631
Ki segít a felvidéki magyarokon?
-
Takezó #19 akkor honnan tudjuk biztosan, hogy ez lesz?:D nekünk azt mondták?:D
amúgy valóban részvét, de a futballpályán megjelenő üzengetés szánalmas:\ -
#18 Hat ez az. Szoval miert kell valamit bezarni ami rendszerellenes? A kommunizmusban volt ez a divat.
Es ezt most komolyan mondom. Szoval semmi rossz nincs ebben, elvegre elvileg demokraciaban elunk. Nagyon hulye dolog ez a bezarjuk a topikot ha mar kommunistaznak benne. Ha nem tetszik, tegyetek at akkor majd (de csak utanna, ne megelozoleg!) a gumiba, es akkor kesz. De nem kell a koborkutyakar a telepre elvet vallani.
-
Cat #17 "őszintén nemértem ,hogy ennél a témánál miért fontosabb ezernyi értelmetlnség, ami kkel bővelkedik a fórumok többsége!"
Nem fontosabbak más dolgok, csak egyszerűen ennek nem itt van a helye. Biztos vagyok benne hogy minden magyar maximálisan elitéli a történteket, de nemsokára el fog kanyarodni a topic oda, hogy "tegyünk valamit ezek ellen", meg hogy "szemét szlovákok". A következő csavar az lesz, hogy "éljenek a magyarok" és "bezzeg a 63 vármegye mozgalom" majd ezután - bele van kódolva a topicba - "szemét kommunisták, szemét MSZP". Ezután jön hogy "bezzeg a Fidesz", "Viktor megmutatta"... stb.
Persze még ez előtt be lesz zárva a topic. -
#16 Sajnos ez a semmirekellő rendszer ,amiben éllünk már csupán azért elitélne, ha megvédeném magam
Miért is? -
Wawro #15 xD, sajna a MIÉP-nek semmi esélye, ha véletlenül fenntmaradna akkor THX! -
#14 Nekünk meg ott a MIÉP. :) -
Shadow_THH #13 ne haragudj most lefekszem, ahogy írtam nem hiszem hogy reggelre még itt lesz a topig úgyhogy csak sok szerencsét tudok kívánni bye -
Shadow_THH #12 egyébként gusztustalan hogy külön magyar ellenes pártokkal vannak tele a parlamentek, amik nyíltan hirdetik ezt. persze nem kell mindenkit szeretni, de akkor is ha más nem legalább a képmutatást elvárná az ember a politikában -
Shadow_THH #11 #9 mert az sg-n van egy két olyan szabály amikben egyedül az operátorok hisznek még
#10 ha komoly víszhangot tudnátok elérni akkor muszály lenne lépniük. persze ott a másik oldal, hogy pont egy ilyen tömeges felháborodás miatt az országon belül nem fog javulni a helyzetetek, sőt! 22es csapdája de sajnos mást tenni nem tudtok szerintem -
Wawro #10 Hát igen ennek még lenne is értelme, csak esélye kevés, hogy valamilyen módon az eu tesz érte. Sajnos őket jobban leköti az üzlet mint az emberek! -
Wawro #9 őszintén nemértem ,hogy ennél a témánál miért fontosabb ezernyi értelmetlnség, ami kkel bővelkedik a fórumok többsége! De nembaj tegyék csak a moderátorok,ha nekik ez a hülyeség...! -
Shadow_THH #8 bocs hogy ilyeneket irok de szerintem értelmesebb mint ha hiú ábrándokkal felspanolnálak, vagy ha pl most nekiállnék hazafizni aztán pár perc mulva meg már csöndben lennék -
Shadow_THH #7 ez egyébként valószinüleg igy is fog maradni
a magyar ember általában nem segít a magyarnak, most meg hogy mindenki tele van problémával még inkább nem fogja a plebszet érdekelni.
szerintem egyetlen esély ha valami szóvivő beférkőzik egy friderikuszhoz hasonló műsorba nyugaton és eléri hogy a média beszéljen róla, hogy az EU-n belül igy sérülnek emberi jogok -
Wawro #6 nem nektek írtam:D -
Wawro #5 Akinek nincs értelmes véleménye, azt kérem neszóljon hozzá... -
#4 sajnállak titeket
többet nem tudok tenni:( -
Shadow_THH #3 sajnáljuk... az eu-t ilyen apróságok nem érdekelnek mint ahogy a pártok felét sem...
sajnos be kell érned ezzel a pár részvéttel teli hsz-szel, ugyanis pár percen belül itt lesz egy op és bezárja a topikot mert ez 'politizálás'... -
#2 sry -
Wawro #1 Ezt a témát azért nyitottam, mert szeretném tudni, hogy szerintetek kifog segíteni rajtunk felvidéki magyarokon? A mai újabb magyarellenes támadás célpontja 2 fiatal tizenéves ,akik sétáltak az utcán! Sajnos ez a semmirekellő rendszer ,amiben éllünk már csupán azért elitélne, ha megvédeném magam ,szval őszintén megmondom a helyzet kicsit reménytelennek tűnik... Továbbá nemszeretném azt látni, amit erdélyben láttam! Az ott éllő magyarok közül már szinte mindenkit ért atrocitás magyar mivoltja végett! És róluk már nagyon régóta nemhallani, mert a magyarok már elfeledkeztek erdélyi bajtársaikról, emiatt még a média sem profitál abból ha egypár atrocitást megemlít ! És ezt én nagyon nemszeretném itt is látni!