU (2006/03/30)
Walton Chaintech Corporation Announced The APOGEE Memory Modules (2006/03/27)
Walton Chaintech Corporation Officially Announce the Memory Module Products (2006/03/24)
CHAINTECH® Launch GeForce 7900 Series Graphics Cards (2006/03/10)
CHAINTECH® Launch the Latest Graphics Cards ¡V GSE76GT-- Based on NVIDIA® GeForce 7600GT GPU (2006/03/09)
Walton Chaintech Announced the Newest GeForce 7 Series Graphics Cards ¡VCHAINTECH SE73GS-G2 (2006/01/25)
CHAINTECH® Releases the Latest Graphics Cards !V SE68GS (2005/11/22)
Meet Chaintech at GITEX 2005 (2005/09/27) -
#22 A chaintec MOST jelentette be hivatalosan h vége... a cikk erről szól. 1 éve mennek a találgatások ... -
#21 Hát én meg találtam egy Chaintech sajtóközleményt 1 évvel ezelöttről, hogy mégsem állnak le az alaplap gyártással, meg egy másikat mai dátummal, ami megegyezik az SG cikkével.
Nem kötözködésként írom. -
#20 Nem arrol volt szo.
Mar regen megszuntette a gyartast a Chaintech.
A supportjat is leszarjak messzirol ezeknek a termekeknek.
Es ezt honnan tudom ?
Onnan hogy nekem is ilyen lapom van. S mondjak valamit ? Meg arra sem reagalnak, ha beirsz nekik a supportkozpontba.
Talan elkellene latogatni a weblapjukra es akkor meg az is eszreveheto lenne, hogy mar kozel egy eve a folapjukon nincs is alaplapokkal foglalkozo hir.
A legujabb 775os lapjuk I945os 1 eves konstrukcio, a 939es a VNF4 / VNF4 Ultra ami szinten egy eves konstrukcio, s mindkettot mar jo ideje nem gyartjak es nem is lehet kapni.
Ennyit arrol, hogy milyen hireket cikkez ki az SG.
Egyszer utana is kellene nezni ezeknek a hireknek, nem csak becopyzni es leforditani egy mashonnan szarmazo linket. -
beef #19 Ah, sajnálom, pedig a 939-est le akartam AM2-re cserélni és szerettem volna a Chaintechnél maradni. -
#18 grrrrrrrrrrrr.... de utálom az itteni [ url ] formázást...
ITT. -
#17 itt találsz Epox 8KDA7I-t (S754) 14880Ft-ért (fő úti üzlet.) -
#16 Én az Abit alaplapokat szeretem, bár mostanában kis hazánkban nem nagyon kaphatóak.
Az ASUS-okkal sok szívás van (ASUS A8N SLI pl. a legfrisseb chipset driver nélkül hibás letöltésekhez vezet). A Gigabyte-okkal álltalában nincs sok gond, az MSI is egy jó márka. Az Epox nem gyárt olyan rossz alaplapokat, de elspórólja a kábeleket. -
fflx #15 mar megbocsass de nem arrol volt szo, hogy _hireszteltek_, hogy megszunteti de _megsem_ szuntette meg egy evvel ezelott??? -
fflx #14 pl? -
MrImy #13 Nem ismerem ezt a típust!
Vettem 2000 ben egy Epox MVP3G5 alaplapot, aztán lecseréltem, mert elavult 2002 végén egy Epox 8RDA+
ra még az van, de hamarosan jöhet valami 64-bites megoldás, term kizárólag Epox.
Egyszer próbáltam egy MSI-vel leváltani, második bekapcsolásnál teljesen meghalt a lap így gyorsan visszatettem a jó öreg Epox-ot némi lelkiismeretfurdalással. -
Inquisitor #12 Azért van ám egy halom márkás(abb) alaplap gyártó is, csak amit itthon nem reklámoznak ... :) -
#11 Ez mostani hir ?
Mar kozel egy eve megszuntette az alaplapgyartasat a Chaintech.
Meg szerencse, hogy SG-nel most jottek erre ra. :PPPPP -
#10 Sajnálom :( -
Athlon64 #9 Hát az Asus alaplapal neke is bajom van a cégnél.
Néha előfordúl, hogy nincs egér vagy billentyű. Ilyenkor ki kapcs lehúz egér vagy bill. vissza és bekapcs, aztán jó egy darabig.
És a másik, hogy nem szeretem az AMIBIOS-t.
AWARD-os vagyok.
Otthon BioStar alaplapom van és az még gyorsabb is mint a céges pedig egy lehellettel gyengébb is a konfigom (pl.: nem sata-s a HDD-m) -
Ecology #8 Az Asuson es MSI-n kivűl vehetsz még Abit-ot is! Ezt ne felejtsd el! -
theeyespower #7 Én nagyon sajnálom ezt a döntésüket, mert nagyon jó vasakat készítetek. Nekem most is chaintech alaplapom van egy NF4 chipkészletes PCI-Express sínes, és még most is jó a teljesítménye, pedig játszani is szoktam. Amúgy a videokártyám is chaintech 6600, együtt vettem őket ráadásul nagyon olcsó is volt. -
fflx #6 nem orulok neki!
sokaig epox parti voltam, de aztan szinte lehetetlenne valt a beszerzese, volt egyszer chaintech-em is es nem volt vele semmi baj. aztan attertem gigabyte-ra, most azt is eltuntetik. cegnel volt asusom, hat amit azzal a szarral osszeszenvedtem azt nem kivanom senkinek (valami deluxe istencsapasa volt). egyszer egy rovid idore volt msi-m is (845-os), de annyira gyotrelmesen lassu volt, hogy gyorsan lepasszoltam anyukamnak. szoval mar most elegge kilatastalan a helyzet, mivel szinte kivetel nelkul ugy tesznek a magyar boltok es szakujsagok, mintha az asuson es msi-n kivul nem is igen letezne mas alternativa... (eltekintve egy-ket rettenettol, amit tuning alaplanak beallitva probalnak a kocka fps majmoknak (bocsanat gemerek) eladni hihetetlen arakon)
ja igen jelenleg intel alaplapom van, de hat ez elegge "referencia" alaplap :)
egy jo kis epox-ert aldoznek picit. -
#5 nagyon jo kis lapjaik voltak ... eddig egy vnf3-250esem volt, sajnos az AGP miatt el kell adnom :( nem kapni bele rendes kareszt már :( -
Gabest #4 Túl van már a zenith-en szegény... :'( Nekem is ilyen van a gépemben, 20e ft volt, amikor a többi 40-50e. -
#3 Pedig a chaintech zenith lapok elég durvák voltak. -
#2 Nekem valahogy nem fog hiányozni -
chuckyX #1 hála istennek :)