Teenage Mutant Ninja Turtles

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mét?:o
Sir Quno Jedi
Ugye ezt ma már simán betiltanák! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jahh... ok,sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Serpa
ez hamisítvány.

Donatellonak lila volt a színe.
a kék Leonardoé.
a piros Raffaeloé.
a narancs Michalengeloé.

PyRex
Splinter volt a Hamato Yoshi, a Shredder meg az Uruku Saki vagy ki a franc :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Donatello

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

tetszett a repülése<#eljen><#hehe>

Shiwo
nekem filmbe is teccett..sõt, asszem elöbb láttam az 1. filmet, mint a mesét vagy a képregényt..a 2. rész is elmegy..a 3. részt sajna csan angolul találtam meg és nem leltem hozzá feliratot :(

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
az

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

pont ez a fószer volt az a ki a trailerbe belezúgott a kukába,nem?<#idiota><#hehe> Michalengelo vagy mi:S

Marki

KoЯn

ööö, régen jót röhögtem a poénokon:D
InfectedMann
tényleg... valakinek nincsen pár része a legelsõ rajzfilmsorozatból :D :D :D
most megy valami a Jetix -en, de az nagyon trágya :S :D
Rámjött a nosztalgiázhatnék :D

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ELSZÁNT ÉS GYÕZ CSODAHÕÕÕS!

E miatt keltem kis koromban reggel fél 7-kor hogy megnézhessem!
<#eljen><#hehe>

Seth

PSN ID.: Beegabor

Asszem viszont ráakadtam...

ez az nem?:S

Bár mindenbizonnyal igen..úgyhogy jó filmnek ígérkezik majd sztem<#eljen>

Ez kééész<#idiota><#hehe>

Nincs quicktime-om, nem játsza le<#shakehead>

Egyébként újabb the movie, az angol-maygar szótárakba már lassan beleírják:

the movie - rókabõr

jointeer
jessz

köcsög

Hehe, Te sem emléxel a negyedik sorra. Nekem is csak ennyi jött le belõle, ez is jódlizva.

egypszichonauta
én speciel kiváncsi vagyok rá,de a legnagyobb akkoris a képregény volt

armageddon666
jah az uj gagyi... zúzó csak egy robot... de most az jutott eszembe hogy:
TÍÍNÍ NINDZSA HAR-CI TEK-NÕC, TÍÍNÍ NINDZSA HAR-CI TEK-NÕC, TÍÍNÍ NINDZSA HAR-CI TEK-NÕC....... :D:D:D

@

DJ Skyline
innen szedtem,van itt minden! :)

Serpa
hûûû de rég is volt ez ...

DJ Skyline
DJ Skyline
nekem is úgy rémlik! meg volt valami nagy lánctalpas gömb alakú jármûvük!

meg Ípril' sem elfelejtendõ! :D

Serpa
hmmm
asszem a hasában volt.

DJ Skyline
az úgy volt hogy volt egy dromedár állat,és annak valamelyik részén (vagy részében ) egy agy!

sweech
fasság

Serpa
az agynak nem volt egy társa?

Fülüke

De k*rvajó géped van istenem....

NEOreg3
az új sorozatban abból az agyból sok van és úgy nevezik magukat hogy utronok D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bibop, rocksteady...az az agy meg Krang :)

\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"

Serpa
nem tom.

majdnem elfelejtettem a vaddisznót és az orrszarvút
:)

sweech
az egy agy volt nem?

sweech
nekem rafaello bár nemtudom miért :D

Serpa
meg az a rózsaszínû polipszerûség

azt hogy hívták?

DJ Skyline
remélem lesz szecskamester,meg zúzó! :D

NEOreg3
Mikelangello hozza a formáját az elõzetesben=)

kedvenc szereplõm:D

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Serpa
sztem faxa lesz, mint anim.
várom.

a "szobrász" hozza a formáját :)

DJ Skyline
tuti lesz valami pizzás poén! :D

InfectedMann
az animáció minõségével nem lesz baj :)
már csak a sztorira és a poénok + akciók párositására leszek kiváncsi...
mert nincs Teenage Mutant Ninja Turtles poénok nélkül :D

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

sweech
nah erre kíváncsi leszek :)

InfectedMann
A következõ videobemutató a Comic Con kiállításon került elõször levetítésre nagyobb publikum elõtt. A múltkor már bemutatott CGI animációs film alapján készül a Teenage Mutant Ninja Turtles 2007 a Ubisoft gondozásában. Egyelõre annyit tudni róla, hogy tele lesz akcióval, a többit talán elárulja a videó->
http://tmnt.warnerbros.com/
imdb-> http://imdb.com/title/tt0453556/

Mielõtt valaki felkapja a fejét az Ubisoft nevére ne kezdjen el itt észt osztani, hogy akkor biztos gamé lesz mert nem hanem õk felenek majd a CGI -ért :)

← ElőzőOldal 3 / 3