8
  • petiNt
    #8
    szerintem vannak igenis jó játékok mobilra, és a fejlődés látványos (pl.: Fishlabs), amúgy meg mivel vannak források, ahonnan nagyon egyszerűen be lehet szerezni ezeket a játékokat, én nem fizetek értük.
  • Sith
    #7
    Nem tudom ki hogy van vele de én valahogy az egyszerüséget kedvelem
    pld PDA ra is ott a Age of NFS Tomb Raider meg kitudja mi még és én mégis ált a Jaw Breakerrel játszom :)
    valahogy ha uton vagyok vagy "dolgozom" akkor nem tudok ugy elmerülni a dolgokban mint kéne... telefonra ugyen ez igaz a legegyszerübb alap vackokkal játszogattam
  • birge
    #6
    "A mobil játékok kü­lö­nö­sen a nőket érdeklik. A letöltők több mint egyharmada nő"

    Ezek szerint a letöltők nagyjából kétharmada férfi, nem? Akkor viszont inkább a férfiakat érdekli, vagy legalábbis ők töltenek le többet...
  • Shadow_THH
    #5
    már évek óta meghatározó a mobil játékok iránti kereslet

    az hogy van olyan ember akinek több esze van annál hogy 700 huffot fizessen egy játékért az más kérdés
  • roliika
    #4
    De naív vagy...azt hiszed amiért pénzt adsz az jobb mint ami ingyenes? Olyan szép listát tudnék írni, olyan progikról amik jobbak mint a fizetősek, hogy nemigaz! "Dehogy fejleszt ide vagy oda. A mobiltelefonos játékok túlnyomó többsége a hálózaton belüli..." <- Gondold át újra. Ismersz olyan szólgáltatókat gondolom, ahol 480Ft-ért minden xart le lehet tölteni, 90%-uk nem díjköteles, gondolok itt a háttérképekre, csengőhangokra, és olyan Java alkalmazásokra ahol a fejlesztő kapott x ezer forintot aminek keretein belül minden jogot átadott a szolgáltatónak.
    Ha te ezekért akarsz fizetni, hát fizess áldásom rá. De megjegyezném, a mai mobilos játékok egyikében sem fedezhető fel semmilyen igényesség, amiért a mobil erőforrások gyengesége okolható. Ilyenekért pénzt adni...pfff...letölthetném mind, de nem teszem, mert 1től 1ig ...finoman fogalmazva Supermario kategória.
  • Morden23
    #3
    Ekkora marhaságot.

    Dehogy fejleszt ide vagy oda. A mobiltelefonos játékok túlnyomó többsége a hálózaton belüli wap-szolgáltatás keretében érhető el, illetve bizonyos nagyobb neveknél (pl. az Oblivion, meg ilyenek) meg is rendelhető.

    Ezt a "DC-re meg warezra fejleszteni" dolgot felejtsétek el egyszer és mindenkorra. Ki az a hülye, aki azért tanul X éven keresztül informatikát, hogy aztán "ingyen" dolgozhasson? Ja, hogy ő kap fizetést? Ki az a hülye cég, aki ilyeneket ingyen csinál? Egyik sem, és ez így van jól.

    "Hogy ne szívjon a nép" -> Aki telefonon akar játszani, az majd letölti rá. Nem túl megterhelő a dolog. Ha meg igen, akkor nem kell ebben gondolkodni, nem pedig a világot fikázni, hogy nincsen ingyen.

    "Hogyhogy nem panaszkodnak mint a filmstúdiók, vagy 1es soft fejlesztők?"

    Majd fognak. És annak is a felhasználók isszák meg a levét. Az egész világ nagyszerű folyamatára a követkeező a jellemző: minden, ami kreativitást és pénzbefektetést egyszerre igényel (tehát dupla kockázat), mint például a zene, a film, a játékszoftverek, ott megfigyelhető a sekélyesedés. Ezt kapjuk mi "ingyen" letölthető dolgokként. Én inkább fizetnék az igényességért.
  • roliika
    #2
    Ezaz ezen csodálkozok énis. Mikor százasával lehet leszedni a gamékat, akkoris fog nőni a bevétel? Hogyhogy nem panaszkodnak mint a filmstúdiók, vagy 1es soft fejlesztők? Lehet, hogy azért, mert pl a Vodánál 100-150ft-ot kap a fejlesztő letöltött gaménként, vagy egyszerre megkapja a 40-70ezrét és felteszi DC-re vagy warezre, hogy ne szívjon a nép?
  • spy803
    #1
    Érdekes, eddig azt hittem, hogy a mobiljátékokat ingyen lehet leszedni. xD