Befejezi az alaplapok gyártását a Chaintech
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért mert nem az Intel gyártja, hanem gyártatja valakivel az nem jelenti azt, hogy a Foxconn modellek ugyanazok lennének mint az Intel modellek... Pl. az ÍIntel felsõ kategoriás lapjai nincsenek a Foxconn kinálatában, és természetesen az Intel kínálatában sincsenek AMD-s lapok amit a Foxcon elõállít.
Baromi ronda ez az új dizájn!
#Godefroy: úgy tudom Intelt ASUS gyártja.
/*WTF?!*/
vehetsz Intelt, Abitot, Asust, MSI-t, Epox-ot, Gigabye-ot, Foxconn-t, Tyan-t csakhogy párat említsek az itthon kaphatóak közül.
Olvasgasd a hireiket tele vannak egy eve alaplaphirekkel. 😛
Hot News
Walton Chaintech shows new memory and graphic solutions at Computex Taipei 2006 (2006/07/10)
Walton Chaintech stuns market with the Ultimate Boost GAE795GX2 graphics card (2006/07/10)
Walton Chaintech Corporation Released the Middle Range Graphics Cards ¡VThe CHAINTECH® GSE76GS based on NVIDIA GeForce 7600 GS GPU (2006/03/30)
Walton Chaintech Corporation Announced The APOGEE Memory Modules (2006/03/27)
Walton Chaintech Corporation Officially Announce the Memory Module Products (2006/03/24)
CHAINTECH® Launch GeForce 7900 Series Graphics Cards (2006/03/10)
CHAINTECH® Launch the Latest Graphics Cards ¡V GSE76GT-- Based on NVIDIA® GeForce 7600GT GPU (2006/03/09)
Walton Chaintech Announced the Newest GeForce 7 Series Graphics Cards ¡VCHAINTECH SE73GS-G2 (2006/01/25)
CHAINTECH® Releases the Latest Graphics Cards !V SE68GS (2005/11/22)
Meet Chaintech at GITEX 2005 (2005/09/27)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Forza.
Nem kötözködésként írom.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mar regen megszuntette a gyartast a Chaintech.
A supportjat is leszarjak messzirol ezeknek a termekeknek.
Es ezt honnan tudom ?
Onnan hogy nekem is ilyen lapom van. S mondjak valamit ? Meg arra sem reagalnak, ha beirsz nekik a supportkozpontba.
Talan elkellene latogatni a weblapjukra es akkor meg az is eszreveheto lenne, hogy mar kozel egy eve a folapjukon nincs is alaplapokkal foglalkozo hir.
A legujabb 775os lapjuk I945os 1 eves konstrukcio, a 939es a VNF4 / VNF4 Ultra ami szinten egy eves konstrukcio, s mindkettot mar jo ideje nem gyartjak es nem is lehet kapni.
Ennyit arrol, hogy milyen hireket cikkez ki az SG.
Egyszer utana is kellene nezni ezeknek a hireknek, nem csak becopyzni es leforditani egy mashonnan szarmazo linket.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ITT.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Az ASUS-okkal sok szívás van (ASUS A8N SLI pl. a legfrisseb chipset driver nélkül hibás letöltésekhez vezet). A Gigabyte-okkal álltalában nincs sok gond, az MSI is egy jó márka. Az Epox nem gyárt olyan rossz alaplapokat, de elspórólja a kábeleket.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Vettem 2000 ben egy Epox MVP3G5 alaplapot, aztán lecseréltem, mert elavult 2002 végén egy Epox 8RDA+
ra még az van, de hamarosan jöhet valami 64-bites megoldás, term kizárólag Epox.<#taps>#taps>
Egyszer próbáltam egy MSI-vel leváltani, második bekapcsolásnál teljesen meghalt a lap <#guluszem1>#guluszem1> így gyorsan visszatettem a jó öreg Epox-ot némi lelkiismeretfurdalással. <#zavart1>#zavart1>
Mar kozel egy eve megszuntette az alaplapgyartasat a Chaintech.
Meg szerencse, hogy SG-nel most jottek erre ra. 😛PPPP
Néha elõfordúl, hogy nincs egér vagy billentyû. Ilyenkor ki kapcs lehúz egér vagy bill. vissza és bekapcs, aztán jó egy darabig.
És a másik, hogy nem szeretem az AMIBIOS-t.
AWARD-os vagyok.
Otthon BioStar alaplapom van és az még gyorsabb is mint a céges pedig egy lehellettel gyengébb is a konfigom (pl.: nem sata-s a HDD-m)
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
sokaig epox parti voltam, de aztan szinte lehetetlenne valt a beszerzese, volt egyszer chaintech-em is es nem volt vele semmi baj. aztan attertem gigabyte-ra, most azt is eltuntetik. cegnel volt asusom, hat amit azzal a szarral osszeszenvedtem azt nem kivanom senkinek (valami deluxe istencsapasa volt). egyszer egy rovid idore volt msi-m is (845-os), de annyira gyotrelmesen lassu volt, hogy gyorsan lepasszoltam anyukamnak. szoval mar most elegge kilatastalan a helyzet, mivel szinte kivetel nelkul ugy tesznek a magyar boltok es szakujsagok, mintha az asuson es msi-n kivul nem is igen letezne mas alternativa... (eltekintve egy-ket rettenettol, amit tuning alaplanak beallitva probalnak a kocka fps majmoknak (bocsanat gemerek) eladni hihetetlen arakon)
ja igen jelenleg intel alaplapom van, de hat ez elegge "referencia" alaplap 😊
egy jo kis epox-ert aldoznek picit.
Forza.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?